Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   sorcer blokuje ghula (jest na co popaczeć) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35802)

shymchuck 28-05-2005 22:44

:/

OMG ten tytuł już mówi wszystko. Jest na co popatrzeć- buahaha. Po co wogóle takim czymś forum zaśmiecać :/

Bibek third 29-05-2005 22:16

Widze ze jestes prawdziwy ziomal, blokujesz ghoule.... stary ja bym tak nie łumioł
no i teges.... nie dawaj wiecej filmow.... albo dawaj tylko sensowne. 3m sie B)

~Stary 29-05-2005 22:27

wstyd mi że w moim mieście sa aż takie nooby...

shymchuck:
jest popaczeć a nie popatrzeć :D
Kolo by sie mógl nauczyć troszke ortografii

KrYtYk 16-06-2005 14:58

eee co to kurcze jest??

Nie skomentuje tego nawet bo komentowanie czegoś takiego zepsuło by mi tylko reputację X(

Wezu of the Trio 16-06-2005 15:40

;-)

Nice filmik , gz.

Ps.Duzo dzieci na tym forum ;-)

Fire Elemental 23-06-2005 17:26

n00b

Za***iscie głupi filmik X(
ja mam ghoula na 1 hit a ty go musisz blokowac :confused:

Pawik :> 23-06-2005 18:20

Może filmik nudny ale dla niego jest to wyczyn ,czego mu gratuluje ja tez kiedys sie cieszylem ze takiego stwora rozwalilem.Każdy ma swoje małe na poczatku nic nie znaczące zwycięstwa.
up:wiesz co ja tez biore ghoula na jeden cios wiec sie nie przechwalajbo nie masz czym ^^

hide 23-06-2005 18:29

I co tak drzecie japy...może dla was blokowanie ghula to nie hardcore, ale dla niego pewnie był... Nie powiem żeby film był ciekawy dla mnie, ale mam nadzieje że przynajmniej ty miałeś troche emocji [właściwie to nie blokowałeś tylko biegałeś] ;]

Adamsik 23-06-2005 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KrYtYk
Nie skomentuje tego nawet bo komentowanie czegoś takiego zepsuło by mi tylko reputację X(

Właśnie to skomentowales. Masz tu w ogóle jakas reputacje? Cio?

Btw~
GRATZ! :)

Nawi 23-06-2005 18:32

Niestety nie ma na co popatrzec

Lukasaldo 23-06-2005 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez epson
Przeczytaj a sie dowiesz :p i ten filmik nakręciłem z nudów ^^ mam nakręcić inny filmik? :D

Tak !!! nakrec np blokowanie draga

Wierzba Ziom 23-06-2005 19:31

:[

Kur** Prosze O Moderatorow aby dali wszystkim tym ktorzy sie wysmiewaja dac kilka pkt karnych !! X( X( Ludzie i co wam chodzi ciagle widze tytul "N00b"To z was sa n00by skoro sie wysmiewacie !!!!!!!! nei jest zadnym n00bem !! X( X( kazdy ma prawo zamieszczac tu lin z bycmoze swoim 1 filmem !!!! a jesli komus sie nie podoba tytul filmu i w ogole caly film niech nie oglada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gz Dla Sorca

Fire Elemental 23-06-2005 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawik :>
Może filmik nudny ale dla niego jest to wyczyn ,czego mu gratuluje ja tez kiedys sie cieszylem ze takiego stwora rozwalilem.Każdy ma swoje małe na poczatku nic nie znaczące zwycięstwa.
up:wiesz co ja tez biore ghoula na jeden cios wiec sie nie przechwalajbo nie masz czym ^^

Ja się nie chwale tak po prostu jest :baby:
i nie moja wina że ktoś go blokuje :(

^Zohop^ 23-06-2005 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shu
On jest zwyklym nOObem, bo jak ja zaczynalem nie wiedzialem co o jest Tibia Cam, nie wiem dziala co ktos ma na mysli pod pojeciem blokowanie itp.
To co mowicie nie zmiena fakt ze ten film jest bez sensu i nie ma czego ogladac :P

Ale lól, od razu widac ze nie wiesz co oznacza pojecie n00b Ahuaheuehiha.

zaitsev 25-06-2005 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez epson
jak w tytule sorcer blokuje ghula :-)

http://rapidshare.de/files/1872021/ghul_xD.rec.

kometarzyk plz :evul:

<spada z krzesła>

Pawik :> 25-06-2005 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fire Elemental
Ja się nie chwale tak po prostu jest :baby:
i nie moja wina że ktoś go blokuje :(

no to chociaz uszanuj to ,że dla niego to jest pewien wyczyn ,który później będzie być może owocował nowymi coraz lepszymi filmikami ;)

raziel1992 25-06-2005 19:30

lol

ej a ja mam jak druid blokuje rotworma przesłać wam? buhehe :p

Alcor Sake 25-06-2005 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez raziel1992
ej a ja mam jak druid blokuje rotworma przesłać wam? buhehe :p

GRATULUJE UDOWODNIŁEŚ ŻE JESTEŚ WIĘKSZYM NOOBEM OD NIEGO CHOCIAŻ MUJ BŁĄD ON NIE JEST NOOBEM!!!!
\/ Spammer , 6 post i myśli że jestr wielki dosłownie master że moze odrazu po kimś jeżdzić. :D :D :D Rozbawiłeś mnie ziomek

raziel1992 25-06-2005 20:40

lol

sam jesteś noobem lolq.pfff i co a ty jak masz więcej postów to co myślisz,że ci wolno pokimś jeździć? zastanów się człowieku nie mam ochoty z tobą dyskutować n/c

Niq 25-06-2005 21:21

Ludzie dajcie se spokuj, filmik ostania porazka ( co tu duzo mowic :D ) Ten koles nie jest noobem, on chical tylko zaszpanowac :p :p Zrozumcie go :D :D :evul: :evul: :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:24.