![]() |
No dobre te fake rób ich więcej!!!
|
Szarża rohanu piękna,aż się łeska w oku kręci...
Ale mecz qiddicha(Czy jakoś tam)Nie wyszedł ci. sorry za double post. |
Hello!
Hello! Nowe 2 fake! Oceniajcie, ale niezbyt surowo, bo to tylko były ćwiczenia!
|
Faaajne faaajne podoba mi się rób więcej
|
:)
Na wasze życzenie zrobię więcej! Jutro dodaje nowe fake'i. 2 będą na pewno, ale PODEJRZEWAM że będzie ich od 3-4 :) Pozdro!!!
|
niezłe pypek,niezłe.Ale ta z szelobą brzydko wygląda...
|
:) Nowe 3 fake'i!
Cytuj:
|
jedyne co tu jest przerobione to te c***owe ludki... reszta robiona w OTS...lol...
|
Grrr!!!
Cytuj:
Widać jesteś n00bem który nie wie co to jest sprite. Mam małe obrazeczki, malutkie i z nich układam cały obrazek! A przyjdzie mi tu taki N00b który powie że to OTS!!! |
Jesteś geniuszem..... Może niewszystkie fake'i beły super ale :CROWAL JEST THE BEST... nawet do rymu mi wyszło... oby tak dalej
|
Mi sie nawet podoba. Widac ze lubisz Wladce Pierscieni.
|
Cytuj:
Ale do rzeczy; dzisiaj jeszcze powinienem dać jakieś 2 nowe Fake'i... :cup: |
Nienawidzę Władcy pierścionków ... :p Fake ładny tlyko te ubrnka tych 2 zenków są brzydkie... ;P
|
^^
hahaha fajne ci to wyszlojak na 1 fake:] lubisz wladce pierscieni tak i ja :p wiecej plx :)
|
Bardzo fajne te fake'i te i Twoje inne wielkie GZ!
ocena 11/10 nick: pies-ludozerca świat: celesta :flaga_pl: profesia: druid :mag: lvl: 13 :baby: mlvl: 20 ;( skille: 17/18 :blazen: best weapon:warhammer :crusader: best armor: plate armor ;( |
Mnie nawet asie podobało!
|
Cytuj:
|
Lol. Hehe
Cytuj:
|
Fake by Crowal ver.4.0
Hejka! Sorry, za double post, ale wtedy zapewne nikt nie zwróciłby uwagi :P.
No więc dodałem "Amon Sul z punktu widzenia Froda" i Frodo odpływający na łódce... Oglądajcie i oceniajcie. Następny Post was nie zbawi :) |
niezłe,niezłe...Choć szkoda że jest coraz mniej fake.
P.S.:A wypożyczysz mi wszystkie sprity bo jak se sformatowałem kompa to zapomiałem zaspisać se plycie ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |