Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Sprawdzian na koniec 6 klasy: wyniki! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35428)

Ashlon 16-05-2005 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elmer
Wiecie co ten temat to raj dla niedowartosciowanych dzieci, które chcą napisać, że mają tyle i tyle co nie jest prawdą. Sorry ale wątpie, że 19/20 ludzi z tego furum miało powyżej 35 pkt. Test ten pisalem 3 lata temu jako 1 rocznik. Nie napisze ile miałem bo sądze, że jakbym napisał to by połowa z was napisała, że ja też kłamie. Nie przecze, że część z was miała 35+ pkt, ale 90% + to lekka przesada. Pozatym jak moge wam wieżyć jak widze w tibii teksty typu :gdzie so rooty lub ale polaki majo z***ane niki. skończe wywód bo nie ma sensu pisać dalej...

Patrzac na poziom tego egzaminu, te 35+ pkt nie bylo wcale tak trudno zdobyc...;)

dij_buhh 16-05-2005 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Patrzac na poziom tego egzaminu, te 35+ pkt nie bylo wcale tak trudno zdobyc...;)

napewno, ale za ortografie jest cos chyba 4 pkt,a przeglądając to forum miewam wątpliwości czy coś takiego dla niektórych osób istnieje

Gimlos 17-05-2005 06:48

Cytuj:

Wiecie co ten temat to raj dla niedowartosciowanych dzieci, które chcą napisać, że mają tyle i tyle co nie jest prawdą. Sorry ale wątpie, że 19/20 ludzi z tego furum miało powyżej 35 pkt. Test ten pisalem 3 lata temu jako 1 rocznik. Nie napisze ile miałem bo sądze, że jakbym napisał to by połowa z was napisała, że ja też kłamie. Nie przecze, że część z was miała 35+ pkt, ale 90% + to lekka przesada. Pozatym jak moge wam wieżyć jak widze w tibii teksty typu :gdzie so rooty lub ale polaki majo z***ane niki. skończe wywód bo nie ma sensu pisać dalej...

bez przesady ten test jest zalosny, nie sprawdza zadnej wiedzy... kiedy pisalem go 3 lata temu - najwieksi idioci z mojej klasy mieli po 30 punktow+. Teraz, na probnym tescie gimnazjalnym mieli podobny wynik. Tyle ze na 100

Thero 17-05-2005 07:38

Cytuj:

Czyli co? Mamy z ręką na sercu przysięgać, że mówimy prawdę, czy co?

@gimli syn gloina
Tak, polecenia typu "opisz piekarza, którego zdjęcie zamieszczone jest obok" są żałosne.

Gunir 17-05-2005 07:43

Mi sie ten temat wydaje zalosny, chlopak stworzyl go zeby spytac sie tegorocznych szostoklasistow, ile mieli punktow na probnych/glownym a tu wiekszosc odpowiadajacych to gimnazjalisci, ktorzy juz to pisali kilka lat temu i sie wypowiadaja jakie mieli wyniki... nie oto tu chodzi.

PalAnonim 17-05-2005 08:50

3 lata temu, zdobyłem całe 37pkt, teraz czekam na wynik egzaminu gimnazjalnego ;)

Shanhaevel 17-05-2005 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hallabard
A tak z ciekawości, jaki temat był w tym roku ? Test był prosty ? Wnioskując bo obecnych punktach to bardzo ;)

Życie w wodzie... Czy cuś takiego.

Tak btw. fajnie, że mieliście tam kiedyś tyle i tyle punktów, ale tutaj mówią SZÓSTOKLASIŚCI.

El'Magnifico 17-05-2005 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
Życie w wodzie... Czy cuś takiego.

Tak btw. fajnie, że mieliście tam kiedyś tyle i tyle punktów, ale tutaj mówią SZÓSTOKLASIŚCI.

To było "W wodzie"

Za***iście łatwy, i punkty liczą się do mojego gimnazjum

pkt: 39/40

FUCK JĘZYK POLSKI! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Ravage 17-05-2005 14:42

Wreszcie dostałem test
Mam 34 pkt.
Jak na mnie to dobrze :)
Na próbnym miałem 28 pkt.
A moja średnia to tylko 3.5 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Badzo 17-05-2005 16:36

Test był banalnie łatwy... Na próbnym zdobyłem 29 pkt. (nie napisałem wypracowania), ale teraz liczę na 38/39 pkt.Do Bełchatowa wyniki dojdą za tydzień/1,5 tyg.Ale naprawde...Test był banalny, aż sie zdziwiłem jak otworzyłem tą żółtą kopertę :-).DObra...Nara

Ps. Średnia 5,4 :-)

Ajaxis 17-05-2005 16:58

Ja mialem nice

w sumie 36 morze byc wiele wiary tak ma podobniexD

gratulacje dla wszystkich co maja wiecej niz 30 !!!!!!!!!

Badzo 17-05-2005 17:05

Cytuj:

w sumie 36 morze byc wiele wiary tak ma podobniexD

Ja nie rozumieć!Polska mowa nie być trudna-.-

Mleczarz 17-05-2005 17:30

Sprawdzianik

No nareszcie do Warszwy wyniki dotarły.
Dostałem 38 punktów choć liczyłem na najwyżej 37.
zchrzniłem 2 zamknięte ;( a wszystkie otwarte OK :]
Z próbnego miałem 36 (najlepiej za szkoły)
Z tego sprawdzianu moja klasa ma najwyższą średnią 32,58
Tylko takie debile nieziemskie są w naszej klasie np:
-Radek 14pkt (3pkt na próbnym)
-Marzena nie pamiętam (5pkt na próbnym)

Snicckers 17-05-2005 17:45

Faktycznie wcześnie w tym roku u nas to troche trwało ja miałem 36 (do szkoły mnie przyjeli:P) a jeśli jesteśmy przy nauce każdy sie skarży że zawala oceny przez tibie ja mialem na koniec 6 klasy średnia 3.80 (wiem wiem.. bez komentarza) a teraz jako pełnowartościowy gracz mam srednią 4.16 ^.^

Mafikz 17-05-2005 18:26

Ja rok temu na próbnym 25 a na tym ostatnim 31 :)

Forumowicz 17-05-2005 19:04

:evul: YEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evul: :evul: :evul: :evul:
TYPOWY n00b JESTEM!!!!!!!!! :evul: :evul: :evul:
38 PUNKTÓW I SIE NIE CHWALE.
38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!! :evul: :evul: :cup: :cup: 8o

>Vitu< 17-05-2005 19:34

Ja mam 32 pkt na 40 możliwych :)
I się bardzo cieszę z moich wyników
No ale jaką ja mam średnią 3.2 ledwie ;(

Padman 17-05-2005 19:38

ja mialem 38/40 ale.. u nas w szkole nie bylo lepszego wyniku niz 38 z mojej klasy tylko 2 osobyn 38 ;/ ale z nas glupki za duzo w tibie gramy
PS moja srednia na koniec 4,9

Makilili 17-05-2005 19:44

Bez przesadnej skromności zdobyłem 40 punktów na 40 możliwych. Pisałem to jakieś 2 lata temu (teraz jestem w II klasie gim. ;) ). Po prostu to był to test na podstawowe wiadomości typu dodawanie, odejmowanie, mnożenie, dzielenie i czytanie, i to wszystko! Wystarczy w klasach 1-3 podstawówki uważać i będzie dobrze. Ze średnią 5,2 ładnie to na świadectwie wygląda :D

Lady Aneczka 17-05-2005 20:02

Nie popisze się: 35/40 Wtf? ^.^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:48.