![]() |
ile perzecietnie bloker 50-100 lvl traci uhow lub vitek na blokowanie dmeona ??
|
Między levelem 50 a 100 jest ogromna różnica i nie można tak uogólniać. To i tak zależy od eq i skilli.
|
Cytuj:
knigjtem na 50 lvl to jeszcze mozna blokowac ale palkiem raczej nie.. palkiem ludzie blokuja na 60+ i wtedy jest troche goraco.. przy 100 lvl to juz prawie spacerek i knightem i pallkiem |
Cytuj:
---------------------------------------------------> plX jak widze ss`y z demonów to mi się płakać chce... ile bym dał, żeby takie cuś poblokować i bez deada wyciągnać z niego loot :). |
Fajne ss-y.Gratz to 67lvl :D
|
błeheh ss'y gratzzz :) oby tak dalej
|
Screeny wypas tylko gratulować :)
|
Kicia albo mi sie wydaje albo nie odpowiedzialac kto byl blokerem , czemu nie chcesz powiedziec ;( .
HHEHEHE :)) |
Cytuj:
Ja jak jestem sam z blokerem używam 14-15 SD na 1 demona, bloker 118 lvl używa 3-7 UH. |
Hey niezle ss oby tak dalej :D
|
Jak dawno nie oglądałem Demonów, ss'y są spoko, tylko wstawjaj cały obraz, a nie wycinasz tylko trochę, tak by wyglądało ładniej :P
I jeszcze jedno: Cytuj:
|
Gratzzz Super Ssy ;))))))) powodzenia w dalszych polowaniach na Demony :)
|
taa..
fajniutkie zdjątka :)) |
Wow...
To mi sie naprawde podaoba ale cos slabo wamy zeczy z demonow wypadaly a tak wogule jakie macie lvl i jaki to jest server ??Good :baby:
|
spox ss
|
oj oj zdjecia są baaaaardzo spox
|
:)) :)) tez bede taki :)) :)) :))
|
A MÓWIA ŻE DEMON HUNTY SA NIEOPŁACALNE...... A TU CO??????
|
SS sa bardzo wypasione szkoda ze tak malo :tongue: ale to zawsze cos :)
|
najbardziej podoba mi sie jak palek demona blokuje bo czegos takiego nigdy niewidzialem :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |