![]() |
Hmm... co by tu powiedzieć, maluje na murach od 2 lat i nie zabardzo podobają mi się twoje prace.. Takie moje zdanie.. każdy ma inny gust.. szkoda, że nie mam skanera ;(
|
jesli chodzi o wszystkie zamowienia, narazie sie wstyrzymajcie...jesli chodzi o nowe prace musze sie wysilic i skoczyc do goscia ktory mieszka 3 pietra nizej, zadzwonic, i powiedziec zeby mi przeslal to na gadu. o ile pamietam zrobilem grafa "trawa" bo kiedy ostatnio patrzalem to tylko udalo mi sie zapamietac, jesli chodzi o zamowienia, graf skonczyl na okladce zeszytu od biologi... Pozdrawiam ...
|
to jak juz beda zamowinie to ja poproszę z napisem Fakolpet ale takie mroczne plz
|
Niezłe nie powiem :P Sam sie graffiti interesuje xD Tylko ja nie robie projektów na kartce tylko z głowy na mur (fuck straż miejska :/). Pozdro i rozwijaj ten talent, bo nie każdy go może posiadać :P
|
Zarombiste! U mnie na hais to lepszych nie widziałem (na kartce oczywiście XD) Zawsze chciałem sie na uczyć rusować graffiti...ale na kartce no bez przesady :P (musze mieć czym szpanować w szkole XD) ale jak na zyda nie wiem skąd sie tego nauczyć (no tych bajerandzkich znaków XD taga jakoś sam wymyśle :p) A może ktoś z was wie? jakby co to mi na Email wysyłać ([email protected])
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |