Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Kolejna 100+ na Harmoni... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36269)

Masters 27-06-2005 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord-Saimon
na harmoni kazdy debil by potrafil nabic 100+ gra sie jak na rooku non pvp moim zdaniem na celescie lub na harmoni graja same nooby ktore mialy hunty na zwyklych servach :P

nawet jesli ido tam ludzie co maja hunty na pvp servach ale przynajmniej maja ten 100lvl a nie jak ty co masz ~20lvl

_aNeptiS_ 27-06-2005 10:17

O tak najwienkszy polski mag....Chcesz innego najlepszego polskiego....Fast'Molt <--Aurea...... to dopiero mag B)

_aNeptiS_ 27-06-2005 10:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _aNeptiS_
O tak najwienkszy polski mag....Chcesz innego najlepszego polskiego....Fast'Molt <--Aurea...... to dopiero mag B)

A co do tego to ........ten sorc na Harmoni....On moze mniec z 100 huntów i guwno mu zrobia za to...a taki fast'molt moze padac od jakis baranow a nie jak ten sorc na harmoni

Lucifer 27-06-2005 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _aNeptiS_

Jak chcesz zobaczyc sorcow w najlepszym polskim wydaniu to wpadnij na Danubie. Najlepszy z nich ma aktualnie 162 lvl nie wspomnac juz o wielu 110+ i 120+

POLSKA THE BEST 27-06-2005 12:23

GZ GZ GZ GZ HARMONIA ROX GRALEM NA HARMONIA ale juz niegram wogole w tibie niegram tylko teraz czasem na ots Sir Saneris ty chyba tez masz 100+ lvl :p a jakis tam kolo powiedzial ze na HARMONI graja same nooby ty chociaz grales na HARMONI ? jak nie to sie nie odzywaj

Johnek 27-06-2005 12:35

Ktos tu powiedzial ze bicie lvli nie sprawia przyjemnosci na servie non pvp bo nei widac roznicy i tu sie wlasnie mylisz ja sie ciesze ze bije lvle na Harmoni poniewaz czekam na test server i tam sprawdze swoją sile na ludzikach :)
a co do expienia jesli umiesz grac to nawet na pvp cie pk nie zabija...wiec nie widze roznicy tylko ze na non pvp jest duzo trapkow gdzie sie szybko pada :P

Veritharan 27-06-2005 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoZioL
Hmmmmmm.... to twojej odpowiedzi można wywanioskować że grasz na non-PvP ja ci odpowieim dlaczego gram na non-PvP gram ponieważ chce grać i tam granie jest troche łatwiejsze nic na PvP ale jak na PvP często można spotkać PK to jak expisz/trenisz kopalniach widok 3-6 guardów dla osoby która gra na non-PvP nie jest żadną nowaścia. Co do rozlicznia sie z ludźmi moj kolega robi np. tak że luruje po 3 guardy jak koleś jest w kopalni jeśli jest w ac to może natknąć sie na draga, lidera, zerka, itp. w mieście np. do thais bh mozna lurnąć mam nadzieje ze juz zrozumiałeś dlaczego ludzie grają na non-PvP i jak sie z nimi rozliczamy ;)

Hmmm :) to zle wnioskujesz ja nigdy nie gralem na servie non-pvp :) ale dzieki za twoja odpowiedz :) pozdro B)

KoZioL 27-06-2005 14:33

Ta moja odpowiedź to raczje była tzw. ironia (czyli że nie grasz :P) nie wydaje mi sie że ona aż tak ukryta :)

@edit:
jak chcesz zobaczyć jak to sie robi na non-PvP to smiało załuż sobie postać ukradnij sobie coś i jak ktoś nie wytrzyma to zobaczysz co ludzie robią :P

Veritharan 27-06-2005 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoZioL
Ta moja odpowiedź to raczje była tzw. ironia (czyli że nie grasz :P) nie wydaje mi sie że ona aż tak ukryta :)

@edit:
jak chcesz zobaczyć jak to sie robi na non-PvP to smiało załuż sobie postać ukradnij sobie coś i jak ktoś nie wytrzyma to zobaczysz co ludzie robią :P

hehe:P moze kiedys :) a co do "Ta moja odpowiedź to raczje była tzw. ironia (czyli że nie grasz :P) nie wydaje mi sie że ona aż tak ukryta :)" to wiesz w moim iwku czasem jestem w stanie tak zwanej nietrzezwosci umyslu np po jakies imprezce :)

btw. a co do ciebie to wydaje mi sie ze jestes spox kolesiem jak bys zaczol grac na Aldorze daj mi msg :) POZDRO ONE MORE TIME :D

Rads 27-06-2005 19:53

Gz ss'ów

Gz ss'ów. :p myślałem że jesteś Szwedem czy coś w tym rodzaju jak mnie blokowałeś koło swojego pokoju :P Ale byłem Głupi
Profesja : Druid
Świat: HArmonia
Nick: RAds Druid

Misio_bobo 27-06-2005 20:11

A wiec co do 100+ lvl na Harmoni to zapytam Funamana o pozwolenie wrzucenia SS tutaj mam jego ADV Ale to zrobie dopiero jak sie zaloguje :P

Misio_bobo 27-06-2005 20:12

A wiec co do 100+ lvl na Harmoni to zapytam Funmana o pozwolenie wrzucenia SS tutaj mam jego ADV Ale to zrobie dopiero jak sie zaloguje :P

Misio_bobo 27-06-2005 20:17

Sorki ze sa dwa takie same posty ale mialem lagi i jakos tak sie zrobilo.... Czekam na usunięcie jednego z nich

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24.