Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Paladyn - trudny start .. ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34155)

krzysiu13 28-05-2005 17:26

re

palek wcale nie ma trudnego startu. wrecz przeciwnie. gdy skillujesz to sciagnij sobie TBI (tibia black ice) i po problemie. a expienie tez jest latwe bo mozesz sobie isc z lukiem na cyklopy albo inne potwory.

Nawi 28-05-2005 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiu13
palek wcale nie ma trudnego startu. wrecz przeciwnie. gdy skillujesz to sciagnij sobie TBI (tibia black ice) i po problemie. a expienie tez jest latwe bo mozesz sobie isc z lukiem na cyklopy albo inne potwory.

E nie mowimy tutaj o takich programach chyba :] a wracajac do tematu palem sie latwo expi ale jak masz slabe lacze ze co chwile ci net pada 8o to nie bierz pala bo bedziesz mial same dedy :p

Wartki 28-05-2005 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hell fire
1.Łatwy start -> Knight :crusader:
2.Średni start -> Palladyn :lucznik:
3.Trudny start -> Druid X(
4.Bardzo trudny start -> sorcer (mag) :mag:

LoL czemu sorc ma trudny start??
Jeśli grałeś już, gdzieś to uważam że żadna profesja nie jest trudna...
Ale jeśli już byś chciał tak oceniać to
1.Najt<bardzo łątwy>
2. Sorc, druid, palek<troszke trudniejszy>
i niema o czym gadać...

Sondragon 29-05-2005 19:36

eee tam gadanie ogolnie pal tak jak kazda inn postac ma sredni start co prawda jest pare minusow np malo broni co chyba kazy palax potwierdzi ale coz trzeba korzystac z trgo co sie ma moze kiedys cosik sie pojawi a tak naprawde dla palla najtrudnij jest pomiedzy 12 a 15 lvl kiedy to sie mysli ze mona jush wiele a sziedzenie i exp na rotach i orcakch

Marcin wymiatacz 02-06-2005 20:44

Paladyn ma bardzo łatwy start lecz później jest beznadziejny(to tylko moja opinia).

Schihan 03-06-2005 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin wymiatacz
Paladyn ma bardzo łatwy start lecz później jest beznadziejny(to tylko moja opinia).

lol palek pozniej tez jest dobry moze zwalnia przy expieniu ale tak czy inaczej jest przy juntach jest bardzo pomocny:P

...:::Mareczek:::... 03-06-2005 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VMendaV
Chciał bym powiedziec ze palladyn jest lepszym blokerem od knighta poniewaz posiada mana shield :)

chlopie zes mnie tym dobil buheuheuheuehueheuheuheuheuehuehueheuheuehueheuheu heuehueheuheueh ty wez idz lepiej pobaw sie z knurami. Pall biega bez tarczy to se pzy lagu duzo nie pozyje -.-.

@topic
prawda ze pall ma trudny start (ale knight wg mnie ma trudniejszy bo dluzej skille mu leca i mlvl wwolniej rosnie) bo trza podnisic te speary glupie a pozniej to juz prawda tylko ze lagi to najsilniejszy potwor dla palla ktory biega bez tarczy.

Watto 11-06-2005 16:37

Pall ma najlatwiej....

Robi 15 lvl i 60/50 na rotach.

I siedzi od 15lvl - 35 lvl

Z pacciem na tombach
A bez pacca w hellgate.

W hellgate dostaje wiecej kasy niz wyda na strzaly, robiac przy tym lvl co 1-3godziny.

maciek555 18-06-2005 08:17

ja sam jestem na rooku bo dopiero gre zaczolem i bede pallkiem ale sie musze duzo namachac reka. :] ;) :) :)

Rilo 18-06-2005 09:02

eh palem sie na początku trudno gra (ja miałem fajnie bo miałem dobrych kolegów i kase i eq z mego maga) na 8lvl zrobilem sobie 4mlvl i skile podajrze 40+ i sobie od 8lvl na ghula w carlin expilem potem co lvl trenilem do 20lvl :) na dwrzudziestym mial skile 60+ teraz mam 33lvl 14mlvl 42% do 15mlvl i skile 71/55 bo przyexpilem :) do skilów 60 szybko się treni palowi do 20lvl wystarczy ps-et chyba że masz kase to se kuoisz coś leprzego.

Hetman 18-06-2005 19:58

Nie tak trudno

Trzeba tylko skille trenic ja na przykald mam 11 level i mam skille :cup: 39/24
a to poczatek levelu

PacMan 20-06-2005 01:25

Kolejny co ma problem z wyborem profesji ?
Pograj każką z nich to sam sie przekonasz co i jak ... :baby:

Zomozul 26-06-2005 21:42

Nie trudny lecz długi

Według mnie początek jest nie trudny a długi co jest trudnego w waleniu potworka lub kumpla na full def przez 24h na dobe??he??

August 27-06-2005 16:15

Ja swoim palem dobilem skile 50/38 i poszedlem na guardy na 14 lvlu. Fajnie bylo dobilem 22 lvl i skile same lecialy do kolo 58 i teraz dopiero trenie. Start nie trudny wystarczy do 50 dobic a to zajmuje okolo 4-6 godzin.

Sozemego 27-06-2005 16:25

Palem to raczej nudno na poczatku niz trudno...

pOzatym potem sie pada czesto. kick czy cos i lezys. knightem troszke latwiej, na razie tylko padlem na jednym kicku na jakies 10~.. palem bym lezal 9 razy ;]

w kazdym razie podnoszenie spearow na poczatku to katorga

Shardzik 27-06-2005 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August
Ja swoim palem dobilem skile 50/38 i poszedlem na guardy na 14 lvlu. Fajnie bylo dobilem 22 lvl i skile same lecialy do kolo 58 i teraz dopiero trenie. Start nie trudny wystarczy do 50 dobic a to zajmuje okolo 4-6 godzin.

Nie przesadzaj, na początku w ogóle nie wchodzą blood hity, przez co przyjemnie się treni dopiero koło 30~ skilla

Moli89 27-06-2005 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lord shard
Nie przesadzaj, na początku w ogóle nie wchodzą blood hity, przez co przyjemnie się treni dopiero koło 30~ skilla

Żeby rósł distance to nie msuzą blood hity wchdozić.. lcizy sie od wyrzucanych spearów...

Dziki Świstak 28-06-2005 17:26

Wiecie... moja pierwsza postac to BYL paladyn i to na dolerze free pvp , a start nie byl wcale trudny gdy bilem szczury to az mi sie oczy swiecily kiedy po kazdym hicie dostawalem wiecej jak 1 % do dista i tak bylo do skilu 20 pozniej po 1 do 30 chyba a pozniej juz nie mierzylem tylko trenowalem z qmplami.. jak wybierasz paladyna to sie nie martw jest spox :)

Lord Pivvosz 01-10-2005 13:35

Z jakim distance fighting wyjsc z rooka??? :lucznik:

Desther 09-11-2005 06:27

P-t s ?

Palkiem raczej jest łatwiej niż innymi profesjami.Nabijasz sobie skile po 50 i idziesz juz expic na guardy, DS-y i Ghost land! A knight to zeby zabic guarda trzeba miec skile przynajmniej 60 lub Uhy.Więc palkiem szybciej i łatwiej sie nabija lvl.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24.