![]() |
Cytuj:
|
No, bardzo ladne ss'y czekamy na wiecej.... i w koncu mythera wychodzi:D:D
ps Popo, nie daj sobie w kasze dmuchac:P pozdro |
Cytuj:
oj kret byly dobre chwile a teraz gra nasz inny kolega nim pozdro dla ostródy :p i oczywiscie mythery 8o |
Cytuj:
a u mnie pora juz chyba na kolejnego ale juz ostatniego nowego serva [: tym razem aspiracje mam wyzsze :) 25 w expie a nie tak jak dotyczasz 75 :P |
No wszyscy czekamy na kolejną porcje zdjątek :)
|
Ahhh
Kiedy Zrobiłeś te screeny? Czyzby powrót na Mythere?(To może Zostanie Usunięte) Który to Owner Shocka? =]
Btw. Gz screenow =] Btw. 2 Cytuj:
|
Cytuj:
|
Screeny niczego sobie, lepsze takie niż jak stoisz pod dp.
Jakie eq jest dla was dobre? Na 50 lvl nie wiele osob ma lepsze. No chyba, że faremki druidow lub robił ten 50lvl z dwa lata. Wtedy kupi sobie dsma <wow -.- >. |
Nice najsik sski.
PS jak konczy ci sie PACC, to nie zmieniaj outfita-wtedy zostanie paccowy(nawet nie wlaczaj okienka ,,set outfit") PS2 a w jaki sposób zmieniłeś płeć??? |
omfg
Cytuj:
Ja na przyklad robie tak ze wole wydac kase na uhy tylko te podstawowe (k set gs fs/c shield bohy) i reszte z questow pozbierac w przyszłości Btw. (co do posta wyzej) eee naprawde z tym outfitem nie wkrecasz?(lol czlowieku wszyscy do wiedza...) |
Wollverinie tu Szablozebny :D wszystkich tylko krytykuejsz a teraz ja sie poddam krytyce noobkow
eq : crusader hlemet , k arm , p legi , medusa shield , skull staff prawie 50 knight retired od miecha ;] P.S. TE ss'y maja chyba ponad pol roku jeszcze moj pierwszy char wtedy byl :PP |
Oj Awolver Awolver... Krecie Juz Wiem Czemu masz takie Przezwisko(w rl) Ty slepy jestes XD ja krytykuje tych co krytykuja(maslo maslane)
=] |
ssy swietne gz lvla i skilli ;p
|
przezwisko mam takie gdyz jak wracalismy z boiska ja mialem morde brudna bo sie za duzo "rzucale" ;D a tak btw. nie uwazasz ze gadanie na forum zamaist w rl nie ejst bez sensu? :)
@up odnoszac sie do informacjii twojej postaci : Senescal of the Nuevos Corsarios |
Cytuj:
|
super zdjęcia na taki lvlu blokujesz takie super lv gratz normalnie tak dalej :)) :) :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50. |