![]() |
ja z explo mam best chit chyba 116 albo 120 nie pamietam :P z hmm 57 :) a jestem tylko knightem :P
|
Hmmm
Ja wole raczej gfb hmm i sd..... explo nosze ale po 5 runków.... bo nigdy nic niewiadomo :D:2handed:
|
18 druid 30 mlvl
explo - 4,8,14 ( około) HMM - 24-48 best 50 |
Elder Druid 30lv. 47mlv.
HMM: Human - 40 Monster - 80 Explosion: Human - 82 Monster - 163 |
druid 20lv 31mlv
explosion=113 heavy magis missile=53 takie rzaczy, ale dobre hity z explosji zdażajo siębardzo żadko :( te hity by łyt w monstery a w ludxzi to nie pamietam |
Ja mysle ze explozja jest dobra ale niestety trafia bardzo dziwnie ja raz walne za 10 a za drugim razem za 190 X(
|
Ja częstu używam explo, nigdy mi nie zeszła tak nisko jak mówił Gramlin, 30-122. Używałem jej głownie na dsach czy mino archerach, na tych ostatnich to poto by zabić je za jednym razem. Opłaca sie na hero i bk.
|
Explozja jest dobra w rekach jakiej¶ osoby z duzym levelem i mlvl ... :D wtedy zabiera sie duzo hp ale niestety na pojedyńczych potworach poniewaz explozja ma małe pole rażenia :( (co innego ue :P )
ja i tak wole gfb :P najwięcej zabralem z explozji 102 hp na gulu :] |
Cytuj:
Cytuj:
Ja z explo nie wale, wiec nie mam co napisac, ale te wypowiedzi mnie wnerwily! Ludzie patrzcie co piszecie! |
Cytuj:
Nie dzialaja na duchy Pancerz zmniejsza obrazenia zadane tymi czarami. |
Cytuj:
@Gremlin SD zadaje obrazrnia od explozji, nie fizyczne ..hmm, UE zadaje fizyczne... nie wiedzialem (bo nie krzystalem :p) |
Bzdura.... Oczywiscie Ze Sie Oplaca....
To Jest Najlepsza Runka Z Jaka Moze Huncic Druidek :D |
141 na hunterze z expolizj best
29 lvl 43 mlvl nieuzywam za duzo tych runek ale np na minomaga , witch i inny syf na Ktore Hmmy Niedziala , to mog± sie przydac moj best na playerze 5 xD :rolleyes: co do SD powiem , ze stuff sie wlicza raz robilem test , na red skullu i na kumpli 44 lvl i na red skullu wyszlo 152 a na kumplu 131 ( mial all stuff ) a red skull nic ;] chciarz niewiem to zalezy od farta bo na knighcie 27 lvl z full eq walnolem 151 |
Ja druid:20lv 33 magiczny
-hmm w monstra:53 w gracza 26 -SD robiłem jeden test to słabo bo 90 w gracza;/ -explozja:monster 132 w gracza nie robiłem Explozja jest to czar ryzyk fizyk bo wiadomo raz walnełem za 54 a raz za 132 w bh.Ale ogólnie miły czar^^ Co do zaklęcia to armor potrafi ochronić to wszystko zależy od arma.Walnełem raz w kumpla to przyjoł to na klate ale drugiego już nie. |
Cytuj:
Cytuj:
Nie?? To ci wytlumacze. SD ma pewien ZAKRES i po 1-2 strzalach nie da rady powiedziec czy pancerz wplywa czy nie, z explo jest tyle latwiej ze mozna ustawic kilka osob na raz z roznym pancerzem i wtedy walnac i wtedy widac roznice. |
Dobzi knighci kupuj± explozje (runy) dobre jest tam gdzie hmmka nie działa (a SD knight raczej nie może używać chyba że bubble za pare lat :] :D ...
|
Wg. mnie opłaca sie kupic Explosion.
Losowy dmg , ale jak ci sie poszczęsci :D. Moj najlepszy hit w playera : 67 Maoj najlepszy hit w potwora : ehh , niepamietam dokladnie , ale chyba co¶ koło 80 na cycu ;) |
No ja np. weszlem do Goblin's Hile i otocxzyly mnie gobliny...
Przywalilem z Expl i wszzystkie co byly w polu razenia padly.. |
W sumie to nie moj best hit ale siostry ale co tam ;) - 157 w draga przy 27lvl i 39mlvl druid.
|
ja mowim KNightem lvl 51 walilem 60 w typow 120 w potwory
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |