Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   ExCaLiBuR (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36446)

Dwarf 02-06-2005 18:12

@Up: W pewnym stopniu pewnie sie myle... ale knighci np. nie moga uzywac takich ofensywnych run jak sd albo inne fajne runki zreszta maja tez mana shilda i inne bzdety.

Marek to 02-06-2005 18:55

LOL!!!
6 demonow dla 110+ sorcka?
lol
powiem tylko tyle :
Jakby byl taki quest to nic trudnego dla takiego sorca
A co do Anhilatora hmm... 100+ rycki gina poniewaz demon jest twardy do zabicia wiec biora do swojej ekipy na tego questa paladynow albo poprostu wala sami z burst arrowsow
Cachcero wykonal Anhilatora (to dla tych ktorzy niewiedzieli:P)poszlo tam 4 sorcow
walnelo 2-3 Ue i all demony leza
Sprawa byla latwa bo to server non-pvp a na takiej np Antice to problem troszke ale zrobili 4 sorcow na Antice
*** ze za 2 podejsciem ale zrobili:)

ro0t 02-06-2005 21:08

Widziałem na innych forach zdjęcie z Excalibugiem. Na ŻADNYM nie piperzyli że "fake, fake". Ofkorz na tibia.pl - "tak, tak fake"
Chyba móżgi NIEKTÓRYCH to fejki...

maripo 03-06-2005 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ro0t
Widziałem na innych forach zdjęcie z Excalibugiem. Na ŻADNYM nie piperzyli że "fake, fake". Ofkorz na tibia.pl - "tak, tak fake"

Hehe fajne podoba mi sie :D

Glorfindel 03-06-2005 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ro0t

Pisownia twoja wręcz mnie zadziwia..
Ofkorz?=Of course..
fejki?=fake

Naucz sie chlopcze pisać,a później zacznij pisać na forum.

Co do tematu wszystko jest możliwe :)

Dwarf 03-06-2005 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glorfindel
Pisownia twoja wręcz mnie zadziwia..
Ofkorz?=Of course..
fejki?=fake

Naucz sie chlopcze pisać,a później zacznij pisać na forum.

Co do tematu wszystko jest możliwe :)

I po co sie czepiasz... to taki "slang" uzywa sie go zeby bylo nieco latwiej szybciej :P itp. -.-
@down: ****a, jeszcze lepszy... sam jestes fake -.- to stara Tibia byla!! Ludzie omfg. Nie pieprzcie glupot -.- kiedys tibia nie wygladala tak jak teraz!

Yoh Asakura 03-06-2005 16:42

lol

Przecież ten fake znaczy screen to fake.Jaka brzydka grafika i postać -.- .

@Edit:
Oto odpowiedz na WRS od sweaty cyclops:
16:47 Smoczy Palladyn: Warlord Sword
16:47 a sweaty cyclops: Do lil' one want to trade a warlord sword?
16:47 Smoczy Palladyn: yes
16:47 a sweaty cyclops: You not have stuff me want for.
A oto odpowiedz na Excalibug:
16:48 Smoczy Palladyn: excalibug
16:48 a sweaty cyclops: Me wish I could make weapon like it.

Więc raczej WRS i Excalibug to co innego >.<

Exodus 03-06-2005 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morwi
na pol roku? ja chyba znam codzienny resp-.-, jak masz tak pisac to nie pisz nic najlepiej

Ta, ty znasz codzienny resp i jeszcze może zrobiłes questa na demon legsy.

Arcymag Kręgu wody 06-06-2005 18:39

O.o A sweaty cyclops widac ze moze zrobic excalibug ale z czego.
Bo sam mowi: Me wish I could make weapon like it.
Hmmmmm...

Gracz Tibii 06-06-2005 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcymag Kręgu wody
O.o A sweaty cyclops widac ze moze zrobic excalibug ale z czego.
Bo sam mowi: Me wish I could make weapon like it.
Hmmmmm...

Jak to przetłumaczyłem to wyszło że Zrobienie excalbuga to jego marzenie.

Hubus Puchatek 07-06-2005 15:26

ewentualnie umie go zrobić, ale nie może znaleść potrzebnych do tego składników...

Misiu Wielki 07-06-2005 16:09

Tłumaczenie (moim zdaniem):
Marzę, bym umiał zrobić broń taką jak ta(Excalibug).

Lord Fakolpet 07-06-2005 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez extremepatrick
Dajcie jakiegoś ss'a z tym swordem. Ciekawa historia. Jak będe miał czas zbadam dogłebnie tę sprawę. Popytam władców miast. Zbiore ekipe. A gdzie ten spocony cyklop??

powiem jedno.. OMG!!

-_- nie mistrz 14-06-2005 15:01

:)

Coś kiedyś !!SŁYSZAŁEM!! że u spoconego cyklopa mozna za 2000 piece of irons zrobić Fire sworda, bsa (chyba). Ale żeby na warlord sworda mieć tyle tego... ludzie to jest i już pozostanie mitem... A co to Steve'go to jemu tylko i wyłącznie o kase chodzi ... Kiedys Tibie można było nazwać grą 4fun... Teraz 4cash ... A z tą miotłą to bym się zastnowił czy to fejk... Kiedyś był quest na miotłę na której leciało się na Warlord Sworda. To tyle. :)

Hubert-pol 14-06-2005 15:20

Za 666 piece of iron możesz zrobić mu laske :-)

Elenus 14-06-2005 15:20

Brak mi słów... Niech to zostanie słodką tajemnicą, a wy powinniście się zając badaniem spraw o których mówicie, przed ich roztrząsaniem...

@Up Wyobraź sobie, ile to musiałoby ważyć...

maripo 15-06-2005 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -_- nie mistrz
Coś kiedyś !!SŁYSZAŁEM!! że u spoconego cyklopa mozna za 2000 piece of irons zrobić Fire sworda, bsa (chyba). Ale żeby na warlord sworda mieć tyle tego... ludzie to jest i już pozostanie mitem... A co to Steve'go to jemu tylko i wyłącznie o kase chodzi ... Kiedys Tibie można było nazwać grą 4fun... Teraz 4cash ... A z tą miotłą to bym się zastnowił czy to fejk... Kiedyś był quest na miotłę na której leciało się na Warlord Sworda. To tyle. :)

Tibia wcale nie jest 4cash.
Gdyby była 4cash to by facców niebyło ;p albo niedodawali by wogóle facc terenów, więc wiesz. Znam dużo osób które niewykupują pacca mimo że mają 80+ lvle. Poprostu niemają kasy, i chcą co się niezawsze udaje a grozi banem, załatwić pacca za Tibian Cash

-_- nie mistrz 21-06-2005 15:58

Ja nie moge, przeciez mowilem ze !!Slyszalem!! a ten odrazu ze ja mu moge laske zrobic ... Bosh a Tibia jest (jak dla mnie, choc twa wypowiedz uwazam za rozsadna) 4cash. Jak by byla 4fun to by bylo jak kiedys - Bez Pacc! Zeby cos osiagnac w Tibii, zeby sie nie nudzila co trzeba zrobic ? Kupic pacc.
Mnie juz sie powoli nudzi. Ja zebym mocno chcial isc na Banshee quest to i tak pewnie bym musial pacc kupic aby nabic ten hgh lvl :/
To tyle.
P.S. Bede mial pacca i pewnie go kupie przez www.tibia.pl :]

Mixyrdon 22-06-2005 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marek to
LOL!!!
6 demonow dla 110+ sorcka?
lol
powiem tylko tyle :
Jakby byl taki quest to nic trudnego dla takiego sorca
A co do Anhilatora hmm... 100+ rycki gina poniewaz demon jest twardy do zabicia wiec biora do swojej ekipy na tego questa paladynow albo poprostu wala sami z burst arrowsow
Cachcero wykonal Anhilatora (to dla tych ktorzy niewiedzieli:P)poszlo tam 4 sorcow
walnelo 2-3 Ue i all demony leza
Sprawa byla latwa bo to server non-pvp a na takiej np Antice to problem troszke ale zrobili 4 sorcow na Antice
*** ze za 2 podejsciem ale zrobili:)

lol ja widzalem filmik jak 4 sorcow na anihilatorze na pvp z stone skin amulet rozwalilo wszystkie demony z eu

vizjereia 22-06-2005 22:51

Hmmm ktoś tam powiedzał, że można by polecieć na miotle i to nie jest zły pomysł przecież miotłe można skombinowac od tej wiedzmy na bagnach Wydia,Wyda czy jakos tak niedaleko gsa i questa.To może jak już się ma tą miotłe to trzeba pójść podziemnym tunelem na rooka potem polecieć na ta wysepke ze spike swordem a na końcu tej wysepki slyszalem, że jest teleport który teleportuje nas do pokoju gdzie jest 6 ratów !!.Potem trzeba iść i zabić 2 cave raty solo !! (niezły hardcore) no a na końcu są 2 skrzynki jedna z Blessed shildem a druga ze Excalibugiem.A wszystko się kręci wokól tego walniętego beholdera z HG on coś wie, ale nie powie (łajza) a te jego książki latwo jest rozkodowac oglądał ktoś "Piękny umysł" ?? tam znajdziecie wszystkie odpowiedzi.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55.