![]() |
A co zrobić, jak nie mogę się zalogować? Wpisuję login, wszystko gra, wczytuje się lista serwerów i jest tylko Test Server I. Klikam OK i się zamienia w kropkę, a po jakimś czasie znowu w OK i nie wchodzi do gry.
|
Musisz poczekac a jezeli znowu sie pokaze OK to serv jest max, teraz juz jest jeden serv wiec jest luz. Dodatkowa wiadmosc jezeli masz jakiegos f walla to podczas logowania wyskakuja bledy ~ okolo 12 i wystarczy klikac ok az znikna. Wipe out bedzie 11 lub 14 lipca, ale wszystko moze sie jeszcze zmienic. Wiec proponuje przez ten czas pomyslec i poprobowac kazdej klasy, zeby puzniej wybrac ulubiona.
|
Teraz to już mi działa all i grałem i nawet wykonałem questy na ubranka.
|
Mam pytanie, bo ta strona co podałeś, ta z questami nie działa... Więc jakbyś mógł tu/PW/GG napisać mi jak zdobyć to "blacksmit vartan" i co z tym zrobić to byłbym wdzięczny.
Jak co to mam nick w grze Hiey @edit Znazałem już tego gościa tylko jak ja z nim mam gadać -.- |
Help plx >.>
Da sie grac w tantre za free i zeby nie usuwali konta co jakis czas bo teraz na stronce pisze ze 20 dni za free tylko >.> wiec moze ktos cos wie o jakims darmowym servie co dziala i nic nie kasuja co jakis czas plx help :/
|
:]
Zarąbista gierka z tej Tanatry :] Sciągnełem ją (5 godz) i odpalilem ... normalnie pierwsze wrazenie spox (ach ta grafa :]) i dalej coraz lepiej :D:D Tylko teraz mi sie troche nudzi :( ale pogram innymi postaciami i bedzie spx :D (Tylko szkoda ze konto sie po 20 dniach kasuje) ;(
|
Wcale ze nie po dwodziestu dniach. Ostatnio bylo z dwa miechy chyba. A teraz bedzie z miech albo dlozej. A pozatym nawet miech ci wystarczy zeby nagrac sie dana postacia, duzo ludzi czeka na wipy bo chca oni ulepszac tworzenie wlasnej postaci, albo sprobowac czegos nowego. W 1 dzien mozna zdobyc 45 , a puzniej to juz trzeba tylko party szukac. Hail Vinshu Masters - dla wtajemniczonych
|
Ja mam pytanie jak zrobie wszystkei questy na tejk poczatkowej wyspie (gdzie jets ten samouczek itp.) to jaki musze miec poziom, aby zmienic (miasto?) i profesje?
Jak ktoś może mi podać link z opisami do questów (po polsku), bo mi tamten link podany przez TG nie działa :(. |
Tantra!
Prosze o pomoc gdy wlaczam to TantraOpenSetup wyskakuje mi blad a w okinku pisze: "This archiwe has an an unsupereted version. Msg me plx i to fast.
|
W co pakować swordmanowi nerve czy muscule?
|
Sciagnelem gre i zainstalowalem tak jak w "instrukcji" :D, zpachowalo mi sie 2 razy ale jak wchodze do gry i wybieram server to mi wychodzi do okna z logowaniem i jest podnim napisane "Sorry Connection With Server Has Failed. Please Try Agan" i tak probowalem po kilka razy w roznych porach dnia ale nadal nie moge sie wbic :(. Mozecie dac mi jakies wskazowki odnsnie tego z gory dziekuje.
|
SIEMAa ja taks amo zainsatlowalem gre wszystko good chce sie podalczyc pod server i mi psize canoot whit equpend 9czy cos takiego)connect.pleas wait?
A tak wogule czemu nieszlo grac na tych 3 serevrac tam a nnie jakim prywatnym? pls help |
Fajne
Fajna gra, mam już 30lvl B) .I jedno pytanko:jak czarować? Coś wybrać, wpisać?
Edit: Już wiem :] |
Ludzie wy to macie cierpliwość do tej gry... Ja ściągłem 3% i wyłaczyłem bo sciągałem jakiąś godzinkę... . A co do rejestracji to się niemogę bo coś im password niepasuje żaden jaki wpisuje... Heh szkoda czasu i dysku dla tej gry bo wkońcu mam Tibię... :P
EDIT: Lol !!!!111 Ściągam jakieś 1,5h i mam już 7% :):):):) Ale jak się dowiedziałem, że co jakiś czas "resetują" postać ( konto ) to ja dziękuje.... . |
tantra zainstalowana, wlaczam gre wpisuje id i haslo i kilkam OK i ono sie zmienia w kropke a pod spodem pisze "Please Connect Again" ;/
|
A ja mam taki problem że w czasie ściągania aktualizacji mniej więcej w połowie za każdym razem się zacina... wie może ktoś co trzeba zrobić?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:10. |