![]() |
wielkie dzieki
|
Drom heheh, fajny obrazek z gangu ;] Nie wiedziałem, że ty w Saints.
Ile respa trzeba, żeby się do was wkręcić? ;) Mam 1000+ |
Cytuj:
Do nas raczej sie nie wbijesz, ludzie sa niechetnie nastawieni do nowych rekrutow w gangu i praktycznie nie przyjmujemy. |
Cholera :P
|
Jeśli ktoś by szukał gangu - mogę rekrutować.
Nasz gang się nazywa Ancient Giants. Rekrutuję wszystkich +150 respa. Niedodawajcie mnie do znajomych bez powiadomienia o chęci wstąpienia do gagnu na PW/GG/Tutaj. @down 1. z góry* 2. Napady/Fabryki/Prostytutki... Najpierw na spożywczaki dawaj, potem staruszki... |
B) ZAJEFAJNA GRA jak tu sie szybko zarabaia ???
z gury thx :] |
jak się odpoczywa plx o odpowiedz
|
2 pytania:
1.czy jezeli ludzie klikna w moj link, to czy $ dostaje automatycznie, czy musze cos uruchomic ;P ?? 2. Czy jeśli kupie nóż, to czy szansa na udany rabunek na staruszce wzrasta? |
@up:
1. kasa laduje w banku, mozesz ja wyciagnac bez tracenia energii. 2. Wzor na trudnosc rabunku wyglada tak: (Inteligencja + Sila + Wytrzymalosc + Obrazenia Broni) / 4 Wiec jak kupic noz szansa na udany rabunek wzrosnie. Jednak pamietaj, ze kazda bron ma precyzje i jesli jest ona ponizej 10 to masz szanse na to, ze nie trafisz z broni. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz widzielm ze jestes 100 =DD =P ale to i tak bardzo dobrze =DD :cup: _____ JEszcze jedno ktos mnie hcce do gangu ?? =DD mam 270 respektu =DD |
Cytuj:
No i cala kasa w inteligencje i fabryki :> |
Ja dopiero zaczełam graĆ w TheCrims ,oże pomożecie?Jeżeli chcecie to wejdzcie w ten link http://www2.TheCrims.com/?rid=853014 ,plx! :D
|
Nastepny statek 52 dnia TC po opium przyplywa.
52 dzien dzisiaj o 18 sie zaczyna ;) BTW... Cytuj:
|
Cytuj:
Apropo napadow gangowych, to czy jezeli jest stopien trudnosci wynosi 300, to czy suma wszystkich podzielona przez 4 musi wyniesc 300+ czy kazdy musi miec przynajmniej 300 ? |
Ej TO ktoś chce mnie do gangu ?? =D Bo ne mam kasy duzo mam 285 respa !! =DD plx gang taki zeby tylko jak nawiecej kasy i wszystko na inteligencje i budynki =DD :evul:
|
Cytuj:
Normalne jest jak np. komus brakuje 200 do jakiegos napadu to kryje go osoba, ktora ma 300 conajmniej wiecej niz wymagane jest. |
Nowe info o statku...
Po amfetamine dnia 55 TC. Czyli jutro od 12:00 bedzie po amfe. |
Dopiero zaczynym w tej edycji i mam 13 respekt.W poprzedniej mialem 170 respektu i lazilem z Mean machine bo nic nie cpalem.W tej edycji będe zarabial tylko na dziwkach a hajs wydawal na charyzme...
|
Dromusiu kochany, czy mógłbym Ciebie i twój gang prosic o pomoc?
Chodzi o takiego Deux'a... Pobił mnie, trafilem do szpitala... Czy ty i twój gang zdołacie sobie z nim poradzić? 870 Respa ma... Błagam o pomoc :( BTW Ile sie w szpitalu siedzi? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |