![]() |
New serwer
Ello Lantan ja tez szukam ekipy na nowego serva B). Mozemy wbic razem ale trzeba skolowac przynajmniej z 20 polakow zeby zalozyc good gildie.. i jak juz to sie uda to expimy hard zeby zadna inna gildia nas niewy***ala z serva.:P aa i jeszcze jedno jak jusz dobieramy ludzi to zeby zabardzo kozakow niebylo bo przez to mozemy upasc:P Lanton napisz ena gg jak bedziesz dostepny:P
|
Cytuj:
Ci którzy już teraz deklarują ownowanie serwer... hm no cóż, życzę powodzenia ale ja zostaje (idę xP) z _thor ' em |
Wiekszosc Morgany w tym ja wyberiamy sie na nowy server. Idziemy na drugi niemiecki pvp wiec jesli chcecie "opanowac" server to lepiej tam nie idzcie bo nie potrzeba nam takich ludzi -_-
|
Hm. No więc jeśli chcemy się wszyscy spotkać na nowym serwie ( a chcemy? bo chyba o to chodzilo w tym topicu ) to ustalmy że wbijamy się na serwer z fajniejszą nazwą ^.^
...joke :P wbijmy się na 2 niemiecki pvp, co wy na to? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja na e-PVP nie idę, nie ma bata. Aha i co do serva bo w końci nie wiadomo czy wyjdzie jeden czy dwa niemieckie PVP wię cproponuje żeby napisać w tym topicu od razu po powstaniu servkow, napisanie nazwy serva na który idziemy :)
|
Robimy Glidie :) mam Logo Mam nazwe tylko potzreba ludzi :P Nieumie wklejać na forum Zdjęć :( więc loga niepokarze (a jest warte obejrzenia , Kumpel odwalił dobrą robote :]) Glidia nazywa sie Saint Devils, Rangi juz wymyślone Zgłaszajcie sie na gg :] <6270872>
|
I trzeba się umówić konkretnie, który serwer, kto idzie, żeby nieporozumień niebyło. Mam nadzieje że zgłosi się was duuużo :P. (Zgłaszajcie się ci którzy mieli jakieś przyzwoite lvle :cup: )
PS. Gadajcie na gg nawet jak niedostępny jest Lanatan, (bardzo często siedzi na niewidocznym) jak coś to na moje gygy. |
Pozdrowienia dla ludzi, którzy chcą "rządzić" serwerem z 20 ludzi, których poznali przez forum i to tydzień przed powstaniem serwera ;) . Wiesz jak wyglądała by wasza pierwsza wojna? 3/4 ludzi nie bedzie mogło akurat grac, albo komp im sie zepsuje...
A propo...nie liczylbym ze nie powstanie serwer non-pvp...bowiem został już tylko 1 niemiecki serwer ze statusem "normal" (reszta jest "full"). Osobiscie mam juz dosc serwerow pvp (pozdro w szczegolnosci Isara, Valoria & Elysia), bowiem mam swoj honor i nigdy nie tancze jak mi zagraja. Z niecierpliwoscia czekam na serwer non-pvp :) . |
Cytuj:
|
Właśnie shins :]. Ja na non-pvp nieide denerwuja mnie takie servy na rooku rook na mainie rook (taka przenosnia , niedowalać sie do tego :P) idzie sobie taki 100 level z lootem z dli naprzyklad podchodzi 8 lev , kradnie mu cos z loota tamten nic mu niemoze zrobic. albo inny przyklad expisz se na rotach przychodzi jakis noob i wpier.lalala ci sie w expa a ty co mu robisz ? mowisz ze go shakujesz :P ? więc ja ide tylko na server normal pvp PS. ale głupio po formacie :P
|
Cytuj:
ps. nie mowie ze nie bedzie serwera pvp, ale non-pvp tez prawdopodobnie bedzie :) |
w sumie non pvp dawno niebyło , ja ich nielubie i na pewno na taki niepujde. TYLKO zeby niezrobili 1 niemieckiego non pvp i 1 niemiecki pvp enforced a 2 amerykanskie normal pvp bo na amerykasnki nieide (lagi) a na Epvp i NonPvp niepujde bo nielubie :] niech tylko poprawie ocenki i bede szpilal 24h na dobe :evul: nieno az taki maniak niejestem :P
|
e-pvp nowego juz prawdopodobnie w ogole nie bedzie. cipy nie widza zainteresowania dotychczas powstalymi
|
Cytuj:
|
Berylia - Exzig msg me :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |