![]() |
0_o po 30 sek kurde muszę szybciej robić to w wc :P <zart>.
|
Cytuj:
Co do update, miejmy nadzieje że usunięcie tych małych bugów, uda się odczuć podczas gry. A co do cheatów, tak czy siak reebow właśnie zabawia się w hexach. aby jutro połowa tibijskiego świata mogła ściągnąć cheaty. Nie mam zamiaru najeżdzać na cheaterów którzy kryją swoje działania, bo sam kiedyś używałem, ale Jasin_Alkaida to traktuje jako wyjątek. Przypał... Tak mi się wydaje czy tu się tworzy temat o cheatach ? :) |
Nareszcie CiPowie zrobili coś z tymi cheaterami (^,^). Zawsze jednak mogę napisa swojego light hacka od postaw(w c++) albo użyc MTC ;).
|
Cytuj:
|
Aaaaa, ile jeszcze razy bedziecie pisali, ze wam jakies cheaty nie dzialaja ? To naprawde jest kwestia 1-2 dni (kilku godzin jasli sie komus bedzie chcialo)
EDIT: oo widze, ze Dobo, Raul & Drom wzieli sie do roboty xD |
je je je koniec z cheaterami(na tydzień góra dwa). ale ten update nic nie dał prawie. ooo lista się zamyka co za bajer ^^ B)
|
Cytuj:
lol. bo to nie ma byc update tylko drobna poprawka! jakies male bledy itp. |
Uptade?
Cytuj:
Dobry:)zgadzam sie z kolega,klijenta najpierw dawali ,pozniej test serwer no i na samym koncu deser;)UPTADE,wiec nie zdziwie sie jak za nie dlugooooo beda zablokowane serwrey:D :) |
ROTFL. Ty chlopie nie masz pojecia jakie idiotyzmy piszesz. Zadnego ip nie trzeba zmieniac. Wystarczy odpowiednie dane w paki!!
jesli zrobiles programik ktory uruchamia cie wpierw niz tibia i pakiety sa wysylane wpierw do programiku a potem wysylane na serv tibia to pomysl ze najperw trza sie jakos wlogowac!!!A serv logowania jest zmeniony jak bys nie zauwazyl !!!Wiec moze ty najpierw pomysl co piszesz!! |
Kiedy ?
A tak w ogole wie ktos kiedy bedzie ten letni update (z niecierpliwoscia czekam na nowe questy i potwortki :D oraz oczywiscie test server ;])
Pozdro |
@Lifjana : nie licząc już szczegółów, że to nie jest forum o tym, jak działają cheaty, to zapewniam cię, że dla większości botów (po za tibia proxy chyba) IP serwera do niczego nie jest potrzebne, bo i tak robią to na zasadzie "ej, ty, windowsie, tibia ci mowi, ze masz wysłać do serwera to a to, ale to nie ja wysyłam, tylko to ta tibia".
Zresztą, dane w pakietach też nie muszą być zmieniane, w końcu AFAIK od tibii 7.1 zostały tam wprowadzone tylko chyba 4 zmiany, i to w większości bez znaczenia dla botów, więc i tym razem pewnie wiele nie zmienili. Jedyne, co trzeba zmienić, to adresy w pamięci klienta, gdzie są przechowywane HP, MP, przedmioty w plecakach itp. itd. CIPowie mogli by wreszcie wpaść na genialny pomysł, na który wpadło już większość autorów gier online, i nieco pozmieniać protokół wprowadzając jakieś szyfrowanie. |
hehe
A mój braciszek miał jazde jak mu wyskoczyło to update po relogu :p a pozniej sie żalił, że musi z torchem po rotach naginać :P a tak do zreczy... to jak narazie jest spokuj... to znaczy tych 11 druidow mniej :P tylko jakoś "porzuconych" rybek tez ubyło...
|
Cytuj:
Pozatym mozna swiatlo jeszcze zrobic nie ruszajac wogole pakietow, ani pamieci, mozesz je zrobic poprzez odpowiednia edycje tibia***** ;) Mozna tez poprzez edycje tibia.pic, ale to kijowo wychodzi. Mozliwosci zrobienia swiatla bez podawania IP servera logowania jest multum ;) Wiec dochodzac do podsumowania: zgodzisz sie chyba ze mamy oboje racje, zalezy kto jak kto robi ;) ps. shit matkus mi sie wepchal ;) |
Yupi
W końcu tibia staje się coraz lebsza bez cheatow :D
|
Jak dlamnie takie male update moga byc co kilka dni. To dobry sposob na te chore cheaty. :evul:
Edit: Kumpel tez ma "malego buga" - Ma dwa okna z eq. Ale jak zreinstalowal Tibie wszystko wrucilo do normy. |
Jak mi się zdaje lista postaci zamka mi się po 30 sekundach chyba już o 2 tygodni.Ale niejestem pewien tego na 100% czy tak bylo ale wtej chwili wylacza sie po 30 sekundach :]
|
srry juz bug nei aktualny wystarczylo ponownie tibia odpalic
heh jednak znowu sie powtarza gdy mam wiecej bp otwartych ikonka ktora jest do przeskakiwania do bp poprzedniego nei dziala mi |
Cytuj:
http://img186.echo.cx/img186/8639/lol4md.th.jpg |
Cytuj:
Ja mialem cos podobnego :) |
Cytuj:
Cytuj:
nie boj sie. teresa orlovsky gepruft. mc dziala. edit: poza tym ten bugfix powinien sie nazywac bugmake. jest taki "maly" bug. jesli da sie na otworzenie bpka w nowym oknie i kliknie sie na strzalke, zeby wrocic do nadrzednego plecaka to to nie dziala... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |