![]() |
Expie se na Larvach robie ten 20 lvl zakichany, a tu nagle ... ?
14:16 Shen De'Baziak: yo 14:17 Shen De'Baziak: can be friends? 14:18 Shen De'Baziak: plz 14:19 Shen De'Baziak: lol;P 14:19 Shen De'Baziak: zyjesz? 14:20 Shen De'Baziak: co ty taki nerowy Mith? 14:22 Shen De'Baziak: ee *** tam nie piszesz nic -.- 14:23 Shen De'Baziak: wiesz, chcialem ci pogratulowac lvl a ty ****a taki jakby pg -.- 14:23 Shen De'Baziak: zobaczylem cie qwa na topicu 14:23 Shen De'Baziak: patrze 14:23 Shen De'Baziak: fajny kolo 14:23 Shen De'Baziak: a w rzeczywitosci 14:23 Shen De'Baziak: jakis taki ;| 14:24 Shen De'Baziak: oki rob szybko lvle ja nic nie pisz |
Napewno ?
14:15 Shen De'Baziak: yo 14:15 Mith'Net: tak? 14:15 Mith'Net: ? 14:16 Shen De'Baziak: can be friends? 14:16 Mith'Net: lol 14:16 Shen De'Baziak: plz fri itenz 14:17 Shen De'Baziak: plz 14:17 Shen De'Baziak: lol;P 14:17 Shen De'Baziak: zyjesz? 14:17 Mith'Net: co chcesz qrwa? 14:18 Shen De'Baziak: z tej strony Manhir ;] 14:18 Mith'Net: w****ic mnie ? 14:18 Mith'Net: Manhir? 14:18 Shen De'Baziak: Bauns 14:18 Shen De'Baziak: ;> 14:18 Mith'Net: ?;/ 14:18 Shen De'Baziak: eee 14:18 Shen De'Baziak: jaja se robie z tym friend and fri itenz -.- 14:18 Mith'Net: nick ci sie po***al czy co? 14:18 Shen De'Baziak: zdeka 14:18 Shen De'Baziak: ;P 14:19 Shen De'Baziak: co ty taki nerowy Mith? 14:20 Shen De'Baziak: ee *** tam nie piszesz nic -.- 14:20 Mith'Net: myslisz ze wrzuciles 14:21 Mith'Net: 3 photo na temat 14:21 Mith'Net: to bede z toba gadac? ;/ 14:21 Shen De'Baziak: -.- 14:21 Mith'Net: nie znam cie wogle 14:21 Shen De'Baziak: ee wiem 14:21 Mith'Net: i ogolnie to z deka zajety jestem bo robie 20 14:21 Shen De'Baziak: wiesz, chcialem ci pogratulowac lvl a ty ****a taki jakby pg -.- 14:22 Shen De'Baziak: zobaczylem cie qwa na topicu 14:22 Shen De'Baziak: patrze 14:22 Shen De'Baziak: fajny kolo 14:22 Shen De'Baziak: a w rzeczywitosci 14:22 Shen De'Baziak: jakis taki ;| 14:22 Shen De'Baziak: oki rob szybko lvle ja nic nie pisz sry ze bez cenzur |
BTW.Jakiś czas temu na guardii odbył się poraz pierwszy quest na dark armor, oto fragment z trade channel:
13:49 Lestina: Selling dark armor and fire mushroom msg~me 13:49 Gizzie'Shade: selling 13:45 You see a dark armor (Arm:10).It weighs 120.0 oz. 13:50 Mith'Net: SELL DARK ARMOR 13:50 Xedrz'Shade: Selling Dark armor, Dragon Hammer, EDIT: Sry Shen |
Nieno spoko Xelon , widziszk olo chcial ukryć prawde no nie ?
|
Cytuj:
|
Stara mu bije lvl a on sie podnieca ^^
14:20 Mith'Net: myslisz ze wrzuciles 14:21 Mith'Net: 3 photo na temat 14:21 Mith'Net: to bede z toba gadac? ;/ 14:21 Shen De'Baziak: -.- |
Mam prosbe, jesli masz cos do mnie pisz na priv dobra? Na Świecie PVP byś był już martwy za to ;/.
----------------------------- Tak na temat xD http://i7.photobucket.com/albums/y28...005/19na20.jpg |
@ Mith'Net
Time to Vocation Quest (jak to niektórzy mówią - Desert Quest). Co do tego offtopicu (dialogu) to jeżeli się nie mylę to jest temat ze zdjęciami czyli swoje prywatne sprawy rozwiązujcie gdzie indziej. |
i po raz kolejny okazalo sie ze polak dla polaka jest wredny gildia Nemeziz sie rozpadla ale teraz mam przynjamniej nie polska gildie i kazdy dla kazdego jest mily i chce pomoc
|
@up
a Z jakiego powodu sie rozpadla??:> |
Gouardia Rox
Gouardia jest the best! (nie patrzcie na mój nick ani podpis bo nieaktualne xD)
Też tam gram dziś stworzylem postać i idzie mi całkiem całkiem źle :). Dobrze, że da sie już grać z FACC... |
Jezli ktos jest zainteresowany do doloczenia do mojej gildi która będzie składała sie WYŁĄCZNIE z Polaków odezwijcie się do mnie w grze potrzebuję Vice liderów a także członków gildi nie ma żadnego wymagania levelowego
Mój nick Beech |
Rozumiem że eq słabe z powodu cen? Spróbuj zlootować p arm, ja mam szczęście do tego ;) Dark helmeta też nie problem zdobyć na tym levelu... ;)
|
Cytuj:
poje.balo ? nie ma jescze dla facc :/ podobno ma byc jutro ... |
@ up
Facc moga juz od dzis wchodzic.. Btw. Mam 1facc druta na servie^^ Fotek narazie nie mam// nie oplaca sie wklejac adv z dwarfow.. -.- |
Nareszcie 8 lvl :D
http://img162.echo.cx/my.php?image=8lvl4fr.png |
Cytuj:
Gildia Calvario jest najlepsza gildia ( Polska ), i zapewniam cię że som //są// tam sami polacy. Nemeziz sie rozpadlo z powodu nadmiernej ilosc n00bow... Cytuj:
Wcale się z tego nie cieszymy że facc jest xD |
|
@Mith wez idz czlowieku sprawdz czy nie jestes chory reklamy guldi sobie mozesz rozprowadzac w tibi ale nie na forum to ze ci nie pasowalo Nemeziz to nie znaczy ze kazdemu nie pasowalo a i jescze cos jesli nie wiesz co to znaczy slowo noob to go nie uzywaj bedzie prosciej bo z tego co widze to nie wiesz..
|
Cytuj:
Bullshit! :P 1 Facc druidem na Guardii jest moj kumpel Satoris Far'Cry ktory wszedl na main o godzinie 19.03 :D :) Ja jestem Navroth Far'Cry :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15. |