Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Muza w Tibii...? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3570)

Konstantynopol 02-05-2004 09:14

Ja uwazam ze nie bylo by lagow bo jak sie zciagnie odglosy na kompa w formie mp3 to by nie bylo zadnych problemow. A co do lagow to ja mam dobre szrokopasmowe lacze i wcale nie nazekam na neta a lagi mam. Lagi to jest wina CIPów a nie naszych kompow.

Main Vegeta 02-05-2004 09:15

Ludzie... jak by były odgłosy to by była też kakofonia. Pomyślcie, chodzicie sobie po kopalni i bijecie nie wiem... soldy. Obok was ida jeszcze kilka ludzi i tez bija, przecierz Wy byscie slyszeli odglos jak oni bija tak samo jak oni jak wy bijecie!Ja po 30 minutach bym podziekowal jak bym chodzi po kopalniach i bym ciogle slyszal jakies: Uuu!! Achh!! Aua!! A masz wstretny krasnalu!!

saxiu 03-05-2004 09:17

dobra, za to mnie znienawidza, ale nie ta główna przyprawa to mnie roz....waliła... kakofnia, no koleś ma nieprzeciętny dar gadania idiotyzmów... grałes może knight-online? albo w counter strike? albo w unreala? albo w inną gręonline z dźwiękami? lećmy po koleo
ko - expowiska są takie że dosłownie co dwa metry potworek, ludzie co 4 metry, nie słyszałem rzeźni, a nawet jest !muzyka! jak ktoś lubi
cs - dany team startuje w swoim bezpośrednim otoczeniu, każdy kupuje na początku broń, magazynki, granaty, equip i inny śmieć, później jak jest rush na to lecą i nawalają z prędkością ckm z tych karabinków, na dodatek czasami się odzywa czyjśc głos przesyłany w trakcie gry
unreal - kto grał nie musze wyjaśniać, strzela się w wielu przypadkach na chybił trafił i nieważne czy to rakiety, czy laser, czy inne badziwie...

pozdrawiam

elite 04-05-2004 19:13

Co wy gadacie, zeby muzyke dac do tibi??? Jak pasuje muzyka do plastelinowych ludkow? Pograjcie sobie w Hellbreath, tam muza pasuje bo slychac odglosy miecza, a tu?? chmurki slychac bedzie??? Gdyby muzza byla potrezbna to Cipsoft by ja dal ale nie zrobili bo to zawracanie odbytu :P.

kubusiek 08-05-2004 09:39

na muze nie ma co liczyc. 8) jak chcesz se czegos posluchac to wloncz se radio. :))

dSL 09-05-2004 19:08

Wielkich lagów to by to nie zrobiło to tak jakby meic gg wlaczone albo winampa sluchac jeen grzyb tylko ze najpierw kazdy dzwiek moim zdaniem by musial meic 5-10 minut zeby sie tak sztbko nei znudzil ;-/ ale to by było boskei w meiscie slychac szum i gwar na ghostlandzie jak jecza ghule (bez skojarzen prosze ;) )
moim zdaniem spoko

Cytuj:

Ogolnie zwięk mógłby być..ale w tle musiała by być jakaś klimatyczna mózyczka.. (jak ktoś grał w heros and might and magick 3 to wie oczym mówie)
ekhem...ja tam bym neichcial nikogo obrazac h m&m fajna giera ale muza jest ochydna
tam gra jakis pijany skrzypek albo inny badziew muzyka jest okropna czlowiek gra 1 h mzoe wiecej i wylacza glosnik bleee (BEZ URAZY ;) )

ŚWIEBODZIN ROX
:]

Avanti Sorcerrer 10-05-2004 07:46

Popieram Panią czarodziejke .... gdy bedziesz grac 12 H na dzien to zapefne ci sie znudzi a mp3 mozesz wlaczyc albo nie ....

Tibia ma swoj klimat i niezmieniajmy tego .... ja np. nie kce zmiany grafiki ewentualnie poprawienie obecnej na dokladnijesza ale bron boze jakiegos 3d czy cos ....
Tak samo z muzyka zupelni by to zmienilo Tibie ( tak mysle )....

redfaction 10-05-2004 18:28

muza w tibi to by było coś a nie takie nieme ludziki biegające po świecie :P Podoba mi się twój pomysł ale zawsze można zarzucić winampa. Co do dźwięków potwrów to nie jestem zbytni przekonany pomyślmy 10 osób bije rotwormy i po kolei roty padają dzwięk ginących rotów byłby co najmniej denerwujący :D

Mathayus 12-05-2004 08:27

zawsze mozan sobie MP 3 puscic i ja to wole od jakies kitowej muzyki ktora zregoly w Rpg leci a pozatym jakie bylybylagggi

The_FaLLen 12-05-2004 09:00

:D

Jestem za . ale tylko wtedy jakby tą muze dało się jakoś
wyłączyć po czasie jak by zaczeła mnie denerwować. X(

Novar 12-05-2004 09:37

Z tego co widze to większości tibijczyków pasuje brak odgłosów i mi także :D Ja przez te 10 miesięcy (bo tyle gram w tibie) zdążyłem się przezwyczaić do braku muzy. Na początku sądziłem, że to minus, ale to jest plus :D Bo jak czsem garm pare godzin, to te dzwięki by mi się znudziły (bo amm maga i potrefie np siedzieć 4-5h na rotach :P), a tak telewizor stoi obok kompa i zawsze VIVA lub MTV włączone i tak mi pasuje :D

Kenzo 14-05-2004 21:59

pusc sobie ironow albo Linkinow to bendzies zmial jeki:D:D MeTTalice tez polEcam:D

Rozrewolwerowany Rewolwer 15-05-2004 10:39

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Nuzen
przeciez ludzie to by bylo genialne! i tu nie pier***cie ze by byly lagi wieksze, muza odgrywana na kliencie a nie z serwera jedynie lekko by wzrosly wymagania

POWALIŁO CIE!! X(

wyobraż sobie jak rolujesz tak z pięć cyców i te się ciągle drą!
Wyobraż sobie wtedy ten "genialny;( " pomysł 8)

Zwieshu 15-05-2004 14:36

Jak widac Tibia nie potrzebuje wogule muzyki bo gdyby potzrebowala nie gralo by w nia tyle lodni a tu cochwile jakies nowe serwery powstaja co swiadczy o tym ze tibia przyciaga do siebie grono graczy taka jaka jest teraz. A gdyby zrobili tibie3d to ja bym raczej podziekowal (puk puk, odpukac zeby jej nie zrobili :D)

Mariol 15-05-2004 18:54

No co ty ja naprzyklad tak sie przezwyczailem do tej ciszy ze bym nie wytzrymal przy dziwiekach non stop brak ork zerk sierk itp.
Najlepiej jak gram sobie wieczorkiem rodzicow nie ma na chacie i grm sobie w tibie zamkniety w pokoju!! 8)

---

Rizufina< lvl26(rosnie)> mlvl 4<Julera<Thais

18:39 You advanced from Level 25 to Level 26.-yupi

Blad - Antica 15-05-2004 19:20

To już (niby) kiedyś miało być, ale facet, wyobraż sobie muzyczke z POKEMONÓW w tle tibi albo zabijaja potworka on krzyczy "ugpf" albo tak siedzisz se na dwarfach i co chwile "ugpf" "ugpf" "ugpf"...

SkiLo 15-05-2004 20:14

temat ten chyba powinien byc w "inne"
w podobnym temacie sie juz wypowiedzailem. jestem za odglosami walki!
jak ktos jest przeciw niech zagra w knight online i zobaczy jak moze byc fajnie.

Kpt. Meszkoni 15-05-2004 20:42

Myślę, że muzyka lub odgłosy w Tibi są nie potrzebne. Zgadzam się z niektórymi wypowiedżiami. Wyobraźcie sobie powtarzającą się sekwencje w formacie MIDI, która miała by udawać podkład muzyczny. Taka sama sytuacja jest z odgłosami walki - za każdym razem gdy udeżysz potworka lub on ciebie będzie słyszalny jakiś trzask w głośnikach. Po kilku minutach gry będzie można oszaleć! Pomysł z muzyką i odgłosami w Tibi - "ODPADA"!

Pozdrawiam.

V.E.N.O.M 20-05-2004 15:19

najlepiej jakby muza zmieniala sie w zaleznosci od tego co sie dzieje na mapie w czasie walki dynamicznie jakis hardcore a potem bethoven:D::D:D

Grevil 23-05-2004 12:55

No way....tibia ma swuj niemy urok.Jak hcesz to zapodaj sobie winamp'a :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03.