Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Screeny od Blooda Marry'ego (MYTHERA) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32970)

Blood_Marry 15-05-2005 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacek
fajne scernki, naprawde niczego sobie
ps. czy ktoś mógł by mi powedziec gdzie jest to miejsce z nekrosami widoczne na tych zdjęciach, interesuje mnie gdzie mam szzukac wejscia i na ktorym poziomie są zachomikowane te nekrosy, za odpowiedź dziękuje

jesli chcesz isc na Necrosy to plyn na Darashie (musisz miec pacca :P), jjak doplyniesz to idz caly czas na zachód, tam jest taka dluga skala odzielajaca jakby dwa lądy musisz przejsc przez nia i dojdziesz do DSów, stalkerów ghouli itp.. Dalej musisz zejsc na dol, najlepiej z niewidka bo tam jest duzo DSów. Pozniej schodzisz jeszcze nizej i tam raczej jzu sam znajdziesz ;p

Kotys 27-05-2005 18:51

No, bardzo ladne ss'y czekamy na wiecej.... i w koncu mythera wychodzi:D:D

ps
Popo, nie daj sobie w kasze dmuchac:P

pozdro

.:Marta:. 16-10-2005 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kret
Specjalnie się zalogowałem na forum żeby dać posta o blood marry
Dałem tytuł dobre czasy gdyż chyba najlepsze twoje chwile były z shockiem :D ssy fajnie :)

oj kret byly dobre chwile a teraz gra nasz inny kolega nim pozdro dla ostródy :p i oczywiscie mythery 8o

^Awolver^ 14-11-2005 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .:Marta:.
oj kret byly dobre chwile a teraz gra nasz inny kolega nim pozdro dla ostródy :p i oczywiscie mythery 8o

oczywiscie ze pozdro dla mythery i shocka :) tak btw. mythera to sie rozni od innych serverem tym ze ma takiego Brabo :D skubany ciagle 4 w expie jest ;]
a u mnie pora juz chyba na kolejnego ale juz ostatniego nowego serva [: tym razem aspiracje mam wyzsze :) 25 w expie a nie tak jak dotyczasz 75 :P

Hero of Tibia 15-11-2005 08:36

No wszyscy czekamy na kolejną porcje zdjątek :)

Woolverin 15-11-2005 11:14

Ahhh

Kiedy Zrobiłeś te screeny? Czyzby powrót na Mythere?(To może Zostanie Usunięte) Który to Owner Shocka? =]

Btw. Gz screenow =]

Btw. 2
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karpik Calmera
SS'y moga byc, ale nic szczególnego bo pokazujesz swoje blokowania i momenty z potworami. Eq marne (zwlaszcza na 3 ss'sie :D ) ale umiesc wiecej ss'ów!

Człowieku najpierw zdobądź te Eq a pozniej o tym pogadamy a jakie ty masz eq? p set fs i dragon shield? -.- denerwuja mnie ludzie którzy krytykują innych a sami nie sa lepsi -.-

Dragon Nikita 15-11-2005 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Woolverin
Kiedy Zrobiłeś te screeny? Czyzby powrót na Mythere?(To może Zostanie Usunięte) Który to Owner Shocka? =]

Btw. Gz screenow =]

ale za***iste B)

Fala 15-11-2005 12:12

Screeny niczego sobie, lepsze takie niż jak stoisz pod dp.
Jakie eq jest dla was dobre? Na 50 lvl nie wiele osob ma lepsze.
No chyba, że faremki druidow lub robił ten 50lvl z dwa lata. Wtedy kupi sobie dsma <wow -.- >.

Master Rincewind 15-11-2005 17:30

Nice najsik sski.

PS jak konczy ci sie PACC, to nie zmieniaj outfita-wtedy zostanie paccowy(nawet nie wlaczaj okienka ,,set outfit")

PS2 a w jaki sposób zmieniłeś płeć???

Woolverin 16-11-2005 08:23

omfg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fala
Screeny niczego sobie, lepsze takie niż jak stoisz pod dp.
Jakie eq jest dla was dobre? Na 50 lvl nie wiele osob ma lepsze.
No chyba, że faremki druidow lub robił ten 50lvl z dwa lata. Wtedy kupi sobie dsma <wow -.- >.

Człowieku jak ty bedziesz mial takie EQ co on to wtedy mozemy pogadac ok?
Ja na przyklad robie tak ze wole wydac kase na uhy tylko te podstawowe (k set gs fs/c shield bohy) i reszte z questow pozbierac w przyszłości

Btw. (co do posta wyzej) eee naprawde z tym outfitem nie wkrecasz?(lol czlowieku wszyscy do wiedza...)

^Awolver^ 22-11-2005 22:03

Wollverinie tu Szablozebny :D wszystkich tylko krytykuejsz a teraz ja sie poddam krytyce noobkow
eq : crusader hlemet , k arm , p legi , medusa shield , skull staff
prawie 50 knight retired od miecha ;]

P.S. TE ss'y maja chyba ponad pol roku jeszcze moj pierwszy char wtedy byl :PP

Woolverin 28-11-2005 10:07

Oj Awolver Awolver... Krecie Juz Wiem Czemu masz takie Przezwisko(w rl) Ty slepy jestes XD ja krytykuje tych co krytykuja(maslo maslane)
=]

Silver Drag 28-11-2005 10:22

ssy swietne gz lvla i skilli ;p

^Awolver^ 28-11-2005 22:18

przezwisko mam takie gdyz jak wracalismy z boiska ja mialem morde brudna bo sie za duzo "rzucale" ;D a tak btw. nie uwazasz ze gadanie na forum zamaist w rl nie ejst bez sensu? :)

@up odnoszac sie do informacjii twojej postaci : Senescal of the Nuevos Corsarios

Woolverin 29-11-2005 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
przezwisko mam takie gdyz jak wracalismy z boiska ja mialem morde brudna bo sie za duzo "rzucale" ;D a tak btw. nie uwazasz ze gadanie na forum zamaist w rl nie ejst bez sensu? :)

@up odnoszac sie do informacjii twojej postaci : Senescal of the Nuevos Corsarios

W rl wole cie pyrzpalac albo razic prądem niz gadac =]

Azuram 29-11-2005 18:07

super zdjęcia na taki lvlu blokujesz takie super lv gratz normalnie tak dalej :)) :) :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50.