![]() |
HeHe za***iste fake szczegolnie ze spritem ;P Jak juz mowili poprzednicy zrob plusa ;P 10/10 :]
|
hehe
wiec tak bamboocha juz skonczona tylko male poprawki trza :) pozniej biore sie za banana chiqiuta sorry ale za bardzo niemam jescze pomyslu na ten plus :/ mysle i mysle zeby to fajnie wygladalo,pozatym teraz ostatnio ciagle gram poniewaz przez wakacje mam niemiec neta Oo ale postaram sie zrobic wiecej see you :P |
xD
hehe wszystkie fajne xD ale najbardziej podobała mi się reklama "sprite".
Czekamy na więcęj =] |
Tatat gratz 10/10 . Zrob stary ''Istnieje rowniez pojecia jak '' Grosz do Grosza I bedzie Kokosza " :D
|
a co do reklamy heyah to zapominiales dopisac
Alarm dla Thais Venore Ab'Dendriel Ankrahmun Edron :):):) |
@UP
Huehue. Dobre z tymi alarmami :P. Czekam na Bamboocha, bo to sie zapowiada najlepiej. A te Popa z tymi groszami to jest dno totalne, ale w wersji tibijskiej moze byc fajne np. "Gp do Gp i beda BoHy ;]". ERA z IDEĄ mówiąc przedszkonym językiem zmałpowali pomysł jacarsko-głupich reklam od PLUSA. Daltego nie lubię tych reklam i je krytykuje. |
Plx BIEDRONKA
|
-up
Kochanie te hamy sa pyszne To hamy z dragona Ta jasne juz prędzej z tej biedronki :D Fake miodzio! |
nie inaczej stoi dwóch kolesi na łące i natej trawce lezy ham
-mmmm dobry ham -z biedronki -acha ale ta biedronka musiała byc duza |
Yeyeye!!! Reklama "sprajtu" super! :D Nie obijaj się i rób dalej :P
|
Yeah. Wymiatasz
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: JESTES KRÓLEM !!! Widziałem tylko 3 fake'i które są lepsze od twojego (A fake'i dużo widziałem)
|
Fajne 10/10 a może grosz do grosza a będzie kokosza :D
|
8o Omg nawet fajne :] :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Wielkie GRATZ. Sprite panuje :] More PLX !!!
|
Chce odszkodowanie.
8o Siedze sobie przy kompie skiluje w tibi no i oczywiscie siedze na tibia.pl.
Nagle "pam" w moozgu se cos poczulem. Pomyslalem: aaaa no tak siusiu. Ale patrze Reklamy Tv na fake'ach, a to wytrzymam. Ale jak zobaczyłem szobe gostka z easy to nagle doznalem czego jush daaawno nie czulem :( ;) (Wkoncu majac 2 latka : You advanced in not pissing to Pampers :] (wtedy jeszcze byly takie z materialu co sie pralo (yuck))). Zaraz do kibelka, potem kompiel i znowu przed komp 8o |
Wyręcze autora tematu i zrobie reklame o biedronce :P jutro może będzie
|
Świetne reklamy dawaj więcej bo się już doczekać nie mogę ;]. I daj już tą reklamę BAMBOOCHA a Sprite wymiata!! ;D.
|
Swietne ,świetne. Poprostu mistrzostwo w swojej klasie. Tak trzymać, i oby więcej takich FAKE'i-ów.
Lurilven Palladyn :elf: Dystans :lucznik: 49 Defens :miecz: 29 MLVL :mag: 8 LVL:13 Best Solo Draguś Best Team Cycek |
Super...no ale jak juz masz zrobiony Fake o tym Bamboocha to juz, juz pokazuj :)
|
Fajne fake. Niestety, nie mam pomysłów, ale masz od innych ich dużo. More plz :).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |