![]() |
@up
baaardzo kiepski dowcip... |
Moj jedyny autorytet w Tibii to Dokerx (szkoda ze juz nie gra na Securze...)
W okolo 4-5 dni z 62 lvl wszedl na 70 lvl.Gra sam.Jest moim qmplem na RL.Prawie rodzina...teraz gra na Lunie...Pozdro dla niego... |
Nie ma, ale poniekad jest nim Rudowaty bo jako pierwszy nie wyprosil mnei ze spawnu na necro :D
|
Moim autorytetem jest mój kuzyn - Tzeentche (62 pall) ponieważ po tylu deadach nie załamuje się ,chociaż myli litery na gg :P .Jestem z niego dumny chodz lvluje jak ślimak i robi co chwile nowe postacie :P.
Autorytetem z mojego servera jest Dark Kirrel (Dobry kumpel ,pomocny [81 master sorc]) ,Expi szybciej odemnie ;D .Pozdro dla niego mimo ,że nie jest polakiem. |
Cytuj:
|
Gremlin... Fajnie sie czyta jego posty :)
|
Cytuj:
Autorytet w Tibi...no,ale co to znaczy? Postać czy gracz? Bo czy może być dla nas autorytetem fikcyjna postać? Jezeli tak to moim autorytetem jest Reksio(z kreskówki). Jeżeli nie fikcyja postać to może gracz stojacy za ta postacią...co? ;). Był tu przykład... postać która sprzedał gracz...to kto jest autorytetem...postać czy gracz?? Najbardziej sensowne były to: post Gremlina, który napisał o MODELU,a nie autorytecie i postVille Valo też zauważył bezsens nazwy tego postu (nie postu). Pisze ten post dlatego,zeby pokazać innym forumowiczom , że pisanie postów typu "Czy xxx z Danubi ma honor?" jest ukazywaniem jedynie swojej niewiedzy lub ubogiego słownictwa lub uzaleznienia na maxa od Tibii i, że zaczyna nam się mieszać świat realny z grą. Jak czyjas fikcyjna postać za którą stoi obcy człowiek (którego w wiekszości przypadków nie znacie) może być autorytetem?!?! Później dzieki takiemu mysleniu słyszymy jak to: Batman lub Spiderman sa autorytetami. Zgroza. Widze,ze także Maripo nie zabardzo zrozumiał o co chodzi tak do końca z tymi autorytetami ;) |
Kiedys Voposo, teraz juz nikt.
|
Cytuj:
btw. moim jest Lord of Destracktion, 87lvl elite knight- calmera. jest bardzo dobrym kumplem, pomaga zawsze w trudnych sytuacjach.. wcia mimo wielu hackow, dosc dobre skille jak na non pvp :) to nei moj jedyny autorytet ale jeden z wiekszych.. 90% moich kumpli to moje autorytety... Kolejny autorytet jest [nie kumpel..] Bulikuli z Valori. zrobil 100lvl i nigdy nie mial pacc. polak. Za jego wyczyn zostal zabity przez czolowke servera.. niestety skonczyl karriere na valori |
Rodzina Del'Toro. Za świetną współpracę w zespole dobre pvp no i za pierwszego annihilatora (na którym padły aż 4 demony).
|
moim tibijskim autrorytetem jest jejihev 136 master na galanie -.^
|
Cytuj:
Uhm człowieku zastanów sie co piszesz.... A ja sie załoze ze ty nie wykonales questa na torcha na rooku i jestes idiota bo nie próbowałes tak to wynika z twojej wypowiedzi....A co do questa z faraonami to co w jej domku robi Full ancient helmet i pharao sword??? moze powiesz ze dostała to od gmów 8o @Topic Bubu tao; Do 99 lvl grał bez premiuma ,wiec jak niektórzy mówia ze bez pacca nie da sie fajnie expic powyrzej 60lvl.... |
Cytuj:
|
Czarek-Tobias
Za świetny styl i wyrabany mlvl, a poza tym to równy gosc ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |