![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@gimli syn gloina Tak, polecenia typu "opisz piekarza, którego zdjęcie zamieszczone jest obok" są żałosne. |
Mi sie ten temat wydaje zalosny, chlopak stworzyl go zeby spytac sie tegorocznych szostoklasistow, ile mieli punktow na probnych/glownym a tu wiekszosc odpowiadajacych to gimnazjalisci, ktorzy juz to pisali kilka lat temu i sie wypowiadaja jakie mieli wyniki... nie oto tu chodzi.
|
3 lata temu, zdobyłem całe 37pkt, teraz czekam na wynik egzaminu gimnazjalnego ;)
|
Cytuj:
Tak btw. fajnie, że mieliście tam kiedyś tyle i tyle punktów, ale tutaj mówią SZÓSTOKLASIŚCI. |
Cytuj:
Za***iście łatwy, i punkty liczą się do mojego gimnazjum pkt: 39/40 FUCK JĘZYK POLSKI! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Wreszcie dostałem test
Mam 34 pkt. Jak na mnie to dobrze :) Na próbnym miałem 28 pkt. A moja średnia to tylko 3.5 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Test był banalnie łatwy... Na próbnym zdobyłem 29 pkt. (nie napisałem wypracowania), ale teraz liczę na 38/39 pkt.Do Bełchatowa wyniki dojdą za tydzień/1,5 tyg.Ale naprawde...Test był banalny, aż sie zdziwiłem jak otworzyłem tą żółtą kopertę :-).DObra...Nara
Ps. Średnia 5,4 :-) |
Ja mialem nice
w sumie 36 morze byc wiele wiary tak ma podobniexD
gratulacje dla wszystkich co maja wiecej niz 30 !!!!!!!!! |
Cytuj:
Ja nie rozumieć!Polska mowa nie być trudna-.- |
Sprawdzianik
No nareszcie do Warszwy wyniki dotarły.
Dostałem 38 punktów choć liczyłem na najwyżej 37. zchrzniłem 2 zamknięte ;( a wszystkie otwarte OK :] Z próbnego miałem 36 (najlepiej za szkoły) Z tego sprawdzianu moja klasa ma najwyższą średnią 32,58 Tylko takie debile nieziemskie są w naszej klasie np: -Radek 14pkt (3pkt na próbnym) -Marzena nie pamiętam (5pkt na próbnym) |
Faktycznie wcześnie w tym roku u nas to troche trwało ja miałem 36 (do szkoły mnie przyjeli:P) a jeśli jesteśmy przy nauce każdy sie skarży że zawala oceny przez tibie ja mialem na koniec 6 klasy średnia 3.80 (wiem wiem.. bez komentarza) a teraz jako pełnowartościowy gracz mam srednią 4.16 ^.^
|
Ja rok temu na próbnym 25 a na tym ostatnim 31 :)
|
:evul: YEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evul: :evul: :evul: :evul:
TYPOWY n00b JESTEM!!!!!!!!! :evul: :evul: :evul: 38 PUNKTÓW I SIE NIE CHWALE. 38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!! :evul: :evul: :cup: :cup: 8o |
Ja mam 32 pkt na 40 możliwych :)
I się bardzo cieszę z moich wyników No ale jaką ja mam średnią 3.2 ledwie ;( |
ja mialem 38/40 ale.. u nas w szkole nie bylo lepszego wyniku niz 38 z mojej klasy tylko 2 osobyn 38 ;/ ale z nas glupki za duzo w tibie gramy
PS moja srednia na koniec 4,9 |
Bez przesadnej skromności zdobyłem 40 punktów na 40 możliwych. Pisałem to jakieś 2 lata temu (teraz jestem w II klasie gim. ;) ). Po prostu to był to test na podstawowe wiadomości typu dodawanie, odejmowanie, mnożenie, dzielenie i czytanie, i to wszystko! Wystarczy w klasach 1-3 podstawówki uważać i będzie dobrze. Ze średnią 5,2 ładnie to na świadectwie wygląda :D
|
Nie popisze się: 35/40 Wtf? ^.^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:48. |