![]() |
Cytuj:
|
O tak najwienkszy polski mag....Chcesz innego najlepszego polskiego....Fast'Molt <--Aurea...... to dopiero mag B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
GZ GZ GZ GZ HARMONIA ROX GRALEM NA HARMONIA ale juz niegram wogole w tibie niegram tylko teraz czasem na ots Sir Saneris ty chyba tez masz 100+ lvl :p a jakis tam kolo powiedzial ze na HARMONI graja same nooby ty chociaz grales na HARMONI ? jak nie to sie nie odzywaj
|
Ktos tu powiedzial ze bicie lvli nie sprawia przyjemnosci na servie non pvp bo nei widac roznicy i tu sie wlasnie mylisz ja sie ciesze ze bije lvle na Harmoni poniewaz czekam na test server i tam sprawdze swoją sile na ludzikach :)
a co do expienia jesli umiesz grac to nawet na pvp cie pk nie zabija...wiec nie widze roznicy tylko ze na non pvp jest duzo trapkow gdzie sie szybko pada :P |
Cytuj:
|
Ta moja odpowiedź to raczje była tzw. ironia (czyli że nie grasz :P) nie wydaje mi sie że ona aż tak ukryta :)
@edit: jak chcesz zobaczyć jak to sie robi na non-PvP to smiało załuż sobie postać ukradnij sobie coś i jak ktoś nie wytrzyma to zobaczysz co ludzie robią :P |
Cytuj:
btw. a co do ciebie to wydaje mi sie ze jestes spox kolesiem jak bys zaczol grac na Aldorze daj mi msg :) POZDRO ONE MORE TIME :D |
Gz ss'ów
Gz ss'ów. :p myślałem że jesteś Szwedem czy coś w tym rodzaju jak mnie blokowałeś koło swojego pokoju :P Ale byłem Głupi
Profesja : Druid Świat: HArmonia Nick: RAds Druid |
A wiec co do 100+ lvl na Harmoni to zapytam Funamana o pozwolenie wrzucenia SS tutaj mam jego ADV Ale to zrobie dopiero jak sie zaloguje :P
|
A wiec co do 100+ lvl na Harmoni to zapytam Funmana o pozwolenie wrzucenia SS tutaj mam jego ADV Ale to zrobie dopiero jak sie zaloguje :P
|
Sorki ze sa dwa takie same posty ale mialem lagi i jakos tak sie zrobilo.... Czekam na usunięcie jednego z nich
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |