![]() |
HALP!!! nie widze, co oni tam mowia. I jeszcze raz na wszelki wypadek:
NIE LUCK, TYLKO LUKE |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale zauważyłem że większości nie podobał się gif to dałem pojedyncze fake: http://img275.echo.cx/img275/1474/123fr.png Prosze o jak najwięcej komentów! |
1) KOLOROWE OUTFITY PLX? Przynajmniej tego senatora
2)Jesli juz to Clone 3)Troche sie nieszczaiłem o co w tym chodzi dopoki niezobaczyłem tego kolorowego czegos... 4)Rob more |
No nawet, nawet ale ten pojazd senatora jest troche taki nie najlepszy.Już lepszy był At-at :p .No cóż powodzenia!I czekam na twoja scena w Ataku Clonów (na razie będe pracował nad moją)
|
Cytuj:
@topic najbardziej rzucaja sie w oczy te biale outfity, jesli szkoda ci czasu by je pokolorowac to nie pokaza tych nie dokonczonych fake'ow |
To jest mój fake z AOTC jak obiecałem jest z egzekucji:
http://img143.echo.cx/img143/7778/sw14tf.png prosze o komenty!(ciekawe jaki jest Dana :) ) |
Fajny byk. Normalnie nie mam pytań :] . (mogłeś jakiegoś mino wstawić B) .
A tak ogólnie FAJNE. |
Cytuj:
Niby dobrze, ale ten MUJ bardzo sie rzuca w oczy... |
Omg ....
@up stary widać, że żadko bywasz na dziale Fake'i. :baby: Podstawowa zasada: Nie Cytuj Zdjeć!!!!!!!!!
@Last fake Spoko, tylko jeden problem, mam chyba jakieś schizy bo zamaist byka same (be-ery) ;) widze. A teraz na serio: rozumiem, że miałeś dylemat z bykiem, bo w tibi najbardziej podobne do byka są minosy. Jednak mogłeś pokąbinować ze zdjeciami nie z tibi=]. Poza 1 fake-em reszta jest ok. Piłeś mleko bo jesteś wielki :cup: @edit Aha i Skywalker nie nazywał sie luck tylko luke :D :p |
w zrób fake jak yooda walczy z duku lub z imperatorem
|
Zrob walke Yody z Sidiousem w tej wielkiej sali gdzie Kanclerz powiadamial o swoich wyczynach i senatorzy sie darli, nie wiem jak ta sala sie nazywa :P
|
Kiepskie te fake' i
|
Ja już zajmuje się robienie mojego ale będzie za troche długo bo ide pole chce pograć w piłke :p .No ale dzisiaj na pewno.Twój nawet fajny gdyby nie potwory
|
Fajne
BTW Każdy ci to mówi ale: LUKE NIE LUCK!! |
Beznadzieja 0,00000000001/10
|
Mi tam sie bardzo podoba. GZ pomysłów
|
Blad
Widze blad miecz swietlny slabo przypomina u ciebie miecz swietlny :/ zrob biala kreske w srodku miecza swietlnego bedzie wygladal realistycznie.
a na drugi raz nie rob mieczy przy samym kolesiu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |