Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Próba wykonania dwarfen quest'a (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36953)

Szalony Mag 04-06-2005 11:33

Apropo magic lvla Minavand na 80 lvl mial 54 m lvl maly jak na lvl.Teraz ma 100 lvl i 60 mlvl maly w porownaniu z innymi ale i tak nie mam na niego kozaka.

Marczio 04-06-2005 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez michal'wielki
niczego nie zaczynalem. TO inni na mnie najezdzali a na twoim miejscu smieciu nie oddzywalbym sie bo i tak juz zostales skompromitowany.

Smiecia to szukaj w domu gowniarzu ochlonij troche bo chyba straciles szacunek. Do rodzicow tez mowisz per smieciu?? Gnoju dowiedz sie co to znaczy autentyzm potem tego uzywaj. Co do kompromtacji to nie wiem kto sie bardziej skompromitowal tu ty czy ja. Nie bedziesz mi skakal gnoju p*****y

Zejiwu 04-06-2005 21:58

lol

to nie filmik to szajs X( X(

lepsze coś daj bo wstyd

robisz z siebie posmiewisko :evul: beznadzieja X(

Druid Miedzio
16lvl
28mlvl
LUNARA rules :] :glupek:

General Draper 04-06-2005 23:37

heh

Ja jestem z Marczio, filmik był taki sobie : / I w tym przypatku właściel fimu sie tu skompromitował!

Siwus 04-06-2005 23:58

ech...

Ech... gz filmiku, mi się nigdy nawet ssa nie chce robić :p. Aha my ten queścik robiliśmy w około 11 osób m.i. Amen Sat Lon Garg itd. jak nabijesz 40lv msg me, ja już raz padłem na OF queście :p i musze powtórzyć :].
Btw. Masz spoko mamuśkę xD

michal'wielki 05-06-2005 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
Gnoju dowiedz sie co to znaczy autentyzm potem tego uzywaj.

Abaauhahua tak właśnie ośmieszają sie prostaki ze wsi "AUTENTYZM" xDDD ahaha.

slowa General Draper: Ja jestem z Marczio, filmik był taki sobie : / I w tym przypatku właściel fimu sie tu skompromitował! <--- odwołuje sie do tej mojej długiej wypowiedzi tam znajdziesz moja odpowiedz na temat czy sie skompromitowalem czy nie

kani_mani 05-06-2005 08:55

Też kiedyś próbowałem zrobic tego questa. I nie skończyło się to miło:)

Filmik, że tak powiem - ciekawy :D

PiXik 05-06-2005 11:59

Świetny poradnik jak NIE robić tego questa.trudny jest

omnipotent assaulter 05-06-2005 21:07

czlowieku weź questow nie rob

X( <ustawa o niewzywaniu pana boga na daremno> nie pokazuj takiej wisoki. i ty na tym filmiku piszesz ze ejstes wykozaczony?? nie rób sobie jaj. Wiekszego lamera nei widzialem. A ten palladyn?? Z kąd ona jest? Wzielas speary na taki quest?? Ludzi wy przestańcie grać w tibie jak takie żarty sobie robicie. Nie łatwiej jakby palladyn i sork zabral sd'ki?? jeden sd od sorka za ponad 300 + od palka za ponad 200 i juz geomancer lezy. Jak to ogladalem to mi sie was zal zrobila. To wylgadalo jakbyscie szli gdzies tak w okoloci i przypadkiem tam wpadli. Nie zamieszczajcie filmikow bo ludzie z roka beda do was pisali i sie z was nabijali. Nędza poprostu.
To mówilem ja, Jarząbek Wacław.

Darky 05-06-2005 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omnipotent assaulter
X( <ustawa o niewzywaniu pana boga na daremno> nie pokazuj takiej wisoki. i ty na tym filmiku piszesz ze ejstes wykozaczony?? nie rób sobie jaj. Wiekszego lamera nei widzialem. A ten palladyn?? Z kąd ona jest? Wzielas speary na taki quest?? Ludzi wy przestańcie grać w tibie jak takie żarty sobie robicie. Nie łatwiej jakby palladyn i sork zabral sd'ki?? jeden sd od sorka za ponad 300 + od palka za ponad 200 i juz geomancer lezy. Jak to ogladalem to mi sie was zal zrobila. To wylgadalo jakbyscie szli gdzies tak w okoloci i przypadkiem tam wpadli. Nie zamieszczajcie filmikow bo ludzie z roka beda do was pisali i sie z was nabijali. Nędza poprostu.
To mówilem ja, Jarząbek Wacław.

Debil i down pewnie nic nie wiesz o tibi a ja tych ludzi znam doskonale i wiesz mi solneli by demona na solo.... Mieli zły dzień...

Maly Wielki Czlowiek 05-06-2005 21:24

@omnipotent assaulter (Jarząbek Wacław)

jakbys nie zauwazyl to flo blokowala i chyba trudno cos blokowac bez tarczy czyz nie ?

ps. wogole znasz pojecie "lamer" ?... bo chyba z tego co widze to nie

omnipotent assaulter 05-06-2005 21:30

nie rozsmieszaj mnie

A ty mi uwież nie nie jestes odpowiednia osobą aby mnie pouczac, bo zanim ty zszedles z nocnika to ja juz lotowalem boszki na Geomancerach. A teraz widząc to co oni robili nie jestem w stanie uwierzyc zeby im udalo sie zrobic questa z minomagiem na trolach.

Maly Wielki Czlowiek 05-06-2005 21:37

Cytuj:

bo zanim ty zszedles z nocnika to ja juz lotowalem boszki na Geomancerach
wow to Ty jestes jakis supa mega extra power zamiatacz jak z geomancerow bohy lootowales

Cytuj:

A ty mi uwież nie nie jestes odpowiednia osobą aby mnie pouczac
niezstety musze Cie pouczyc, poniewaz glupoty gadasz ... flo poszla bloczyc wiec jej tarcza byla potrzebna czyli nie mogla trzymac kuszy itp. wiec wziela spear'y...pomysl troche to nie boli

omnipotent assaulter 05-06-2005 21:38

a sd??

Oki zrozumiem speary ale jak wytlumaczysz brak sd u sorka i palka?? No palka mogge sie zgodzic bo widząc to nie ździwil bym sie jakby miala skill 70 i nie miala 15 magic.

omnipotent assaulter 05-06-2005 21:40

Bhaha

wow to Ty jestes jakis supa mega extra power zamiatacz jak z geomancerow bohy lootowales - czy to ma znaczyc że nie wierzyz ze lotowalem boszki z geomancerów??

omnipotent assaulter 05-06-2005 21:41

No to super playera znalazlem

wow to Ty jestes jakis supa mega extra power zamiatacz jak z geomancerow bohy lootowales - czy to oznacza ze nie wierzysz ze lotowalem boszki z geomancerow? :D

Maly Wielki Czlowiek 05-06-2005 21:44

no nie wierze ze lootowales bohy z geomancerow ... zrob film to uwierze ze bohy z geomancerow wypadaja lolz

omnipotent assaulter 05-06-2005 22:04

buhaha to mnie rozsmieszyles .

No i w tej chwili zniknął cały autorytet jaki dawal ci twój level. Opowiem ci historie. We wspomnianych juz wczesniej czasach kiedy ty uzywałeś nocnika a na lunarze castor flynn biegal z greated axe, a w tibi bylo tyle błędów że ludzie wchodzili na skulach do depo( a bylo to przed kilkoma update np w czasach tibi 7.1), w czasach kiedy cachero szedl na desert questa, grałem także ja. I tak jak wilu innym player'ą wypadały mi boszki z geomancerów. I taka jest wlasnie prawda jeśli nie wierzysz zapytaj kogos kto gra dluzej lub zagraj w ots na tibie 7.1 tam takze z geomancera wypadają bochy.

Zakochany18 05-06-2005 22:08

Boszki wypadały z Geo~ kiedyś , kolega omni~ ma racje :) a co do samego filmu .. tak to jest poradnik jak tego Questa nie robic ;) Ogołem rzecz mówiąć filmik mi się totalnie nie podobał.Chodziłem kiedyś z taką ekipą na roznego rodzaju hunty , nic dobrego z tego nie bylo..

Maly Wielki Czlowiek 05-06-2005 22:21

Cytuj:

No i w tej chwili zniknął cały autorytet jaki dawal ci twój level
od kiedy to autorytet zalezy od lvla ?
pozatym czemu mi wyjezdzasz z tibia. 7.1 ktora jest "martwa"? tibia 7.1 i jej bugi a tibia 7.4 na ktorej byl krecony filmik to 2 rozne sprawy ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20.