![]() |
Thx
ja zdawalem godzinke temu ^^
Dzieki wszystkim btw. prostacki byl, chyba naprawde w kuratorium uwazaja nas za idiotow ;) |
Ja też już napisałem i szczerze mowica to wydaje mi się że próbny był trudniejszy ;)
|
Test byl prosty :) No, ale jutro chyba bedzie gorzej...
|
Napisałem w pół godziny, wyszedłem po 45 minutach jako pierwszy... Fajne uczucie, gdy idziesz pomiędzy rzędami ławek i wszystkie oczy zwracają się na Ciebie +P
|
Skonczylem po 2 godziach, kolejne pol sprawdzalem. Testowe chyba 10 razy sprawdzilem, po co sie potem glupio przejechac...
|
Humanistyczny bede miał jakieś 35-40.
Mat-Przyr na 100% 50 punkcików xD Mówcie jak swoje wyniki przewidujecie. |
Testy
Prościutki ten test był. A najlepsze bylo to, że na lekcjach polskiego cały czas uczyliśmy się pisać rozprawkę, a tu nam list dali :p A spoko bylo pytanie o zjazd gnieźnieński kto w nim uczestniczyl :).
Żeby jutro był taki prosty. Choć moglem pisać 3 godz. (dysleksja) skończyłem już po 1 godz. :) |
Zycze wszystkim duuuuuuuuzo punktów i uczcie sie na jutro a nie tylko Tibia !
|
Po wyjściu z sali (wyszedłem jako pierwszy z mojej grupy, i chyba wogóle jako pierwszy:P)napadła mnie banda polonistek, wypytujących o zadania:p
|
Cytuj:
|
Łolaboga, jakie to było trudne :p
|
porypany test ^^, w ostatnim (napisać list do kolegi z zagranicy by przyjechał do polski ... zwiedzać) ... nie zgadniecie co napisałem :D :D :D ....
Normalnie nic normalnego ^^ ... Ale i tak mam nadzieje że będzie 35 pkt :/ .(przynajmniej tyle ...). u nas w grupie było 40 osób ..a ja byłem na miejscu 36 :/... i jak zbierali prace to qwa 15 minut czekania bo jeszcze sprawdzały kod ucznia ...blablabla .... -.- . EDIT: wstydze się ostatneigo zadania -.- . |
Ja tam tak skromnie licze na 40pkt. albo wiecej :P
|
ja na 35, bo to co wypisałem w ostatnim zadaniu ...to ho ho (dam przykład, miejsce do zwiedzania - oczyszczalnia ścieków ) buahahha :D .
|
@Avager Tymczasowy
Jesli dobrze to uzasadniles to moze przejdzie :P |
Egzamin był b[ analny] :D. Już go oblałem :]
|
Banał ;) Ale pewnie za jakieś szczegóły chwycą :P
|
napisałem to tak:
Także dobrym miejscem do zwiedzenia jest Miejska Oczyszczalnia Ścieków. Dzięki właśnie niej mamy czystą wodę i możemy żyć bezpiecznie (jakoś tak ^^ ). Presonel tam pracujący jest bardzo wykfalifikowany (jak to szło ..) i może pomóc ci w każdej potrzebie. Oczywiście dość dużo ominełem ^^ , ale napisałem te ... em.. to co najbardziej mi utkwiło w pamięci. napiałem 3 miejsca 3rd to była Elektrownia Opole i podobnie do oczyszczalni napisałem ... bardziej napisałem opis funkcjonowania no... może przejdzie ^^ . MODLE SIĘ PLXXXX |
Cud, miod i orzeszki. Tylko te 2 ostatnie zadania... Bardziej porypanych juiz dac nie mogli. Skad ja mialbym qrna wiedziec jakie sa 3 miejsca w jednym miescie w Europie? Ech... Bedzie dobrze, gimy;) Jak wam dadza taki banal tez jutro, to bedziecie mieli chyba wszyscy 95+;D GL GL GL GL GL! I wzorow z fizy sie isc uczyc tera!
|
ta z Fizyki trza powtórzyć ^^ z matmy Akry , Hektary i inne hektrometry ^^. Z chemi ... cukry, wielocukry C6H12O6 ^^ (Cukry Proste plx plx) , rozpuszczanie (czy jakoś tak) ... o rany -.- .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28. |