Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dlaczego usuwacie :( (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3887)

Ajvenik 16-07-2004 12:03

Witam. Wczoraj napisałem ponad 10 postów a dzisiaj okazało się, że mam tylko 6... Nie chodzi o to, że chciałbym mieć ich jak najwięcej , jednak wydaje mi się, że w sumie niejednokrotnie zależy to też od Waszego humoru. Pozdrawiam

sathard 29-07-2004 10:10

wymyśliłem i umieściłem w dziale "Inne" topic pt. "Change vocation project"... powiedzcie proszę, pod który punkt podpadłem? Bo dzisiaj tego topicu już nie znalazłem.

A w topicu były luźne przemyślenia, jakie ograniczenia trzeba byłoby narzucić, gdyby można byłoby zmieniać voc i zaproszenie do dyskusji. Co wam w tym nie pasowało, ja przepraszam?

Sorcers of titania 29-07-2004 10:45

bezsensu ja dałem temat " PRzykłady maniackalności w tibi i na zewnatrz " Dlaczego został usunięty ?? PRzecież nie było tam niczego złego ?? Ludzi piszą to co się wydarzyło związanego z Tibią !! X( :)

Sorcers of titania 29-07-2004 11:03

założyłem jescze raz ten temat ale napisałem ładniej jeżeli zostanie usunięty .. hmm to proszę o msg me chciał bym wiedzieć co złego popełniłem !!:D 8) :]

Thomasi 02-08-2004 09:08

ja przedwczoraj założyem temat w dziale "inne" "pytanie o pacca" i pewna osoba zaproponowała mi kupno pacca za gp a ja sie spytałem czy podajac tylko nr konta to to jest legalne a dzic juz patrze tematu nie ma X( i nie wiem dlaczego ;(

Elfret* 21-08-2004 09:20

Rozumiem że ten temat jest na takie małe skargi :P. A wiec utworzyłem tema :>>DOWCIPY O i Z TIBII<<, który jest jak najbardziej związany z grą i utworzony w celach rozrywkowych :D. Został on niestety usunięty. Denerwujące jest to, że niewiem kto mój temat usunął i dlaczego. Z tego co widze nie jest to pierwsza taka sytuacja. Wiec uprzejmie prosze moderatorów o to, żeby wysyłali listy z uzasadnieniem usuwając czyjś temat. Dzięki (a temat i tak utworze :P)

sir-wymiatacz 27-08-2004 19:52

co sie dzieje czy to forum ???

Jestem szczerze zaszokowany uzunięciem mojego postu.
1) - umieszczony był w odpowidnim dizale ( inne ) traktował o wojnie.
2) - starałem sie pisać składnie ładnie i na temat
3) - nie dano mu szansy istnienia.

Post traktował o wojnie na HIbernie (temat jak najbardziej aktualny )
głupot nie pisałem wiem duzo na ten temat.
Starałem sie troche ubarwic. Jedyne co można mi było zażucić to ortografia, pisałem post nocą, oznajmiłem ze jestem gotow poprawić i prosiłem o ewentalną korektę ( zreszta błędów nie było na 100% tyle by usówać post ) dodatkowo oznajmilem ( by nie zgorszyc innych ) ze mam dysgrafie i nikt tym samym nie powinien uczyć sie ortograf z mojego tematu.Dodatkowo oznajmiłem ze mam zrypanego worda.

Sądzę ze moderatoży po prostu usówają każdy post co im sie nie podoba, a Forum to nie jest rozkład gustów i upodobań moderatorów a dzieło wielu ludzi. Co szokuje to to ze usówane są rozbudowane tematy, niosące jakąć treść.

sorden 31-08-2004 10:32

hmm.. Panowie, sam moderuje forum (no moze troche o innej tematyce) i musze przyznac ze chrzanicie sprawe... forum ma pomagac w zdobywaniu wiadomosci ! okazuje sie jednak ze takowych wiadomosi nie da sie tu zdobyc, bo nagle wszystko okazuje sie nielegalne !
Zalozylem wczoraj temat o Knight's island !
Prosilem aby ktos sie szezej o tej wyspie rozpisal, gdyz nie bylo tu rzadnych informacji o tej wyspie... niestety dzis tmatu juz nie ma....
Nie dostalem rzadnego Pma z wyjasnieniami... nie wiem co jest grane !
Wiem tylko jedno...tu potrzebnych informacji nie znajde gdyz skutecznie blokujecie do nich dostep !
Pzr!

Edit
Prosikbym o powod skasowania tego posta !

Gremlin 31-08-2004 19:23

re: Up
Nie ja kasowalem, ale moge ci podac powod....
Quest spoiling.

sorden 31-08-2004 20:32

lol ! to nie bylo pytanie o quest !

Ziencio 01-09-2004 16:47

czemu mi skasowaliście temat "co jest lepsze: Gothic 2 czy Tibia??" ??? w czym tu się nie zgadza na forum taki temat?? X( X(

Viraina 22-10-2004 21:33

ja przed chwila wkleilem nowy temat, a tu patrze: nie ma go ! co sie dzieje ! glupi admin !

Bofiro(Chimera) 22-10-2004 22:31

Xweet: Mógłbym wiedzieć, co sie dzieje [stało] się z moja propozycją artykułe pt:"Kodeks Honorowy i Pojedynków"? Jest raczej zainteresowany tą sprawą, poniewż mam też pomysły na inne tego typu (i nie tylko) teksty. Prosze o jak najszybszą opowiedź. Z góry dziękuje.
-------
huhu

Magus 22-10-2004 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viraina
ja przed chwila wkleilem nowy temat, a tu patrze: nie ma go ! co sie dzieje ! glupi admin !

Sam jestes głupi, ja usunalem twoj temat poniewaz juz taki istnieje, zreszta przed usunieciem jakis user zwrocil Ci uwage ze taki topic juz jest wiec nie fikaj do admina bo wylecisz z tego forum zanim zdazysz napisac kolejnego obrazajacego tibia.pl team posta.

Angel of Death 28-10-2004 09:09

Nie no ciągle kasują moje tematy i nawet nie napiszą dlaczego tylko poprostu , kasują i tyle X( Ostatni temat mój to był "Szukacie przewodnika do desert questa na Novej" (to chyba nie jest quest spolling !! X( ) Wiem że może troche głupi pomysł żeby to umieścić na forum no ale bez przesady tak odrazu kasować !!!! X( X( X( X( X( X(

Angel of Death 28-10-2004 15:17

Eh no dobra niech ci będzie

p.l 28-10-2004 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi
ja przedwczoraj założyem temat w dziale "inne" "pytanie o pacca" i pewna osoba zaproponowała mi kupno pacca za gp a ja sie spytałem czy podajac tylko nr konta to to jest legalne a dzic juz patrze tematu nie ma X( i nie wiem dlaczego ;(

moje karty TAROTA powiedziały mi w sekrecie ... że kupowanie PACC za gp jest nielegalne

Walekifa 23-11-2004 22:38

:(

Mi tez chyba skasowaliście temat :( albo jestem Noobem i go niemoge znaleść :D

Napisałem temat "JAki byście chcieli Upadge(czy jak to sie tam pisało :P) no i co w nim złego??dlaczego go niema? :(

kezman-13 27-11-2004 18:21

:[

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sitawuze
Wstawiłem temat a wy poprostu wymazujecie
why ?? ?(

DOPIERO CO WSTAWILEM TEMAT PATRZE A TU NIE MA GO !? CZEMU CZY RAZ MOZECIE ODPOWIEDZIEC NA TE PYANIE :(

Evul Tibian 28-11-2004 00:11

1. Umiesciles post w zlym dziale

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46.