![]() |
Skasowac post
|
haha, nice filmik :)
Pozdro Elder Druid Tse, next time msg me jak sie bedzie cos szykowac ;] |
Hyhy
Hyhy widze,ze nastepny trap bedzie jeszcze lepszy xD Szkoda ze moj Master Sorcerer Solaris Tse ma deleta bo bym miotal sdkami :p
|
Ja wam radze wybrac inne miejsce bo jezeli przeczytal te posty jakis master sorec z tego serva(a w to nie watpie) to przyjdzie i wam jescze pusci UE o ile sie dowie o ktorej to godzinie bedzie a mysle ze ktos wkonc napisze na trade chat co w zamku sie dzieje, wiec radze uwazac.
|
Mniej więcej coś już jest ustalone. A gdyby wszyscy wiedzieli, kiedy to będzie, to co to byłby za trap??
|
Następny trap jest już ustalony, ale niepowiem gdzie on się odbędzie i dokładnie kiedy, więc ludziom z elysii radze uważać :D
|
Ustalone ? Tylko nie za tydzien bo w nastepny weekend mam sporo pracy czyli : Sobota libacja klasowa xD , niedziela robimy sobie cafejke B). I nie wiem czy pojde bo jakos ostatni lepiej patrze na Tibie ;p
14:47 Oles Tse: Jak przyjedziemy do tego Szczecina to Ci tak w***iemy ze do domu na czworaka woricsz Panie Hagi od******* sie od Szczecina !! I nie badz taki mocny bo sie przeliczysz !! |
hyh
a o to prywatna rozmowa z Noobem z słubic (wiochy z desek okryta strzechą) xD :
14:45 Olejarzysty Tse: hi N%Pie z SBUIC 14:45 Olejarzysty Tse: SUBIC* 14:45 Olejarzysty Tse: eh no wiem ze niewiesh gdzie mieszkasz bo za maly jestes 14:45 Olejarzysty Tse: t otaka wiocha z desek a dachy strzecha okryte 14:46 Olejarzysty Tse: taka wiesh w odl sqlowymn stylu 14:46 Oles Tse: Wez zamknij pysk 14:46 Olejarzysty Tse: mamusia nienauczyla jak pisac? biedny analfabeta peweni neiwiesh co pisze 14:46 Olejarzysty Tse: o.0 umie pisac i czyta... 14:46 Olejarzysty Tse: gz dla mamusi 14:47 Oles Tse: Jak przyjedziemy do tego Szczecina to Ci tak w***iemy ze do domu na czworaka woricsz 14:47 Oles Tse: wrocisz* 14:47 Olejarzysty Tse: =] 14:47 Oles Tse: Sie nie ciesz , taka prawda 14:47 Olejarzysty Tse: zespawaj se kastet 14:47 Oles Tse: Za 2 miechy wpadamy 14:47 Olejarzysty Tse: tylko uwazaj bo ci pordzeiwjej 14:47 Oles Tse: ZObaczymy jak bedziesz gadal 14:48 Olejarzysty Tse: Poigon TError tesh bedzie 14:48 Oles Tse: Robisz z siebie jeszcze wiekszego idiote niz jestes 14:48 Olejarzysty Tse: to do subic niewrucicie 14:48 Olejarzysty Tse: a wiec mowisz ze neijestem az taki glupi THX =] 14:49 Oles Tse: Nie zrozumieles aluzji 14:49 Oles Tse: Debilu 14:49 Olejarzysty Tse: hrhr 14:49 Olejarzysty Tse: :48 Oles Tse: Robisz z siebie jeszcze wiekszego idiote niz jestes 14:49 Oles Tse: Nawet nie wiesz pewnie co to jest 14:50 Olejarzysty Tse: hyhy lol ja chodzic do szkoly ju pewenie nieumiec angielski wiec ci powiedziec ju ar hanted 14:50 Oles Tse: Buahahah ! 14:50 Oles Tse: Tak to mowisz jak Cie stary w odbyt pakuje 14:50 Oles Tse: A stara Ci w tym czasie rodzyny z dupy wygryza 14:51 Oles Tse: Przykro mi ze stary Cie *****em po glowie ije 14:51 Oles Tse: bije* 14:51 Oles Tse: Widac tego skutki 14:51 Olejarzysty Tse: hehehhe ci ****a stara na ryj ****e zaklada 14:51 Oles Tse: Zly dotyk boli przez cale zycie 14:52 Olejarzysty Tse: wiesh z doswaidczenia? 14:52 Oles Tse: Nie widizalem w telewizji ;] 14:52 Oles Tse: To byl tak zwany cytat 14:52 Olejarzysty Tse: taaaaaa tfoj przyapdejk pokazali w tv? 14:52 Olejarzysty Tse: to musialo byc po 22 14:53 Oles Tse: Moze naucz sie pierw pisac 14:53 Oles Tse: Potem pogadamy 14:53 Olejarzysty Tse: =] nic na to nieporadze ze szybko pisze 14:53 Oles Tse: Bardzo szybko 14:53 Olejarzysty Tse: dorba lece milo bylo jak zawsze 14:53 Oles Tse: Jaki ****a z*** ... |
;)
A mi się tam filmy nie chcą ściągać ;/ ale ta rozmowa na gorze wygrała :P
14:51 Oles Tse: Zly dotyk boli przez cale zycie 14:52 Olejarzysty Tse: wiesh z doswaidczenia? :P |
Bardzo inteligentna rozmowa na poziomie olejarzysty. gratuluje
|
fajny filmik ale za duzo osob robilo trapa z czego nie wynika wasz geniusz ...
byc dobrym w robieniu trapa to robienie trapa w 1 max 2 osoby ale filmik udany i pls wiecej ;D "Oles Tse: kupe musze ****a " - ten txt mnie rozwalil :evul: |
Cytuj:
|
Super to zrobiliście- nie zdziwię się jak zaraz takie akcje będą na innych światach
|
Filmik może być...
|
Ja moge isc z wami na nastepne pk :D War'Throne 29 palladyn 70/50 chyba :D:D 5469071 piszcie jak cos
|
Może mi ktoś powiedzieć, dlaczego nie mogę tego ściągnąć ?? ;(
|
chodzi mi o to ze jak sa 2 osoby albo jedna to jesli taki gosc dajmy np. 45 ek (ogladalem ostatnio filmik) zrobil sam trapa w ktorego zaciagnol 68 rp i za***al.
Nie mowie ze wasz filmik albo wy jestescie do bani tylko mowie ze to nic trudnego zebrac ekipe medium lvl i zrobic takiego trapa, o wiele trudniej zrobic trapa na jakiegos h lvl samemu ( osobiscie ciekawszy moim zdaniem jest filmik gdzie 1 np 50 lvl zabije max 2 70+ niz jak banda 30 lvl zabija wszystko co sie rusza bez zadnego wysilku... |
21:08 You see a dragon lance (Atk:47 Def:16). xD Bedzie w sam raz na nowy trap hyhy xD
@UP Ja tam wole patrzec na takie ekipy jak my xD Ale nie obrazam twojego pomyslu tylko niestety malo jest takich filmow :( i dlatego MY jestesmy xD Teraz za kazdm razem jak wchodze na zamek przygotowuje uhy i destroy fieldy xD |
Szczecin rox ;)...(ostrzerzenie pewnie dostane ale trudno)
|
:????
jak to sie sciaga :/
-.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:58. |