Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   47 Royal, 51 Elite, 36 Druid (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=33468)

Effciaa 27-04-2005 10:44

...

AaAa no tak... zapomnialalm wspomniec... mmm co miales na mysli mowiac ze lize dupe polowie ab'..? jak masz jakis problem to do mnie napisz na Gy Gy a nie podniecaj sie na forum ... ! >>> Nr mojego Gg 1659600 ... Dzieki syskim za wsparcie... :o

Ju$t4 27-04-2005 10:51

;]

hehe ostro cus mi sie zdaje ze bedzie ostro ;) ale ja sie jush nie wtroncam xD hantujcie se mnie nie bede wnikac :p hociaz . .. . szkoda ;] dobra bes fniQ
pzdr 4 korezik :) effciaa i cała reszta która tu sie kłoci :P

Thorvind 27-04-2005 11:30

Hmm, Effciaa, odkad zaczelas mnie bic to jakos sie nei spotkalismy^^
Sami zaczeliscie, fajne byly takie 2 zolte skulle i teraz sie nie dziwcie ze padliscie...

emilok 27-04-2005 12:08

o lól, ale tu komus w czubie jeee jejejej jejejeeee bierzcie przyklad z ludzi normalnych, nad takimi przechodzice w milczeniu :=]

--------------------

o 2 lóle, bodajze 30 minuta, albo 31-32, ewidentny light hack, nóp lól

Effciaa 27-04-2005 12:10

-.^

mmm jak to sie nie spotkalismy? stales kolomnie dunbledorem czy jakims tam ***stwem.. nawet mnei ne zaatakowales... -.^ szkoda mi slow.. ale mam taka ochote cie zwyklinac... ze afff =/// i nie klam... bo ci to na dobre nie wyjdzie... jak by nie twoi koledzy ... to bys byl totalna lejba...

Effciaa 27-04-2005 12:35

OmAgAd

Ciekawe Jak zareagujesz na prawde napisana powyzej... moze rOok..? mmm a moze cos innego... lub cos bardziej atrakcyjnego... mmm... ja nic nie mowie... ale to zaczyna mnei coraz bardziej nudzic... jak wam sie tesH znudzi to dajcie znac <ziewa> :o

Craven 27-04-2005 14:02

Prosilbym o zamkniecie tematu a Wszstko pisac tu!!!

http://forum.tibia.pl/showthread.php...917#post334917

TO jest ****A MOJA ODPOWIEDZ NA SMIERC YUSTY!!

Thorvind 27-04-2005 14:04

nice ;)

\,,/ _ (>.<) _ \,,/
ONKELZ!

CrustyDamonn 27-04-2005 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez F0CUS

0.0

cooool

Zegenis 28-04-2005 11:17

Thorvind.. kiedys byleś ciekawszym czlowiekiem.. milo sie z toba gadalo i wogule.... teraz najczesciej kupujesz chary, najczesciej takie chary selujesz i kupujesz nowe albo ida na waste Bo zabijasz ludzi z bylejakiego powodu bo masz "plecy" Najdluzej grales chyba tylko Kato ale jak kupiles knighta lvl i "plecy" udezyly ci do glowy :( :( a szkoda.... ;(

Ju$t4 28-04-2005 21:13

no coments

ja sie nie wtroncam syscy mnie scigajo ale to szczegoł :D:D
nie no Yusta i jej głupota rlz xD <szczerosc> :glupek: bes fniq pozdróFfky :)

Ancyk 28-04-2005 23:08

To co tu zobaczylem to po prostu jedna wielka chamówa...
1. Mogles go sam ubic, a nie korzystac z pomocy kumpli
2. Za duzo klniesz
3. Slabe skile troche jak na ten lvl (ale to szczegolik)

Logo 29-04-2005 08:09

I co z tego?
Myslisz ze jestes dobry?
Ze jestes Panem Titani?
Dla mnie jestes smieciem, popatrz teraz co napisales i sobie odpowiedz czy takiego czlowieka nie uznalbys za jakiegos glupka.

Jareecki 29-04-2005 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Logo
I co z tego?
Myslisz ze jestes dobry?
Ze jestes Panem Titani?
Dla mnie jestes "smieciem", popatrz teraz co napisales i sobie odpowiedz czy takiego czlowieka nie uznalbys za jakiegos glupka.

Gratz dla Ciebie mały... nie znasz kolesia a bluzgasz mu bez powodu... Zaraz się popłacze ;( Effcia padła, mamo ratuj ;( zabili mnie w Tibi ;(

Logo 29-04-2005 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jareecki
Gratz dla Ciebie mały... nie znasz kolesia a bluzgasz mu bez powodu... Zaraz się popłacze ;( Effcia padła, mamo ratuj ;( zabili mnie w Tibi ;(

Wiec popatrz na niego, chwali sie bo jest w jakiejs gildi z rune makerami dla Vazza i mysli ze zna wszystkich unitow/kinari. A na dodatek chce porobic wojen dlatego ze padl jakis Yusta ktory wcale nie jest zly, i jeszcze ciagle powtarza Hail Kinari czy costam burn burn burn. LoL. Zalosne :(

Ju$t4 03-05-2005 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Logo
Wiec popatrz na niego, chwali sie bo jest w jakiejs gildi z rune makerami dla Vazza i mysli ze zna wszystkich unitow/kinari. A na dodatek chce porobic wojen dlatego ze padl jakis Yusta ktory wcale nie jest zly, i jeszcze ciagle powtarza Hail Kinari czy costam burn burn burn. LoL. Zalosne :(

przperaszam bardzo wypraszam se bo nie jakis Yusta tylko jakAs Yusta X( ok? no to by bylo na tyle :)

Sorcerer The Pucek 03-05-2005 23:52

mimo ze widze 6 str przeczytalen jeda i nei wiem kiedy temat powstal ale skoro odswiezacie to nie wiem konczy sie keidy ewusia wlasi do domku tak jak ktos napisal ale zedytowal i ze ok a ja nie widze konczy sie w drzwiach -.-

Pogromca pk 04-05-2005 17:25

Craven ochlon bo ci zylka we dupie pęknie, przestan sie drzec "hail kinari".
1. Oni jesli sie toba interesuja to tylko dlatego ze jestes w gildii niewolnikow (inna nazwa: lizodupow) Vazza.
2. Ty dla nich jestes taki "friend" jak dla mnie Johnny Gunsy mister universum (ci co sie interesuja wiedza o co chodzi -.-)
3. Jestes dla nich przydatny jako powod do zabijania malych leveli ^_^
4. Twoja przyszlosc jest dla mnie jasna i oczywista: gildia niewolnikow vazza sie rozpadnie albo cie wywala, szwedom szybko znudzi sie polaczek ktory oprocz lizania dupy i bronienia sie kolegami nic nie potrafi -.-

5. Jesli chcesz o tym porozmawiac i wyleczyc sie z kompleksow - msg do Sprutnego Zbysia

We burn? We rox? We kinari? we suxxx

Elesear 04-05-2005 19:02

Kurde kumpli bijecie, Prosperiona mi nie zal:P ale Effciaa jest bardzo fajna w grze i myslalem ze na titani takie zeczy sie inaczej rozwiazuje. (Chociaz dzisiaj chcialem zabic thiefa jednego, kumpla Misiekmena ale coz nie chcial gadac).

Ozzie 04-05-2005 22:37

przeniesc sie na inny swiat, zostawic was na chwile, a odrazu balaganicie ;>, przydalby sie tam dobry gs pod dp ab :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10.