![]() |
Ja powiem to tak.
Po pierwsze gratuluje Solo dragona. Po drugie rzeczywiscie masz za slabe skile jak na ten lvl i to o wiele za slabe ale to nie powinno nikogo obchodzic kto ma jakie skile gra jak chce, moze chce poexpic do 30 lvl a pozniej skilowac? to jego broszka Po trzecie nie wiem czemu sie tak bulwersujesz kazdy mówi wlasne zdanie, chyba liczyles sie z tym jezeli wstawiasz zdjecie swojego pierwszego zabitego smoka na 28 lvl i z skilami 61/59 i strata 16 Uh , no bo chyba nie liczyles na owacje z tego powodu. Po czwarte 100k to nie sa az takie strasznie duze pieniadze ( nie no pewnie ze duze) ale ja kupilem sobie gs za 55k i zbieralem na niego 3-4 dni Druidem oczywiscie , wiec wystarczy tylko chciec. Ja rowniez czekam na swojego pierwszego zabitego smoka, mam jednak nizyszy lvl o wiele ale za to skile lepsze tez o troszke ( wszystko w opisie) ale po prostu sie boje ze mnie zabije i strace eq. Tyle Pozdrawiam |
wlasnie przed chwila ubilem demona palkiem 10lvl skile 40/20 solo ... jak chcecie skrina to dam
|
NO ładnie, a ile uh poszło ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |