![]() |
:]
Cytuj:
|
Za***iste
Za***isty film tylko do konca niepokazuje jak ten quest zrobic
|
@up
Chciałbyś oglądać wielogodzinny filmik, który pokazuje dokładnie wszystko co trzeba zrobić aby zdobyć Ancient Helmet? Sciągałbyś filmik o wadze 700mb - 2GB+ (nie wiem ile trwa ten quest wiec takie orientacyjne :P)? A komu by się chciało robić taki filmik w formacie WMV?! Toż to mordęga jest O.o (wiem bo próbowałem :P) |
kompletny noob
****a co za noob
Nie dał na rapiertasze co za noob Druid Miedzio 16lvl 28mlvl Lunara Rules :p :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
|
...
Mi Wyskakuje bug przy probie rozpakowania pliku oco chodzi?...
|
Kiedy będzie ten rehost w jednym pliku, bo już próbowałem na tyle sposobów, ale dalej nie mogę go włączyć :(
|
Wyskakuje mi w 55% wypakowywania z winrara:
Potrzebujesz nastepujacego woluminu: D:\Documents and Settings\rafciu\Pulpit\[http://www.savefile.com]050529155609...full.part2***** Włóz dysk z woluminem EDIT: Ehh trudno sciagne jeszcze raz pobawie sie moze cos mi sie uda zrobic... |
Cytuj:
Cytuj:
@Do tych co niemoga uruchomic filmu , lub sciagnac: Vermyn mowil ze hostnie wiec to juz jego robota , jak wam niedziala to albo niemacie kodekow , albo jakis stary winrar czy winzip :/ |
@up
Ha! A ja se sam wydarłem z twojego filmiku pewną muzyczkę ;) Ale troche nie wyszło, więc chyba ją sciągnę :P @topic Jak checie żeby się połączył części to musicie mieć obydwie w tym samym katalogu... |
plz rehost plz....
rozgryzl ktos jak rozpakowac tamte 2 ? |
Cytuj:
|
Taki problem wrzucic to na RapidShare? -.-
Noobki by sie uciszyly :p |
Cytuj:
help plz ! |
sciaganie 2 pliku caly czas przerywa mi przy 10mb... Moglby ktos byc tak mily i zrehostowac part2?? Czesc 1 sciagnolem w calosci bez problemow, a czescie drugiej za cholere nie moge... probowalem w kafjkach, w szkole, w domu... wszedzie po ok. 10mb wywala ze niby plik pobrany...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
WTF HELP PLZ !!! |
bump vskngkjsh\gkjshk\ghs\kjegbkjs\bgk\sbkhbnkhnkdzrjnh lkd
|
Film Fajny nawet bardzo jedyne co jest nie tak to Lord Major Jak widze jego nick to mi się żygać chce:/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |