![]() |
81 - 41, 40
Dobrze jest :]. Razem ok. 140 |
No to ja chyba jestem najgorszy bo mam 63 punkty.
Hum 41 Mat 22 ;) |
Ehh... Skurczybyki!! Odniosłem wrażenie że niewszyscy piszą prawdziwą ilość punktów :P
Ja miałem tylko.... 57. Lipa... |
Ja mam 79 (37 mat i 42 pol)
Apropo punktów do liceum. Ilość punktów jest niproporcjonalana w poszczegulnych województwach. przykład: w podlaskim za czerwony pasek dostaje się 10 pkt a w Wawie 4. za to za oceny w wawie można dostać więcej. |
Cytuj:
|
84. Nie jest źle ;) (44/40)
|
no ja mam 62 ! ale to cud bo z matematyki jestem na poziomie 6 klasy :p matematyczka Sux >.< w sumie mam 123 pkt :P Profil liceum Hira Gegra Łacina xD.
|
Cytuj:
|
Moja szkoła jak zawsze najpóźniej. -.-'
78pkt myślę, że to najgorzej nie jest. Humanistyczny - 44 Matematyczny - 34 |
Moja siora miala 97 pkt.
Zasrana kujonka.... |
83 punkty ( 47 humanistyczny, 36 matematyczny :/), matma nigdy nie byla moją dobrą stroną, ale nadrabiam ocenami :D ( 38/40). Ogólnie jestem zadowolony, mam nadzieję, że starczy mi, by dostać się do wymarzonej klasy.
|
58 pktów najmniej w klasie miał kolega 31 pktów.jest on narkomanem i alkoholikiem, a i zapomniałem palaczem.wd mnie 58pktów to dobry wynik
btw.niezłe ściemy puszczacie.od kolegów się dowiedzieliście?jak przecież u nas każdy musi osobiście podpisać,i może zatrzymać inf dla siebie.babka podaje tylko karteczkę i nie można się dowiedzieć od niej kto iledostał. ale to tylko moja szkoła-.- |
72 punkty... strasznie z***ałem ten test :( jak ja to mogłem tak s*******ić? To było tak proste... jeny, ale trudno...
Najsłabszy wynik w klasie to 30 punktów, a najlepszy w szkole to 97 punktów. Ogólnie punktów do LO na profil mat-fiz-inf będę miał około 127... |
ok, 65 pkt ......
ujdzie... ale ze mnie pacan -.- zapomniałem planu napisać. najmniej to miała taka kolesiówka (huge ballony = tiny brain) = 29 pkt . |
Cytuj:
|
Ja mam 89 pkt (46 hum 43 mat).Jestem bardzo zadowolony, bo spodziewałem się troszke mniejszej ilości pkt. B)
|
Cytuj:
|
46 z części matematyczno-przyrodniczej i 42 z humanistycznej :) Lepiej niż na próbnych.
|
43pol, 37mat. Spodziewałem się że będzie gorzej, ale mogło być lepiej :D
|
82 pkt - 43 pol, 39 mat. Nie jest zle :) A w ogole sie nie uczylem :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |