![]() |
179 HP od draga xD dokladnie pamietam ,ale az mnie zamurowalo:)
blue robe FS c hemet p legsy shielding 22 ale to chyba bez roznicy bo dostalem z fire wafe |
mi na skilach 20/24 sorcer ork ledder jakies 170 z p setem draven shieldem i dark helmetem wali pierw fity po 6 a nagle widze ze mam ripa
|
Knight 9lvl skile: (wtety chyba) 25/25
scale arm, studded legs, legion helmet, long sword, copper sheild(to bylo po wejsciu na main :P) fire elemental: 199 (kumpel palladyn ma mniej a tesz na 9lvl zginol od 1 ciosu) a mi zostal 1 hp i sie palilem (etam mialem pusty bp :P, i nie stracilem broni, a kolega luk i 115 strzal i cos tam jeszcze w bp) :] ;( |
Mnie demon bez eq za 412 na test sercie walnal.
|
275 od GS'a pallek 24 lvl z kusza skille wtedy okolo 68/53 teraz jest 84/70
|
mi DS na chyba 16 lvlu za ponad 100 nie pamietam dokladnie skilli,ale mialem dwarwen shielda,K armor P legsy D helmet :D
|
Grałem druidem i trafiłem w zamku koło ab na bersa miałem full deff,plate armor,chain legs, steel helmet, boots, i schelding 18 a bers zabrał mi tylko 70 hp! 8o
BOGOWIE WOJNY, WZYWAM WAS, MÓJ MIECZ JEST PRZY BOKU MYM. SZUKAM ŻYCIA HONORU, WOLNEGO OD FAŁSZYWEJ DUMY. ZŁAMIE BICZ JEDNYM MOCNYM POZDROWIENIEM. OKRYJCIE MNIE ŚMIERCIĄ JEŚLI KIEDYŚ WAS ZAWIODĘ. CHWAŁA, MAJESTAT, JEDNOŚĆ CZEŚĆ, CZEŚĆ, CZEŚĆ ! |
Ja kiedyś jak miałem 29 lev, to było jakoś tak że od draga dostałe ładny hit a potem już tylko za 100 :P. Miałem wdedy jakieś 290 hp na maksa ale yłem lekko ranny, więc tak za jakieś ~150 dostałem.
A mój ulubiony stworek, czyli DS to tak za 184 w mojego palka na lagu, ale przeżył. |
Najwiekszy hit ktory dostalem od potwora to od gsa na strzala (310hp) :(
|
Ja tam wyrwalem za 273 od gsa potem trugie bum i po mnie ;( walek
|
ja na 9 poziomie od huntera zarobiłem 109 dv shield b-set(znaleziony :D) sorcerer
|
hmmmm.......koles z CIPsoftu (275 lv ;) ) <na test servie> teleportnoal sie do mnie i do mojego kolegi i dal mi black shiel i walnoal z gfb....takie jaja hahahahahaah full hp zjechalo (22 knighto ale yellow hp juz wczesniej) sorry, wiem, wiem kolo z CIPsoftu to nie monster...chociaz :)
|
Jak byłem na14 lev Orc Berserkerk mi wzioł 108hp, ale uciekłem, to było w zamku w ab.
|
Mi zadał Hunter za 78 miałem beho shield knight na 15 shield zdaje sie że 30 potem mi zadał 98 i pare innych no i ded myślałem że dam rade...jednak ni :P e
|
Gs walnął we mnie 147. tyle miałem życia.
druid, 9level. na pohu. lol 1 hit+You are dead. |
Mnie orc berserker:berserk: walonł za 143 a hunter za 46 mam shieldingu 49 (ale wtedy milaem 45) i dwarfen shielda
|
mi dragon zabrał 162 hp :(
|
MI przywalil orc berserker najprew za 110 bodajze, UHnąlem sie znowu mi walnal za 70, i jak chcialem sie UHnac to zdazyl mi wkleic hita za 180 i ded.
|
ja dostalem kombo od draga 320hp+ ;/ (tez przezylem :D )
|
Jakos 150 z e-wavy od dragona i 200 od gsa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |