![]() |
Cytuj:
oz. to nie funt:> 3,5 oz. = 100 g. 1 fnt (ibs.) = ~500g ^^ topic: Fajny poradnik, dobrze, przejrzyście napisany |
Apeluje do modkow: PRZENIESCIE TO WKONCU
|
eee jest błąd w Chain Helmecie... Jak kliknalem na nazwe to sie pokazał Leather Helmet. Popraw plz ;]
|
Cytuj:
Ale też jak bys dobrze czytał. to tam były Broad Swordy :D Ale przecież każdy ma prawo do Blędów. Btw. Gratz dla tego pana podoba mi się To ześ się chłopie napracowal z tym liczeniem -- In memory of Tras Rewon And Xulodue -- |
Cytuj:
Nie tyle narobilłem się przy liczeniu, co przy linkowaniu tego wszystkiego :/ |
Tak przy okazji, mógłbyś dodać itemki z nowego update.
|
bdb dobry poradnik wiele sie dzieki niemu dowiedzialem ;] mam sobie teraz 13 lvl i sprzedaje mace i hatchety ^^
btw Wisełka rlz ;) |
z tymi crosbowami to jest tak ze jest je donisc trudniej na fibule niz dsm do dp w carlin :P
|
Cytuj:
Mówisz, że ktoś kupi ode mnie Poison Dagger'a za 50zł ?? |
tak żeby krótko: super poradnik, super pomysł z przeliczaniem ile gp na 1 capa i gratzzz wielkie gratzzz ;]
|
nie na temat >>pomocy<<
pisze nie na temat ale jokos musze sie dowiedziec :confused:. nie wiem jak robic nowe posty. Prosze o pomoc :baby: ;( ;( ;(
|
Cytuj:
BTW Za niedługo zupdajtuje poradnik w którym dodam itemy po uptadzie. |
zapomniales i mace i chyba brass helmetach ;)
|
kozacki poradnik ;]
poradnik jest zarąbisty teraz bede nosil do lootbaga brass helmety z ghouli zapominialem o nich lepsze od mace są ale do lootbaga wszystko idzie :P
|
poradnik spox
Poradnik jest POPROSTU SUPER ...:::tylko szkoda ze nie wszystkie bronie ale to drobnostka B) :::...
|
Całkiem niezły poradnik Gratz :cup:
Dodaj Fotki itemów po update :D |
a po kij z kuszo na fubule latać ??
|
Cytuj:
|
dzieki za ten poradnik ! fajnie ze na fibuli na 25 gp hatchety
|
;]
Moim zdaniem najlepszy loot jest na ankrahmun w tombach:) tam mozna zarabiac nawet po 5-8k/h 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |