![]() |
Apropo magic lvla Minavand na 80 lvl mial 54 m lvl maly jak na lvl.Teraz ma 100 lvl i 60 mlvl maly w porownaniu z innymi ale i tak nie mam na niego kozaka.
|
Cytuj:
|
lol
to nie filmik to szajs X( X(
lepsze coś daj bo wstyd robisz z siebie posmiewisko :evul: beznadzieja X( Druid Miedzio 16lvl 28mlvl LUNARA rules :] :glupek: |
heh
Ja jestem z Marczio, filmik był taki sobie : / I w tym przypatku właściel fimu sie tu skompromitował!
|
ech...
Ech... gz filmiku, mi się nigdy nawet ssa nie chce robić :p. Aha my ten queścik robiliśmy w około 11 osób m.i. Amen Sat Lon Garg itd. jak nabijesz 40lv msg me, ja już raz padłem na OF queście :p i musze powtórzyć :].
Btw. Masz spoko mamuśkę xD |
Cytuj:
slowa General Draper: Ja jestem z Marczio, filmik był taki sobie : / I w tym przypatku właściel fimu sie tu skompromitował! <--- odwołuje sie do tej mojej długiej wypowiedzi tam znajdziesz moja odpowiedz na temat czy sie skompromitowalem czy nie |
Też kiedyś próbowałem zrobic tego questa. I nie skończyło się to miło:)
Filmik, że tak powiem - ciekawy :D |
Świetny poradnik jak NIE robić tego questa.trudny jest
|
czlowieku weź questow nie rob
X( <ustawa o niewzywaniu pana boga na daremno> nie pokazuj takiej wisoki. i ty na tym filmiku piszesz ze ejstes wykozaczony?? nie rób sobie jaj. Wiekszego lamera nei widzialem. A ten palladyn?? Z kąd ona jest? Wzielas speary na taki quest?? Ludzi wy przestańcie grać w tibie jak takie żarty sobie robicie. Nie łatwiej jakby palladyn i sork zabral sd'ki?? jeden sd od sorka za ponad 300 + od palka za ponad 200 i juz geomancer lezy. Jak to ogladalem to mi sie was zal zrobila. To wylgadalo jakbyscie szli gdzies tak w okoloci i przypadkiem tam wpadli. Nie zamieszczajcie filmikow bo ludzie z roka beda do was pisali i sie z was nabijali. Nędza poprostu.
To mówilem ja, Jarząbek Wacław. |
Cytuj:
Debil i down pewnie nic nie wiesz o tibi a ja tych ludzi znam doskonale i wiesz mi solneli by demona na solo.... Mieli zły dzień... |
@omnipotent assaulter (Jarząbek Wacław)
jakbys nie zauwazyl to flo blokowala i chyba trudno cos blokowac bez tarczy czyz nie ? ps. wogole znasz pojecie "lamer" ?... bo chyba z tego co widze to nie |
nie rozsmieszaj mnie
A ty mi uwież nie nie jestes odpowiednia osobą aby mnie pouczac, bo zanim ty zszedles z nocnika to ja juz lotowalem boszki na Geomancerach. A teraz widząc to co oni robili nie jestem w stanie uwierzyc zeby im udalo sie zrobic questa z minomagiem na trolach.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
a sd??
Oki zrozumiem speary ale jak wytlumaczysz brak sd u sorka i palka?? No palka mogge sie zgodzic bo widząc to nie ździwil bym sie jakby miala skill 70 i nie miala 15 magic.
|
Bhaha
wow to Ty jestes jakis supa mega extra power zamiatacz jak z geomancerow bohy lootowales - czy to ma znaczyc że nie wierzyz ze lotowalem boszki z geomancerów??
|
No to super playera znalazlem
wow to Ty jestes jakis supa mega extra power zamiatacz jak z geomancerow bohy lootowales - czy to oznacza ze nie wierzysz ze lotowalem boszki z geomancerow? :D
|
no nie wierze ze lootowales bohy z geomancerow ... zrob film to uwierze ze bohy z geomancerow wypadaja lolz
|
buhaha to mnie rozsmieszyles .
No i w tej chwili zniknął cały autorytet jaki dawal ci twój level. Opowiem ci historie. We wspomnianych juz wczesniej czasach kiedy ty uzywałeś nocnika a na lunarze castor flynn biegal z greated axe, a w tibi bylo tyle błędów że ludzie wchodzili na skulach do depo( a bylo to przed kilkoma update np w czasach tibi 7.1), w czasach kiedy cachero szedl na desert questa, grałem także ja. I tak jak wilu innym player'ą wypadały mi boszki z geomancerów. I taka jest wlasnie prawda jeśli nie wierzysz zapytaj kogos kto gra dluzej lub zagraj w ots na tibie 7.1 tam takze z geomancera wypadają bochy.
|
Boszki wypadały z Geo~ kiedyś , kolega omni~ ma racje :) a co do samego filmu .. tak to jest poradnik jak tego Questa nie robic ;) Ogołem rzecz mówiąć filmik mi się totalnie nie podobał.Chodziłem kiedyś z taką ekipą na roznego rodzaju hunty , nic dobrego z tego nie bylo..
|
Cytuj:
pozatym czemu mi wyjezdzasz z tibia. 7.1 ktora jest "martwa"? tibia 7.1 i jej bugi a tibia 7.4 na ktorej byl krecony filmik to 2 rozne sprawy ... |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |