![]() |
a moze cipy by zrobili dzień otwatry dla facc zeby mogli na tereny z paccem wejsc
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm zapowiada się bardzo ciekawie :D Pozostaje tylko czekać :)
|
na http://tibiabr.com nie ma jeszcze newsa o updacie
|
Cytuj:
@matkus ktos pisał że widział screena z tibiabr |
Cytuj:
Mam jeszcze dwa pytanka, czy na test server mog± wej¶ć facc i czy mog± poruszać sie po wyspach dla pacc w czasie test serva?? |
Cytuj:
to zalezy od update'a: przy ostatnim facc mogli wejsc na testa kiedys nie bylo takiej mozliwosci ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A kiesy Test?????
Wszystko dobrze tibia sie ulepszy ale kiedy Test serwer login???????????
|
Cytuj:
|
Mam już kase na paccka na 3 miechy wystarczy wysłać... to se niedługo pozwiedzam. Mogli by dać więcej screenów/filmik jaki¶ bo już się nie moge doczekać more.
A swoja drog± ile trwa test serwer tydzień, dwa?? I z jakiej daty sie zapisuje ile mam runek itp. Bo bym zaczoł zbierać uszki na testa :D |
Zapowiada się bardzo ciekawie, ale ta dżungla to taka jaka¶ zj***na.
|
Cytuj:
A jak wyglada dzungla?? Maja postawic trzy drzewka na krzyz i kilka krzaczkow?? |
No może być ciekawie :P
Ale napocz±tku to tyle ludu tam będzie że sie nie wepchasz do tej dżungli :] A co do rasy to jakies tubylce pewnie będ±. Takie małe ludziki z włuczniami :P |
Niech strace, zainwestóje te moje 90zł na pacc-a tylko po to żeby ogl±dn±ć t± dżungle i pozabijać jakie¶ małpiszony :D. A co do tego update to jestem ciekawy czy będ± jakies nowe l±dy dla facc-ów... :)
|
wie ktos co¶ o tych nowych potworkach(lub ewentualnie itemach lub zmianie grafy itemów)?
|
Jak narazie zapowiada sie ciekawie :)
Oby tym razem CipSux skonczyl update do kocna, nie tak jak bylo z Ankrahmun... Moze wkrotce dowiemy sie wiecej :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:12. |