Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   FAQ i zasady (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=29)
-   -   FAQ: Premium account (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35950)

Maxi skywarien 13-06-2005 19:22

He chyba ze wykryje bardzo duzego buga w grzE:D

lancs 13-06-2005 23:22

Witam wszystkich mam maly problem chce kupic pacca przez poczte juz mam nr ref:ale potrzebuje aktualny adres cip :) jak tos zna niech napisze z góry dzieki ?

Grallu 14-06-2005 08:37

No paranoja,jak mogą przesyłać takie tandetne listy do graczy?Trzeba naprawdę się łudzić że ktoś prześle im swój numer acount i wszystko :D Ja dostałem jurz 3 podobne listy a raz nawet po brazylisjku(no coments.....):2handed: Jak ktoś takie coś dostanie to odrazu do kosza........

Sowa 14-06-2005 12:54

Slyszalem ze CipSoft Zablokowal Wykupywanie Paccow do Uptada czy to prawda?

MatKus 14-06-2005 13:23

Oczywiście, że nie, czemu mieli by to robić? Przecież oni z tego zyją, nie pozbawili by się dochodów i nie narażali na niemałe obużenie tym, którym akurat pacc się kończy.

Sowa 14-06-2005 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
Oczywiście, że nie, czemu mieli by to robić? Przecież oni z tego zyją, nie pozbawili by się dochodów i nie narażali na niemałe obużenie tym, którym akurat pacc się kończy.

Masz Racje Ale kolega tkroy wyslal kase na pacca dostal informacje ze dopiero 18 czerwca bedzie mogl wykupic pacc .

Raul 14-06-2005 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sowa
Masz Racje Ale kolega tkroy wyslal kase na pacca dostal informacje ze dopiero 18 czerwca bedzie mogl wykupic pacc .

A ja wysłałem 2 dni temu kartą i mam pacc. Co to znaczy? Że albo Twój kolega nie zna angielskiego, albo nie umie wysyłać pieniędzy.

Wilkq 14-06-2005 16:56

A powiedzcie szczerze - warto kupic pacc?

A jak tak , to jaki domek jest naj naj naj? Umieśćcie jego zdjęcie , pls (plax :D ).

Swiety-Mikolaj 14-06-2005 20:26

@ Zadesada
Co do listu ktory tu napisałeś to tak poza tematem pisze się Tibiańczyku po polsku a nie tibijczyku :P

Boczi_m 15-06-2005 20:02

??

Witam.
Trzeba przy kupowaniu paca podac e-maila bo zapomnialem hasla ??A moge zmienic haslo jak nie pamietam hasla ??

WF_ 16-06-2005 14:09

W poniedziałek rano wysałem nr. referencyjny i kase priorytetem polecenoym, na adres zamieszczony w poradniku. Czy to poprawny adres? Kiedy pacc dojdzie(w jakim okresie dni?)I jak go aktywować?

kszychu13 16-06-2005 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Querix of Ice
Jak ma sie PACC to jeszcze przy smierci nie traci się 10 % expa tylko 7% :]

;o;o;o nie gadaj i co podnieciles sie ze to powiedziles czytaj uwaznie

Dziki Świstak 29-06-2005 09:20

mam pytanie :
o co chodzi z ta promocja ? Myslalem ze szybsza regeneracja many , zyc jest odrazu po kupieniu pacc'a ale widze ze nie to powiedzcie mi na czym polega ta promocja i gdzie ja moge kupic plz :(

Sir Emilio 29-06-2005 10:21

musisz miec pacca 20 level i 20 k
idziesz do krola w thais lub do krolowej w carlin i prosisz o promocje, dostajesz ja za 20 k i masz szybsze odnawianie many i zycia
a promocje sa nastepujace
- paladyn = royal paladyn
- sorcerer = master sorcerer
- knight = elite knight
- druid = elder druid

Rafael 05-07-2005 20:52

Ładowanie z tego co wiem przyspiesza sie co połowe np. drutowi laduje sie 12sek zycie i 6 sek mana bez promocji a z promocja 6sek zycie i 3sek mana.
Mam pytanie czy jak trace pacc to zabieraja mi domek czary z pacc to wiem ale czy wydlad i prmocje tez???

Fanfi 06-07-2005 09:05

re:up

Wlascicielem domkow moze byc tylko osoba z pacc'em, wiec jesli ci sie on konczy tracisz swoje lokum. Podobnie jest z promocja.
Wyglad zostaje tak dlugo dopoki go nie zmienisz.

Crowned 06-07-2005 14:07

Kupno Pacc

Mam pewna sprawe.

Poprosilem kumpla zeby kupil mi pacc. Tyle ze pomylil moje dwa acc i wyslal na nie tego co potzrebuje pacc. Czy jesli odrzuce pacca to kasa do niego wroci ponownie?? Czy można Coś zrobić aby pacc przeszedl na inny acc po zakupieniu?

Oswald 06-07-2005 17:39

Takie kilka dotyczących przelewu, mianowicie: gdzie mam podać swoje dane przy wypełnianiu wpłaty na konto (passy/nick postaci), czy przy wpłacaniu pieniędzy na konto dajemy pieniądze w walucie euro, czy w pln? Jaki wpisać tytuł wpłaty?

W miare możliwości prosiłbym o zdjęcie przykładowo wypełnionego druku.

Z góry dzięki.

jordan 07-07-2005 15:30

A ja mam następujący problem.
Zakładam sobie konto, lecz to będzie konto młodzieżowe i wątpie by można było z tego konta kupić Pacc. Zorientowałem się że na allegro ludzie sprzedają pacce. Po obejżeniu komentarzy wszyscy zadowoleni i 0 krętactw. Czy ktoś już kożystał z allegro do zakupu Pacca? To jest nielegalne? Chyba nie bo i tak tej osobie muszę zapłacić PLN.

Dwimenor 07-07-2005 15:39

Jeżeli wpłacasz komuś kasę na konto, a on ci kupuje Pacca kartą kredytową-to jest to legalne. Przez krótki okres czasu można było tak robić na tibia.pl.
Od razu uprzedzę następne pytanie-nie wiadomo, kiedy będzie można znowu kupować pacc za pośrednictwem tibia.pl

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56.