Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ile osób niezda do następnej klasy przez granie w Tibie?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37258)

Szpicel 05-06-2005 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba-knight
U mnie nie ma roznicy czy gram w tibie czy nie, ciagle jestem na poziomie tak srednia 4.5 i sie trzymam :), potrafie znalesc czas na nauke kiedy trzeba :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gzaruś
Ja całą podstawówke miałem 5,1, a teraz w 1 gimnazjum ok.4,8 będe miał więc chyba nie tak źle :p . Niestety mój ojciec jest uczulony na Tibie 8o .

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pharaun
Musze się zgodzić że żeby niezdać w gimnazjum czy podstawówce trzeba być kretynem :). Mam niezłe oceny(średnia oscyluje wokoł 5.2) gram jak mam czas i chęci, a jak musze to się ucze. Nie traktuje tibii jak drugiego życia tylko jak zwykłą gre.

Ludzie ten temat zaczyna sie zmieniac w konkurs pod tytulem: Mam srednia taka i taka, a od tibii potrafie sie powstrzymac. To jest chore (licytownaie sie kto ma lepsza srednia), pamietajcie pycha was kiedys zgubi. Chorobliwe ambicje zwiazane ze zdobywaniem ocen to nic innego jak wyscig szczurow. Tacy ludzie to zazwyczaj egoisci, ktorzy daza do celu po trupach.

@Pharaun: Jezeli masz ta swoja srednia 5.2 to powinienes zrozumiec, ze sa rozne czynniki wplywajace na niezdanie do nastepnej klasy (np. patologia w domu) skoro tak sie cieszysz swoja srednia, lepiej zrob cos by pomodz kolezanka lub kolega w uzyskaniu promocji do nastepnej klasy zamiast nazywac ich kretynami. Pamietaj te slowa ktore moze i sa trywialne ale jakze adekwatne do tej sytuacji: "Wraz z wielką siła przychodzi wielka odpowiedzialnosc". Zastanow sie nad tym.
@down: Dziekuje
@down down: Ech... no coment

Parys 05-06-2005 20:34

@up
Brawo. Nareszcie coś logicznego.
@Topic
Średnia w dużej mierze zależy od poziomu szkoły? Można mieć 5,2 tak jak reszta osób w szkole, albo 5,2 jako jedyny... Widać różnicę?

Jeleń 05-06-2005 20:49

Hahahah

JAk tu se czytam to az mnie w dupie cisnie 3 z W-f ? HAHAHA (ja mam 5 żban) xD religia 3 ? rozumiem rozumiem Centkowska Sux (oby tego nie czytala) no ja sie pogorszylem zawsze mialem 4.0+ a teraz ~3.5 prawdo podobnie 3 dwoje ale jutro poprawie xD Pozdrooo ;)

Talarek 05-06-2005 20:50

Mam 1 z matmy, bo wole liczyc ile mi brakuje do lvl.
Mam 1 z polaka i niemca, bo myla mi sie z angielskim.
Mam 1 z biologi, bo wole poznawac przyrode w tibi.
Mam 1 z histy, bo interesuje mnie tylko historia tibi.
Mam 1 z infy, bo umiem tylko grac w tibie nic wiecej.
Mam 1 z plasty, bo wole robic screeny niz jakies rzezby czy rysunki.
Mam 1 z W-f, bo cwiczyc umiem tylko skille w tibi.
Mam 1 z geografi, bo znam tylko mape tibi.
Mam 1 z WOS, bo znam sie tylko na tibijskim spoleczenstwie.

<joke>

Tak na serio to mysle ze tibia to ma najmniejszy wplyw na nasze oceny (jednak sa osoby ktore wola grac niz uczyc sie). Wszystko zalezy od charakteru (czyt.lenistwo) i sytuacji w srodowisku w ktorym zyjemy.

Jeleń 05-06-2005 20:53

No a zachowanie xD w sumie ujemnych (-) 80 xD dodatnich (+) okolo 100 co potrafia gazety pood drzwiami... :D 2 punkty na (+) za 15 kilo to sie oplaca... Hail pani Kowalczyk cytuje: "JELEŃ w nastepnym roku niezdasz" HAHAHAHHA dzieki za poparcie (ops...) ona gra w tibie... a i tak jest b.inteligenta ( za to nalezy mi sie 5 z matmy xD)

joey 05-06-2005 21:33

to teraz licytujemy kto ma najgorszą...
ja mam 3,0 zawsze miałem 3,8 ale nie chce mi się uczyć, prawie nigdy się nie ucze bo mi się nie chce. Jak bym się uczył to kto wie... może bym był dobry w szkole?

@topic
propo, mój kolega sprzedał postać i odrazu jest lepszy w nauce...

Xzonixek 05-06-2005 21:38

Heh... Ja w 6 klasie miałem średnią 5.0.... A w 1 Gimn. mam 3.83 i na koniec może być gorzej... ;( Tibia troche na to wpłyenła, ale bardziej moja klasa (1M-NIE MYŚLEĆ ŻE INTELIGENTNA). A teraz coś z życia wzięte w mojej klasie:

1 Czerwiec... Sala gimnastyczna... Apel.... Moja klasa miała zaśpiewać piosenke o "zdrowiu". I cytuje:"...najważniejsze w życiu jest..."-a koleś przy mikrofonie (nasza klasa(nie było to umówione ani w piosence))-CO?- i dodał- G*W*O.... Teraz mam w środe wywiadówke o tym że: "Nasza klasa jest najbardziej hamską klasą w szkole...".

Trudno sie uczyć w takiej klasie itp. ale ja to lubie i nie zamierzam nic zmieniać...

Dużo osób wyznaje teorie 1-2 klasa, można sobie pobimbać, ale 3 klasa to uczą sie na maxa. Może u niektórych ich średnie wynikają właśnie z takiiego stosunku do nauki (ja).

Tibia nie wypływa w znaczącym stopniu na oceny, tylko lenistwo... X(

pabloxxl 05-06-2005 21:41

4 klasa- 4,6
5 klasa - 4,7
6 klasa - 4,9
1 gim - 4,3
2 gim - 4,5
3 gim - 4,76

Jak widać ucze się wtedy kiedy trzeba, jakoś mnie te cyferki na świadectwie nie rajcują, ale do jakiegoś dobrego liceum wypadało by iść :)

miuriel-trimera 05-06-2005 22:58

ja gram po 7h dziennie w tibia..(czasami dluzej) i nee jestem z zadnego przedmiotu zagrozony i nee mam zadnej 2 na koniec :> me evul

tibioma 06-06-2005 07:54

Z żadnego przedmiotu nie jestem zagrożony...

Cassner 06-06-2005 08:25

@Xzonixek
hmm jestem za tym że mimo iż duzo gramw tibie największym powodem jest lenistwo.... moja facia z niemca gadała, że jestem zagrozony a mam 3 :D

schiza 06-06-2005 09:37

trzeba się wziąść do nauki...

Cóż, przez Tibie "troche" mi średnia spadła, ale nie jestem zagrorzona i z tego się ciesze. Musze troche odpocząć od Tibii i poprawić oceny... ale to w sumie nie tylko przez Tibie mam gorsze oceny, ale też przez lenistwo ;)

Belzebub 06-06-2005 14:53

Nie no spoko. Ja zdam. A u mnie w kasie lolki nie graja w tibie ( za tępi ) :D

Smiti 06-06-2005 15:23

A mi jakoś dziwnie w czasie grania w tibie ( od zeszlorocznych wakacji) wzrosła o dużo średnia chociaż wogule się nie uczyłem, tylko grałem.....

Lecz u mnie w klasie sa osoby kture przez tibie niezdadza....( jest ich wielu) :P

Jeleń 06-06-2005 15:39

lol

Błedom mówimy wyraźnie NIE @up to ja nie wiem ze masz takie oceny... a z kumpli sie lepiej niezlewac, lecz im pomóc mastachu

Elmer 06-06-2005 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadol
Siema!!

Mam pytanko do was czy otrzymacie promocje do nastepnej klasy lub ile macie zagrozen jedynkami.

Szczere ja przez te długo godzinne granie bylem zagrozony z 4 przedmiotów ale teraz juz mam wszystko zaliczone i czekam na wspaniale wakacje :]

P.S. Do końca roku juz 15 dni :cup:

Powód do dumy :>
Ja jakbym miał z czegoś zagrożenie to bym do domu nei wrócił :P

Nadol 06-06-2005 17:12

no i co

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elmer
Powód do dumy :>
Ja jakbym miał z czegoś zagrożenie to bym do domu nei wrócił :P

Aleś ty ****a dowciapny

Jeszcze raz powtarzam kazdy mówi że ma średnią 4 i 5 to dlaczego jest tyle n00bów???

Kajulec 06-06-2005 18:31

Tak sobie teraz pomyslalem, ze ZADNA osoba nie zda do nastepnej klasy przez Tibie. Nie zdzadza najwyzej przez wlasna glupote i slepe zapatrywanie sie w monitor.

Shanhaevel 06-06-2005 18:50

Hmm... Odpowiadam na pytanie w temacie. Dokładnie 352053 osób. Temat chyba już do zamknięcia?

Avager 06-06-2005 18:55

up:

Em...pomyliłeś się... 352054, zapomniałeś o Zdzisławie Moczygembie, to ten co gra w Tibie na kartce bo kompa nie ma ... na lekcjach non-stop gra więc jak może zdać ?

Topic:

Tylko mózgi nie zdają ....bo tylko mózgi grają w Tibie (Mózg, tutaj w sens tego słowa to : Super Hyper Dyper Idiota).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57.