![]() |
Magus.
Bo go lubię. Gadałem z nim raz, ale zawsze wydawał mi się być normalnym, inteligentnym gościem. No i jest koneserem trunków Wysoce Wyskokowych. |
Kald.
Czemu? Bo Jego w żaden sposób nie da sie zdenerwowac o.o |
Dobo. Bo dużo wszystkim pomógł i jest fajny :-)
|
A Khana nikt nie wymieni??
ja i tak wolę Dwimenora:P. Fajny gość:) chociaż widać, żę wygra BK, Dobo, N3M, albo ktoś tam jeszcze był. |
Ja odaję głos na Gonza...
z Jednego powodu zacytuję Cytuj:
hehehe... Szkoda mi troche Bobrecjusza. I starego dobrego kotomaniaka... i innych :D |
Szkoda, że Khana od dawna niema na forum, bo zdecydowanie oddał bym głos na niego. W związku z zaistniałymi okolicznościami mam dylemat pomiędzy Dobo a Hegemmonem. Co by tu wybrać. Po tym ostatnim opowiadanku to chyba postawie na Hegemmona. Tylko niech pisze dalej! Bo jak nie to zmienie zdanie.
|
Raul poniewaz mnie kocha;p;)
|
Ja stawiam na Adarasa. Bo chyba jako jedyny na tym forum, wraz z powiewem swiezosci (i ZLYCH komiksow) zmienil sobie avatar. A tak serio, oddam ten glos dlatego, bo jest elo zióm jo, no i dobrze gra w rd ;)
|
Wieszok, bo pomaga, a nie bluzga i w ogóle jest friendly.
|
jedyny user jedyna tradycja
baron kaldrick niebezpieczna pozycja :P |
Wyniki macie w glownym poście, komentować można tu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=34403.
|
@up
Musiałeś odświeżyć? |
Ja głosuje na Nekromante, ponieważ mało pisze na forum ale za to "jak" pisze;) doceniam to!
I może za podobny nick;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40. |