![]() |
Cytuj:
Zgadza sie C armor wymienilem juz na B robe i jestem bardzo zadowolony ze do niego powrocilem. Thx wszystkim ktorzy przekonali mnie do b roba bo to wlasnie dzieki niemu wrocilem z mojego najbardziej udanego hunta na scarabach :) Uniosłem baga w ktorym wzialem 2 uhy ktore wlasciwie nieprzydaly sie ;) Wzialem jeszcze 6 gfb i sie przydaly gdyz byl pelen respik to mi czasem 4 scaraby wyskoczyly :o Ale dalem rade :] Wrocilem z hunta majac 1.4k w kasie, ze scarab coinsem, small amethystem i small emeraldem. Zrobilem okolo 25k expa wiec wbiłem prawie 37 lvl. Co do promocji to jednak niekupuje. Macie racje zdobede szybciej kase i przy okazji exp. Trenic niechce bo 66 dystans mi starcza ciagne w scaraby w granicach 50-120 HP wiec idzie ladnie. Zdjec niezamieszcze bo nie umiem. Jak co to mozecie wejsc na mojego blogaska o Tibii daje tam od czasu do czasu jakies zdjatka z adv i lootem ;) |
Jak expisz na rotach to rób hmm. W czasie potrzebnym na zrobienie 400 boltów zrobisz 2bp hmm i sprzedasz je za min. 2k za co masz prawie 700 boltów.Jak sprzedasz drożej i kupisz bolty od gracza to przelicznik jeszcze korzystniejszy B) .Ale roty to bij spearami... .A ci geniusze którzy się śmieją z tego sposobu expienia nie biora pod uwage ,że z rotów jest 100% zysk(gp+loot+runy) czego nie można powiedzieć o expieniu kuszą.
|
Srry napisalem ze jak chcecie to mozecie wchodzic na mojego bloga a nie podalem linku :p
__________________________________________________ ________ Dla zainteresowanych www.tibia-misjo.blog.onet.pl |
Na non pvp p set bohy i jedziesz.
|
G Arm Czy dsm
Wiec to zalezy od Ciebie. Ja zainwestowalbym tak jak koledzy w boszki.
Ale generalnie jezeli masz duzy lvl wybralbym dsm te 25 capa to 30 bolt bez roznicy Ale taki dsm to wiazalby sie z aolem Poniewaz to jest secura nigdzy nie wiesz czy jest zlurowany 1 gs czy 10 :evul: A jezeli masz taki lvl to napewno na nich expisz. |
omf ludzie jak wy sie mozecie klocic o takie *******y xD kup sobie koles to co Ci sie bardziej podoba/przyda ;]
|
robisz tak:
sprzedajesz: c-arm , kupujesz b-robe i nosisz takie eq do końca a całą zbędną kasę wydajesz na runy/bolty przy pomocy których nabijasz lvl. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53. |