![]() |
Avager, jak zdobywasz tak szybko lvl'e?(ja po kilku godzinach gry mam 4,5lvl)
|
em ja grałem od 5 tego miesiąca...... ale ostatnio nie gram wogule.... tak od 3-4 dni... albo więcej .
|
Hmm znalazłem strone ze statusami serwerów : Oraz zacytuje news sprzed dwóch dni
Cytuj:
"... Skończyliśmy instalować nowe serwery" "... ale niemożemy zrobić update.." "... W najbliższych dniach musimy testować nowe kody" (niemylić z cheatami ;-) ) |
ja gram od jakichś 3 dni w sumie i mam już 8 LVL więc tak jak lubicie się męczyć ale chcecie mieć szybki exp to polecam deathmatch tam exp leci szybko ja aktualnie na takim robie 1-2k na czas gry Gladiathor (tylko miecze) też można dobrze poexpić ale łatwiej wpadasz w grupkę 5 osób i walisz specjala :]
|
ja mam 6 lvl ale wkuriwa mnie to logowanie
|
ja za zabicie 10 ludzi na dm dostaje z ...... 7k exp... Mało to jest (coś koło 4-5 % exp)
|
czesc walsnei CHCAILBYM sprawdzam to pikna gre
Yo Tak Jak W Temacie Chce Sprawdzic Ta Gre Ale Mam Pare Pytan
1. Gdzie Mam Zalozyc Konto (chara).na Jakiej Stronce 2.czy Jest Potrzebny Patch (jak Tak Dajcie Linka Z Patcha) Za Pmoc Z Gury Dziekuje |
Nowy update własnie wyszedl!Sciagam!
|
Yes!! Yes!! 4 servery ^^ można grać kiedy się chce!! Cudnie ^^ I do tego ładna graficzka;]
|
Heh ja mam 7 lvl ^^. a gralem 5 godzin :D
|
Zauważyłem, że coraz więcej userów daje na tibia.pl jakieś za***iste gry lepsze od np. GTA SA albo vc ;).
Ja instaluej a nick mam : Berserker mother :D |
Zainstalowana i odpaliłem gierke no fajnie wszystko tylko że jak wlanczam serwer i klikam na ready czekam az tamci klikna pojawiam sie w grze i WSZYSCY mają te kółeczka z częstotliwością a ja nie ja sobie po prostu biegam i stzrelam :D :P WIE KTOŚ JAK TO ZROBIĆ ABY KTOŚ MÓGŁ GRAĆ ZE MNĄ, BO JAK JA CZEKAM TO PISZE np. "XXX has left a game" ._.' co mam zrobić?
.P.S Port zmienialem tak jak avager powiedzial HALP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 ;( |
To nie kółeczka z częstotliwością, tylko symbole problemów z połączeniem. Jeśli widzisz, że ktoś je ma, to znaczy, że ma problem, ale jeśli wszyscy mają, to znaczy, że oni grają dobrze i widzą ciebie z problemem. Masz coś źle, jeśli jesteś w sieci gadaj z administratorem.
|
@SuPeRMAN
A o czym z nim gadać ;P? pozatym jak uruchomiłem 1 raz grę to jakiś Tarky był ze mną i graliśmy ze sobą, potem coś nas rozłączyło i nic :/ |
Bo może graliście w dwie osoby, więc nie miałeś lagów. A jak było dużo osób to zaczęły się problemy.
|
@Up
No dobra, ale co zrobić abym mógł grać z innymi graczami no bo gierka MURWA MAĆ za***ista :/ |
Teraz po tym updacie loozik jest, 4 serwery i wbijasz sie bez zadnych kolejek, dzięki temu już mam 14 lvlik ^^
Jak ktoś chce pograc ze mna msg me GG 1619383 :> |
Chyba pobiłem rekord pokski w gunz
SS http://img.photobucket.com/albums/v3...on/Gunz022.jpg 15 graczy pod rząd. |
Uuuuu, no gra za***oooza, ale szkoda, ze mam ping 11k......
|
:|
a mi sie komp resetuje po jakichs 5 min grania :| wie ktos dlaczego?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |