![]() |
:/
OMG ten tytuł już mówi wszystko. Jest na co popatrzeć- buahaha. Po co wogóle takim czymś forum zaśmiecać :/
|
Widze ze jestes prawdziwy ziomal, blokujesz ghoule.... stary ja bym tak nie łumioł
no i teges.... nie dawaj wiecej filmow.... albo dawaj tylko sensowne. 3m sie B) |
wstyd mi że w moim mieście sa aż takie nooby...
shymchuck: jest popaczeć a nie popatrzeć :D Kolo by sie mógl nauczyć troszke ortografii |
eee co to kurcze jest??
Nie skomentuje tego nawet bo komentowanie czegoś takiego zepsuło by mi tylko reputację X(
|
;-)
Nice filmik , gz.
Ps.Duzo dzieci na tym forum ;-) |
n00b
Za***iscie głupi filmik X(
ja mam ghoula na 1 hit a ty go musisz blokowac :confused: |
Może filmik nudny ale dla niego jest to wyczyn ,czego mu gratuluje ja tez kiedys sie cieszylem ze takiego stwora rozwalilem.Każdy ma swoje małe na poczatku nic nie znaczące zwycięstwa.
up:wiesz co ja tez biore ghoula na jeden cios wiec sie nie przechwalajbo nie masz czym ^^ |
I co tak drzecie japy...może dla was blokowanie ghula to nie hardcore, ale dla niego pewnie był... Nie powiem żeby film był ciekawy dla mnie, ale mam nadzieje że przynajmniej ty miałeś troche emocji [właściwie to nie blokowałeś tylko biegałeś] ;]
|
Cytuj:
Btw~ GRATZ! :) |
Niestety nie ma na co popatrzec
|
Cytuj:
Tak !!! nakrec np blokowanie draga |
:[
Kur** Prosze O Moderatorow aby dali wszystkim tym ktorzy sie wysmiewaja dac kilka pkt karnych !! X( X( Ludzie i co wam chodzi ciagle widze tytul "N00b"To z was sa n00by skoro sie wysmiewacie !!!!!!!! nei jest zadnym n00bem !! X( X( kazdy ma prawo zamieszczac tu lin z bycmoze swoim 1 filmem !!!! a jesli komus sie nie podoba tytul filmu i w ogole caly film niech nie oglada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gz Dla Sorca
|
Cytuj:
i nie moja wina że ktoś go blokuje :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
<spada z krzesła> |
Cytuj:
|
lol
ej a ja mam jak druid blokuje rotworma przesłać wam? buhehe :p
|
Cytuj:
\/ Spammer , 6 post i myśli że jestr wielki dosłownie master że moze odrazu po kimś jeżdzić. :D :D :D Rozbawiłeś mnie ziomek |
lol
sam jesteś noobem lolq.pfff i co a ty jak masz więcej postów to co myślisz,że ci wolno pokimś jeździć? zastanów się człowieku nie mam ochoty z tobą dyskutować n/c
|
Ludzie dajcie se spokuj, filmik ostania porazka ( co tu duzo mowic :D ) Ten koles nie jest noobem, on chical tylko zaszpanowac :p :p Zrozumcie go :D :D :evul: :evul: :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:24. |