![]() |
Moim zdaniem to zwykły... ss.
Fake to na pewno nie jest, ponieważ Tibia jest bugiem, że tak się wyrażę. Gratuluje ci złapania takiego buga. |
To jest FAKE - OTserv. Zresztą OTserv jest jednym wielkim FAKE-m.
Napisałem , że ktoś ma skille ponizej 40/40. Bo z takimi skilami to może jeszcze zabić jakiegoś afk. Pozatym jeśli da się zabić to skull mu szybko zniknie. |
Teori na temat tego screena będzie pewnie jeszcze wiele i następna będzie bardziej żałosna od poprzednich. Upierasz się przy tym, że to fake ale jak narazie tylko tyle :confused: udowodnij, że to fake poproś kogoś żeby to sprawdził, zrób coś aby swoją wypowiedź podwierdzić czymś namacalnym. Co do OTS to już brak mi słów...
|
Dla niedowiarków.....
ehhOto full ss o którego byłem proszony:
http://i22.photobucket.com/albums/b325/gratzky/22.jpg PLz ots plz fake ......heh zaczyna być to nudne. ;( ~Maethi@: zaczynasz pajacować :) w kółko to samo powtarzasz nie mając żadnych, absolutnie żadnych dowodów..po prostu trudno jest ci sie pogodzić z tym że to real ss (hmm a w ots 7.1 chyba nie ma outfitów pacc i innych bajerów, widziałeś kiedyś skulle w ots lol) więc panu bezsensownym nabijaniem postów nie wnoszącymi ABSOLUTNIE nic nowego podziękuje. @: I przyznaje się kilka miesięcy temu używałem light hacka, ale WŁASNEGO (w przeciwieństwie do niektórych wole napisać go sam) co nie usprawiedliwia mnie :) |
hmmm biała czaszka na rooku nie mozliwe ;)
|
hm....muszę to przemyslec....
|
Rotf.... A dlaczego u ciebie jest tak jasno?? :P
Torchow sie nie chce nosic?? Ciekawe czego on używa... |
hm...Pan wyżej dobrze mysli...albo tibia gg - ban, albo inne shiterstwo - ban. Lub OTs pod Tibie 7.1 jak już mówiłem - tam wszędzie jest światło
|
UP@:
Facet, ty jesteś paralitą czy jak ??? MoGreene wyraźnie napisał że sam sobie stworzył bota na światło. BTW: Ludzie ci 15 razy piszą, a ty dalej swoje teorie -.- Topic: Skoro da sie miec white sqlla w świątyni to dlaczego by nie na rooku. Prawdopodobnie to ten sam bug. Sam ostatnio w carlin (mythera) widziałem sqlla (white), więc jest to możliwe |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Te białe kropki na dole run były od bawienia się spritami. Podmieniłem sobie eq w spr. żeby nie patrzyć ciągle na to samo ....
|
moze to bug moze fake mi sie zdaje ze fake skull jest ciut ciut za daleko od body :P
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
...
@up
jasne, reportujesz "tibie gg" a moge sie założyć że nie raz sam tego używałeś. Co to tematu to nie mam zamiaru po raz kolejny powtarzać tego co powiedzieli przedmówcy. |
Mówiąc o tym carlin miałem na myśli temple, po prostu czytaj ze zrozumieniem.
A z tym iQ doniczki to lepiej nie przesadzaj. widocznie ty masz iQ podstawki. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Doniczka, kijek czy też chusteczka nie rozwiązały by nawet testu na IQ :confused: . Twoje teksty o "IQ" są żałosne zamiast obrażać innych schowaj swoją dumę (IQ) do kieszeniu i pisz jak człowiek bo to co robisz jest totalną głupotą i sam siebie przedstawiasz jako osobe z niski IQ... Tak wogóle to nikogo z czytających nie obchodzi czyjeś IQ. A co do twojego kłócenia sie z innymi to klucenie sie w internecie jest jak sport dla niepelnosprawnych co z tego ze wygrasz jak i tak jestes opuzniony w rozwoju.....
|
omfg...Wystarczy puścić na 6 lvl tuż przed zrookowaniem fire bombe przed depo.Ktoś w to wdepnie ,masz white skulla,zabijają cię szybko.Jesteś na rooku z białą czaszką dopóki ogień nie skończy ranić tego którego zaatakowałeś.Hmmm teraz trzeba tylko sprawdzić tą teorie...mam tam jakiś 6 lvl na mainie:)wyprubuje za 2 godziny bo mi sie narazie nie chce ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Pisałem , że IQ jest moją dumą?? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |