![]() |
Ludzie gdyby nie glupota "Polaks" to juz by avisow nie bylo.. Ale przykro mi to powiedziec.. POlacy sa nOObami.. Powinni sluchac jednej lub dwoch osob jaki sa : Zaznos, Dark'Modor..
Dzisiaj Mattenzo padl a ruthless demonic ledwo uszedl z zyciem.. To sie stalo przez brak zorganizowania.. chcieli ***ac avisom na wlasna reke chociaz przywodcy mowili zeby zostali w GH.. I tak oto avisy zyskali 1 free fraga.. tyle.. Btw tez gralem na titanii i wiem co sie tam dzialo.. byl ten sam problem co na morganie wiec prosze nie noobujcie plax.. Wezcie sluchajcie przywdocy! |
so what's your name on Titania ? btw. powiedz swoim n@@b guild memberom zeby sobie kupili mikrofonik i sciagneli taki program jak Ventrilo albo Team speak
|
Lindlay prv msg ^^
Maja taki programik.. Ale nie all maja micro :) Poszlo :) |
czekam ciagle na odpowiedz; )
|
x.x
Morgana to bedzie taki sam serv jak Titania , gdzie polacy walczyli w wojnie przeciwko Guildi Unit a jak juz dostawali ostro to dolaczali sie do unitow zeby nie stracic postaci i placic duzych pieniedzy.Jezeli polacy naucza sie wspolpracowac na Morganie , to moze wygraja ta wojne ...
Btw, Nizahe~ na Titani ma hunta chyba wiec, napewno niechce stracic postaci a, ze Zaznos mowi "DO ROOKA ICH" to sie przekona kto bedzie placil najwiecej itp @ 2 film~ Wielki chaos , nic wiecej , zaopatrzcie sie w team speaker~ etc, lub wyrzuccie polowe noobow z guildi bo za duzo was jest i sie mieszacie. |
Plac potzrebują i bedą potrzebować wsparca od strony dowducy gildi bez dowódcy nei ma gildi powinny byc 2-3 osoby kture dowodzą gildią
|
:confused:
Hail Puissance ;)
Mi tam w niczym Avis nie przeszkadzalo mialem do nich isc za kilka lvl :/ a tu prze***ali :P:P |
1. Zarowno w Avis jak i w Nimesis sa ludzie z Titanii.
2. Jest tylko kilku ludzi z Heat'u. 3. Nizahe nie ma hunta na Titanii. 4. Ludzie z Avisu na Titani zostali "udupienie", nie "udupiali" jak ktos to napiał. To tak w wyjasnieniu do nieprawdziwych informacji, ktore pojawily sie we wczesniejszych postach. |
Całkiem fajny filmik, chociaż chwilami widać było brak zorganizowania...
|
Hehehe...
Walka była całkiem niezła ale troche szkoda że nie poszliśmy za nimi...
Dorlik padł troche w dziwny sposób ( w robocopa sie bawił ?) Niedoszło wsumie do bezpośredniego starcia ale ważne że dostaliśmy fraga. |
:) tak trzymac zaiomy z ab
|
Cytuj:
|
Hail Avis! i jedna mała bitwa z przewaga liczebna to naprawde nie sztuka....A zreszta to nie moj swiat i robta co chceta;p
|
Hail NEMESIS!!!!! FUCK AVIS!!!! 1-wsza bitwa genialne dopracowana ;] zero start własnych ;] GRATZ!!!! 2-gi filmik dopiero ściągam:P
P.S. (Niedawno założyłem chara na Morganie i postaram się dołączyć do rebelii ;] (Nemesis)) |
ehehe
Cytuj:
:baby: HAIL CHAROKEN :baby: ty jestes charoken ?? Czy poprostu brałeś pierwsze lepsze imie i krzyczałeś Hail. Charoken sie zbytonio nieudziela w walkach i trzyma się od niej z daleka więc niewiem czemu sie tak nim podniecasz. |
Nie jestem Charoken, ale go bardzo dobrze znam..i btw nie grałem nigdy na Morganie, poprostu znam sytuacje do niego i tyle...
|
No no modor mile mnie zaskoczyłeś, nie wiedziałem ze możesz mieć takie pomysły.
hail modor xD |
Tak jest do rocka ich niech wiedza że z polakami nie ma co. Polska góra ( Z podkarapciem na czele (Sanok!!!!!!!))
|
Cytuj:
"I co teraz jak zaznos na rooku znaczy zrobił sobie 8lvl huahuaua I zas Avis góra HAIL AVIS. Chociarz tam nie gram 8o |
Coś czuje że jak avis upadnie to pójdą na nastepny serwer i będzie to samo od początku. ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36. |