![]() |
A ty to się jak nazywałeś skoro mnie widziałeś? Oj, ja nie grałem w CS'a od okolo roku bo nie mialem z kim (z botami juz mi się znudziło a na kafajke kasy szkoda). No ale najważniejsze, że teraz se poćwicze.
|
Cytuj:
Ja w CSie zawsze uzywalem innego nicka niz tutaj ;) A pozatym mam teraz zwalona klawe na ktorej nie dzialaja wszystkie przyciski normalnie. Wiec granie odpada ;) |
nowa klawa ~10 zl? :)
|
Jestem za Q3.
Wprawdzie nie jestem w to wspaniały, ale ocena 4-5/6 to nawet dobra. Modki vs. Reszta Forum. |
Cytuj:
Mysz mi sie skopala, a ze to byl komplet to musialem oddac z klawa do reklamacji(dziwny system, ale nvm). A na tej gralem duzo w NFS:U to czesto obrywala piesciami ;) no i nie dziala za dobrze :( |
sluchaj, mi sie nie musisz tlumaczyc, rozumiem Twoj lek przed moja osoba... ;] Jest to reakcja calkowicie naturalna, i uwierz mi na slowo - nie spotykam sie z nia po raz pierwszy ;]
|
Przyjedz do mnie to ci moge pozyczyc klawiaturke i jeszcze myszke dorzuce. Mam w sumie w domy 3 dzialajace klawiatury i 4 myszki. Oprocz tego mam jeszcze 1 niedzialajaca klawiaturke i 1 niedzialajaca myszke (w obu brakuje kabli).
|
To moze lupniemy jakiegos mix'a? :>
Chociaz jesli chcecie moze to byc zwyczajny CW |
YAYUUU ja mam nick Mati a z tagiem [D's Clan]-Mati :) zawsze twierdzilem ze min 10 znakow to glupi pomysl :|
|
ja gram obecnie w cs ze steamem 1.6. Na servie "[NGZ] Italy only" (zeby znalesc go to trzeba dlugo szukac ale warto)
bardzo bym sie cieszyl jak by ktos raczyl wstąpic na ten server gdzyz z chęcią go wymiote... :p nick: <Virus> |
Virus widzialem cie ale na servie DT jak tam grales no to wiesz lamisz :)
|
hmmm DT? mozliwe... czasem gram na innym bo mi sie cs_italy nudzi.
|
Cytuj:
|
Patch, nie cytuj zdjeć,poszukaj czasem
|
Mógłby ktoś dać link do tego Patcha? Mam błąd, a tamten Patch nie działa
|
No zasysam, zasysam... Poczekam jeszcze ~3 godziny i sprobuje zagrać :>:>:>
jeszcze nie widzialem CSa 1,6 <mee noob plxx> |
Witajcie! Ściągnołem sobie Counter Strike 1.6 No Steam oraz patch v19. Ściągnołem sobie także CD. Próbowałem szukać srwerów na necie, znalazłem ale jak próbuje je dodać do Favorites to nic się nie dzieje. Wklejam tam adres IP i nic :/ Także mam problem z samą grą. Gdy szukam Serwera w Internet to wyskakuje mi napis "LAN Servers are restricted to local clients (class C). Pomocy
|
Widzę, że temat odświeżony :)
Jakby ktoś chciał pyknąć w 1.5 lub 1.6 (forumowo?) to chętnie dołączę... |
A gra może ktoś w CS:S? Oczywiście non-steam, no updates, trochę pograć nie zaszkodzi :).
Pozdrawiam. |
A nie lepiej sobie kupić w Media Markt czy chociaż na Allegro konto za 20zł i szpilać na normalnych nie zlagowanych serverach?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:18. |