![]() |
no ta w sumie się zobaczy ale kto mi powie do czego jest Lighting Aura ?!?!?!? :P
|
Ech, wyzwalem sobie mastera jak mialem 20 hp(na 30), mysle se 'lajtowo pojdzie' i mnie skroila menda;) I teraz nie dosc ze nie mam lvla to jeszcze mam hanbiacy wpis w newsach -.-
A co do czarow-Skeleton Crew rulezzzz;) |
Mam juz 10 lvl, Carving Knife i Stalliona! Jejejejeje... 8o :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no tak a btw. od którego LVLa można bić dragi i gdzie ich szukać ? :P |
Cytuj:
|
@up
Ja też... Jeszcze o nas usłyszą! HAHAHA <napad szaleńczego śmiechu>!! :> PS Nie skomentujesz tego, że mam Stalliona, 10 lvl i Carving Knife? :> |
ja mam stalliona, 9 gemów, tego nad carving knife oraz 10 lvl .
|
Polskie forum LoGD - Macie tutaj link do polskiego forum LoGD.
|
You have encountered Lady of the Lake which lunges at you with Excalibur!
Level: 10 Start of round: Lady of the Lake's Hitpoints: 105 YOUR Hitpoints: 101 Your skill allows you to get the first attack! You have encountered Lady of the Lake which lunges at you with Excalibur! Level: 10 Start of round: Lady of the Lake's Hitpoints: 88 YOUR Hitpoints: 89 Your stallion fights with you! You execute a DOUBLE power move!!! You hit Lady of the Lake for 81 points of damage! Lady of the Lake tries to hit you but you RIPOSTE for 3 points of damage! End of Round: Lady of the Lake's Hitpoints: 4 YOUR Hitpoints: 89 HAHAHA!! Król Artur plx? O_O :D Mam już teoretycznie 11 lvl. |
up:...
Gówno prawda ^^ http://img116.echo.cx/img116/7450/image33lw.png I tak ja rulez ^^ (już nie długo się kaska uzbiera na naj armor ^^ - najlepszy armor dla wieśMaka ^^ ). |
|
up:
hahahaha Ale i tak ja mam kasiorki pod dostatkiem (no narazie nie ... bo na armor nie starcza ale już nie długo :D). http://img254.echo.cx/img254/4224/image40at.png To w banku + 3,5k ze sprzedarzy armora tego który mam tera ^^ . (a potrzebuje 10k, nie dużo ^^ ). |
hmm Arv i Shan ja myśle że najwyższa pora założyć sojusz ponieważ mefisto rośnie w siłe ! lecz wybór należy do was
|
Ae, przestan w kolko skamlec o ten sojusz, co?... WIem ze sie ich boisz, ale to jest lamerstfo... A jak sie nie boisz, to sie robisz nudny;) Jak beda chcieli sojusz, to sie sami do ciebie zwroca czy cus:)
Wnerwilem sie dzisiaj, bo najpierw mnie w lesie dorwal wioslarz i zawiozl do Styksu, potem jakis potworek w krainie umarlych mial farta i mnie 'zabil', a jak na odchodne chcialem se hauntnac kogostam, to sie nie powiodlo(costam mi wyskoczylo ze spal i nie zwracal na mnie uwagi, czy cus takiego)... Pech, pech... |
Hmm... Ostatnio trochę mnie niepokoi nagły wzrost lvlu u sirmefisto... Luckily, mam już prawie 12 lvl. :P
|
You have encountered Bettie the Amazing Kung-Fu Butterfly which lunges at you with Stupendous Kung-Fu Wings!
ROTFL. Wyprobowalem na sobie wszystkie niemalze lokacje, eliksiry itd. w jednym z miast i jestem chodzacym eksperymentem-w menu Buffs mialem chyba z 5 czynnikow;) Masakra. A o tym, ze juz nie jestem trollem tylko czyms w rodzaju Trzesacej sie Galarety(nie pamietam dokladnie jak to lecialo), no i nie mam specjalizacji, to ja juz nie wspominam... |
Dlaczego Avag jest ZAWSZE przede mną...? ;( Biorąc pod uwagę to, że zacząłem dwa dni później, to postępuję szybciej od niego. B)
|
up:
taa....tylko że w mojej karierze ja zginołem z ....10 razy ^^czyli straciłem z 15k exp ;O .Teraz i tak mam 14 lvl i mam inną rase (nie jestem już człowiekiem ^^ ale zdradzić jak to zrobić nie moge ! Za to ta rasa ma bonus do defa +6 i dodakowy atak (znaczy się nie ture, ale idzie inny atak jak się atakuje potworki, srednio ten atak bije po 8 i jest nie skonczony ^^ ). Pozatym my z Shanem zakładamy Klasztor Dwóch Mieczy, Diamentowego i Mistrza Węzy (mój to Węży ^^ mam tatuaż węża so u know :D ).. I moge w każdej chwili założyć tą Gildie, gdyż mam 13,5k oraz 22 gemy (a sojusz wymaga 10k i 10 gemów) . Narazie się wstrzymam i poczekam na nowy dzionek (13k x 10% ^^ = o 1k więcej ^^ ). Narazie i tak czekam aż będe Lordem (na bronie troche odkładam, mam już najlepszą dla wieśmaka + najlepszy armor -.- i zaczyna się nudzić -.- nie mam na co kasy wydawać :D ). |
Avager widziałem Twoją rasę ciekawe jak to się robi (trzeba się tego dowiedzieć ;[ chyba że będziesz tak dobry i powiesz :P) a pozatym to myślę że trzeba robić sojusz już :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |