![]() |
Filmik poprostu.....jak by to okreslic....ZA***ISTY 8o 8o 8o 8o :D
|
Zabilismy Kiperlale jescze raz ale tym razem nie mamy filmu =( a szkoda bo to była super akcja przy okazji Godshand dead. :P
|
Cytuj:
|
dlaczego cieszycie sie jak dzieci że zabiliście w piątke palka któremu sie uhy skończyły ale mi wielkie osiagnięcie :/
|
Mam szczerą nadzieję że masakrwoca z rookują ..-.- wogóle podchodzi do polaka 26 lvl i go zabija .. i wielki paker :evul:
|
Cytuj:
btw.nice trap plx Xdd burn kiper Burn macie filmik z last trapa xD? |
Nie można wyświetlić strony X(
|
Hyhy fajnie bylo ;)
|
Ten(a) Kirlana mnie juz wk*** , co za noob ostatnio mnie przed Save Game zatrapowal(a) i chial(a) ubic ale sie niadlem xD:P . Masa i reszta -wy*******cie to Br z naszego serva!!!
Aldora RlzZZZZZ :) |
GRATZ :cup:
|
Yeah !
musze powiedziec ze kiperlana sie trzymal nawet , ale na szczescie nie na dlugo :D , dobra robota ;]
pozdroofki |
Cytuj:
|
mmm
chyba nie dziala cos ten filmik, postaraj sie bardziej tzw. masakrowcu -.-
|
Cytuj:
|
xD
Mógłby to ktoś wrzucić na inny server bo ja jakoś nie moge tego ściągnąć. Z góry dziekuję!!!!
|
Bląd
Forbidden
You don't have permission to access /szwed/Tibia/TibiaCam/kiperlala_own3d.rec on this server. Apache/1.3.33 Server at 212.244.141.34 Port 80 i właśnie to mi wyskakuje kiedy chcem obejrzeć filmik :( :( :( Co robic? |
@ up
Nie obejrzec tylko sciagnac, bo filmik byl wyslany huhu, albo i jeszcze dluzej ; p Poza tym Kiperlana mnie nie obchodzi, skoro pada, to jego sprawa i nie ma sie co rozczulać ;s |
Beznadzieja tamto gówno wyskakuje mi odrazu kiedy wciskam link :confused:
|
Spoko filmik
Kiperlana nie wiem czy gra na aldorze, ale wiem ze na 100% jest to Hiszpan i ma 71 elite na Morganie ;) |
Co Za Debile Żeby OdŚwieŻaĆ Temat Sprzed 5 MiesiĘcy Wy GŁupie Cioty
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:02. |