Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Legend Of The Gren Dragon - nowy. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32800)

Aeglos Tribunal 24-04-2005 19:42

no ta w sumie się zobaczy ale kto mi powie do czego jest Lighting Aura ?!?!?!? :P

Matheous 24-04-2005 20:02

Ech, wyzwalem sobie mastera jak mialem 20 hp(na 30), mysle se 'lajtowo pojdzie' i mnie skroila menda;) I teraz nie dosc ze nie mam lvla to jeszcze mam hanbiacy wpis w newsach -.-
A co do czarow-Skeleton Crew rulezzzz;)

Shanhaevel 24-04-2005 20:41

Mam juz 10 lvl, Carving Knife i Stalliona! Jejejejeje... 8o :]

Bambuko 24-04-2005 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aeglos Tribunal
no ta ale Fokus to Admin więc wiesz

Ale jest też inny Lord, na 1lvl. Jakby ktoś nie wiedział - za każde zabicie smoka dostajesz nowy tytuł. Zaczyna się od Farmboy, potem jest Lord, potem są takie jak Gladiator, Count, Earl, Duke, King, potem są takie jak God, ale grać można ciągle, więc po jakimś czasie jesteś Mutant Ninja.

Aeglos Tribunal 24-04-2005 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Ale jest też inny Lord, na 1lvl. Jakby ktoś nie wiedział - za każde zabicie smoka dostajesz nowy tytuł. Zaczyna się od Farmboy, potem jest Lord, potem są takie jak Gladiator, Count, Earl, Duke, King, potem są takie jak God, ale grać można ciągle, więc po jakimś czasie jesteś Mutant Ninja.

no tak a btw. od którego LVLa można bić dragi i gdzie ich szukać ? :P

Avager 24-04-2005 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aeglos Tribunal
no tak a btw. od którego LVLa można bić dragi i gdzie ich szukać ? :P

podobno losowo w lesie ..... a od którego lvl'u ? nie wiem... ale już nie długo się przekonam :D .

Shanhaevel 24-04-2005 22:13

@up
Ja też... Jeszcze o nas usłyszą! HAHAHA <napad szaleńczego śmiechu>!! :>

PS Nie skomentujesz tego, że mam Stalliona, 10 lvl i Carving Knife? :>

Avager 24-04-2005 22:22

ja mam stalliona, 9 gemów, tego nad carving knife oraz 10 lvl .

Walrock 25-04-2005 09:12

Polskie forum LoGD - Macie tutaj link do polskiego forum LoGD.

Shanhaevel 25-04-2005 15:12

You have encountered Lady of the Lake which lunges at you with Excalibur!

Level: 10
Start of round:
Lady of the Lake's Hitpoints: 105
YOUR Hitpoints: 101
Your skill allows you to get the first attack!

You have encountered Lady of the Lake which lunges at you with Excalibur!

Level: 10
Start of round:
Lady of the Lake's Hitpoints: 88
YOUR Hitpoints: 89
Your stallion fights with you!
You execute a DOUBLE power move!!!
You hit Lady of the Lake for 81 points of damage!
Lady of the Lake tries to hit you but you RIPOSTE for 3 points of damage!
End of Round:
Lady of the Lake's Hitpoints: 4
YOUR Hitpoints: 89

HAHAHA!!

Król Artur plx? O_O :D

Mam już teoretycznie 11 lvl.

Avager 25-04-2005 15:31

up:...

Gówno prawda ^^

http://img116.echo.cx/img116/7450/image33lw.png

I tak ja rulez ^^

(już nie długo się kaska uzbiera na naj armor ^^ - najlepszy armor dla wieśMaka ^^ ).

Shanhaevel 25-04-2005 15:35

http://img161.echo.cx/img161/7027/stat9xi.png

-.-... (limit znaków)

Fuck, muszę wstawać o siódmej.

Avager 25-04-2005 15:38

up:

hahahaha

Ale i tak ja mam kasiorki pod dostatkiem (no narazie nie ... bo na armor nie starcza ale już nie długo :D).

http://img254.echo.cx/img254/4224/image40at.png

To w banku + 3,5k ze sprzedarzy armora tego który mam tera ^^ . (a potrzebuje 10k, nie dużo ^^ ).

Aeglos Tribunal 25-04-2005 19:50

hmm Arv i Shan ja myśle że najwyższa pora założyć sojusz ponieważ mefisto rośnie w siłe ! lecz wybór należy do was

Matheous 25-04-2005 19:54

Ae, przestan w kolko skamlec o ten sojusz, co?... WIem ze sie ich boisz, ale to jest lamerstfo... A jak sie nie boisz, to sie robisz nudny;) Jak beda chcieli sojusz, to sie sami do ciebie zwroca czy cus:)
Wnerwilem sie dzisiaj, bo najpierw mnie w lesie dorwal wioslarz i zawiozl do Styksu, potem jakis potworek w krainie umarlych mial farta i mnie 'zabil', a jak na odchodne chcialem se hauntnac kogostam, to sie nie powiodlo(costam mi wyskoczylo ze spal i nie zwracal na mnie uwagi, czy cus takiego)... Pech, pech...

Shanhaevel 25-04-2005 20:13

Hmm... Ostatnio trochę mnie niepokoi nagły wzrost lvlu u sirmefisto... Luckily, mam już prawie 12 lvl. :P

Matheous 25-04-2005 20:51

You have encountered Bettie the Amazing Kung-Fu Butterfly which lunges at you with Stupendous Kung-Fu Wings!
ROTFL.
Wyprobowalem na sobie wszystkie niemalze lokacje, eliksiry itd. w jednym z miast i jestem chodzacym eksperymentem-w menu Buffs mialem chyba z 5 czynnikow;) Masakra. A o tym, ze juz nie jestem trollem tylko czyms w rodzaju Trzesacej sie Galarety(nie pamietam dokladnie jak to lecialo), no i nie mam specjalizacji, to ja juz nie wspominam...

Shanhaevel 25-04-2005 21:23

Dlaczego Avag jest ZAWSZE przede mną...? ;( Biorąc pod uwagę to, że zacząłem dwa dni później, to postępuję szybciej od niego. B)

Avager 26-04-2005 11:48

up:

taa....tylko że w mojej karierze ja zginołem z ....10 razy ^^czyli straciłem z 15k exp ;O .Teraz i tak mam 14 lvl i mam inną rase (nie jestem już człowiekiem ^^ ale zdradzić jak to zrobić nie moge ! Za to ta rasa ma bonus do defa +6 i dodakowy atak (znaczy się nie ture, ale idzie inny atak jak się atakuje potworki, srednio ten atak bije po 8 i jest nie skonczony ^^ ). Pozatym my z Shanem zakładamy Klasztor Dwóch Mieczy, Diamentowego i Mistrza Węzy (mój to Węży ^^ mam tatuaż węża so u know :D )..

I moge w każdej chwili założyć tą Gildie, gdyż mam 13,5k oraz 22 gemy (a sojusz wymaga 10k i 10 gemów) . Narazie się wstrzymam i poczekam na nowy dzionek (13k x 10% ^^ = o 1k więcej ^^ ).

Narazie i tak czekam aż będe Lordem (na bronie troche odkładam, mam już najlepszą dla wieśmaka + najlepszy armor -.- i zaczyna się nudzić -.- nie mam na co kasy wydawać :D ).

Aeglos Tribunal 26-04-2005 12:50

Avager widziałem Twoją rasę ciekawe jak to się robi (trzeba się tego dowiedzieć ;[ chyba że będziesz tak dobry i powiesz :P) a pozatym to myślę że trzeba robić sojusz już :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42.