Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Ancient Helmet the Movie! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36868)

Siwus 04-06-2005 11:27

:]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vermyn
@Siwus, najleszym filmem byl Black Widows... ale to nie zmienia, ze ten tez jest wysmienity.

Tiaaaa rozumiem ale niestety nie widzialem tego filmu "Black Widows" wiec nie mam porównania ;) mógłbyś tu zamieścic linka do tego filmu? (pls) :p

Lord Pelar 04-06-2005 17:10

Za***iste

Za***isty film tylko do konca niepokazuje jak ten quest zrobic

Rejdi 04-06-2005 18:20

@up
Chciałbyś oglądać wielogodzinny filmik, który pokazuje dokładnie wszystko co trzeba zrobić aby zdobyć Ancient Helmet? Sciągałbyś filmik o wadze 700mb - 2GB+ (nie wiem ile trwa ten quest wiec takie orientacyjne :P)? A komu by się chciało robić taki filmik w formacie WMV?! Toż to mordęga jest O.o (wiem bo próbowałem :P)

Zejiwu 04-06-2005 21:00

kompletny noob

****a co za noob

Nie dał na rapiertasze co za noob

Druid Miedzio
16lvl
28mlvl
Lunara Rules :p :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Vermyn 05-06-2005 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zejiwu
****a co za noob

Nie dał na rapiertasze co za noob

Druid Miedzio
16lvl
28mlvl
Lunara Rules :p :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

To jest do mnie..?

Wansa Mac`eye 05-06-2005 14:23

...

Mi Wyskakuje bug przy probie rozpakowania pliku oco chodzi?...

Kebes 05-06-2005 14:32

Kiedy będzie ten rehost w jednym pliku, bo już próbowałem na tyle sposobów, ale dalej nie mogę go włączyć :(

Rafciu Mistrz 05-06-2005 14:54

Wyskakuje mi w 55% wypakowywania z winrara:

Potrzebujesz nastepujacego woluminu:
D:\Documents and Settings\rafciu\Pulpit\[http://www.savefile.com]050529155609...full.part2*****
Włóz dysk z woluminem

EDIT: Ehh trudno sciagne jeszcze raz pobawie sie moze cos mi sie uda zrobic...

Emers 05-06-2005 15:20

Cytuj:

@Siwus, najleszym filmem byl Black Widows... ale to nie zmienia, ze ten tez jest wysmienity.

Wiem ze filmy z wojen sa najlepsze , niemialem zadnych tibia cam z wojen w ktorych uczestniczylem , wiec padlo na zrobienie filmu o quescie , jak widac sie udalo ;).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwus
Filmik najlepszy chyba jaki do tej pory widziałem =) aha btw. wyślij mi tytuł tego utworu co lecial jak zabijaliscie Omruca na priv

Nie bede wysylal nikomu mp3 z filmow , niepodam takze tytulow , nie bede lamal praw autorkisch , chociaz i tak zlamalem. :p

@Do tych co niemoga uruchomic filmu , lub sciagnac:
Vermyn mowil ze hostnie wiec to juz jego robota , jak wam niedziala to albo niemacie kodekow , albo jakis stary winrar czy winzip :/

Rejdi 05-06-2005 16:01

@up
Ha! A ja se sam wydarłem z twojego filmiku pewną muzyczkę ;) Ale troche nie wyszło, więc chyba ją sciągnę :P

@topic
Jak checie żeby się połączył części to musicie mieć obydwie w tym samym katalogu...

Hozterox 05-06-2005 20:58

plz rehost plz....

rozgryzl ktos jak rozpakowac tamte 2 ?

Vermyn 05-06-2005 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hozterox
plz rehost plz....

rozgryzl ktos jak rozpakowac tamte 2 ?

Nie mow, ze nie dziala, jak nie umiesz sciaganac to sie naucz obslugiwac kompa, bardzo duzo ludzi widzialo i wszytsko im dziala..

Wilq 05-06-2005 22:10

Taki problem wrzucic to na RapidShare? -.-
Noobki by sie uciszyly :p

Hozterox 05-06-2005 22:16

Cytuj:

Nie mow, ze nie dziala, jak nie umiesz sciaganac to sie naucz obslugiwac kompa, bardzo duzo ludzi widzialo i wszytsko im dziala..

ja *******e...... sciagnalem... mam pliki na kompie.... nie potrafie tylko polaczyc tych 2 plikow w 1 !!!

help plz !

QrKo 06-06-2005 13:10

sciaganie 2 pliku caly czas przerywa mi przy 10mb... Moglby ktos byc tak mily i zrehostowac part2?? Czesc 1 sciagnolem w calosci bez problemow, a czescie drugiej za cholere nie moge... probowalem w kafjkach, w szkole, w domu... wszedzie po ok. 10mb wywala ze niby plik pobrany...

Hozterox 06-06-2005 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QrKo
sciaganie 2 pliku caly czas przerywa mi przy 10mb... Moglby ktos byc tak mily i zrehostowac part2?? Czesc 1 sciagnolem w calosci bez problemow, a czescie drugiej za cholere nie moge... probowalem w kafjkach, w szkole, w domu... wszedzie po ok. 10mb wywala ze niby plik pobrany...

mam te sam ból dlatego prosze o rehosta

Emers 06-06-2005 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rejdi

@topic
Jak checie żeby się połączył części to musicie mieć obydwie w tym samym katalogu...

I on ma racje , dlatego powinno dzialac.

Hozterox 07-06-2005 09:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emers
I on ma racje , dlatego powinno dzialac.

heh.... to nie o to chodzi.... sciagnalem czesc (np1). jest napisane ze sciagnelo sie cale a patrze na rozmiar ? 12mb -.- ... scagam u satrych na kompie i ? ... juz lepiej 14 mb....

WTF HELP PLZ !!!

Vermyn 09-06-2005 23:09

bump vskngkjsh\gkjshk\ghs\kjegbkjs\bgk\sbkhbnkhnkdzrjnh lkd

Luźny Ziom 15-06-2005 15:04

Film Fajny nawet bardzo jedyne co jest nie tak to Lord Major Jak widze jego nick to mi się żygać chce:/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35.