![]() |
http://img54.imageshack.us/img54/2699/dzieckoo5zi.png
Kartofelek! Imienia jeszcze nie mam, ale wiem, że to będzie coś na miarę Stewiego z Family Guya. :> Pierwsza pracka Kartoflana we Flashu. |
Całkiem fajne te kartofelki. Ja już dawno zapomniałem o nich. Nie no co się będę rozpisywał... Gz! ;)
|
http://img265.imageshack.us/img265/5296/kartofle6ln.png
Trzy postacie do komiksu. Z lewej Główny Bohater, z prawej Bohater Wkurzający. U dołu Bohater Stewie-podobny. Włosy Kartoflom dodałem by podkreślić komizm bohaterów. ;) Oczywiście mogę dodać cieniowanie, detale kartoflopodobne itd, ale powiedzcie czy kształty i ogólnie wam pasują. |
Kartofle fajne. Tego tam na dole to od razu poznałem, heheh, :P Czekam na komiks.
|
jak dla mnie kartofle w twoim wydaniu są roxor!
Stewie Roxor omg plx! YEAH! Czas n komiksy ;].. Ja mam już 4 tematy na komiks. Na razie this is top secret ;p |
co do prac to bardzo ladne, nic dziwnego ze jestes w artist
/edit2: i co do komiksu, to ten glowny bohater do zludzenia przypomina Svena z Losuxa -.- |
taa... maniacy losuxa wszędzie znajdą swena ;]...
a ten z dredami to bałwan? :P |
Cytuj:
|
@limenu
losuxa nie lubie, jak dla mnie to gowno z poczuciem humoru na baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo niskim poziomie nie ten z dredami wcale nie przypomina balwana, a pierwszy ryj i wlosy ma podobne do svena i ciekawi mnie czy ten komiks to bedzie kolejny beton paletajacy sie gdzies w internecie -.- /edit: Svena nie Swena |
limenu:
Bałwan już nie ma dredów... tak dla wyjaśnienia :P |
Kartofelki ladne... :) ^^
|
Mentos, wiem, woli obgryzione pachy ;]
SadeXoVe, beton jest cooooool ^^ Jest mi bardzo miło że tak entuzjastycznie podchodzisz do naszego pomysłu ;] |
1. Patrzę i nijak nie znajduję podobieństwa między Svenem a Kartoflem.
2. Mam go zmienić? A tego Stewiego na pewno zmienie. O plagait mnie jeszcze osądzą. :S |
Jezu ...... ja tam wole pyry -.- .
Co do grafik... coś dawno ich tu nie widziałem , co ci te kartofle przymuliły móżg ?! :P Albo mnie już przymuliły... No cóż, czas sie brać za moje ziemniachory... poczytam se poradnik Flasha z mega wszystko wiedzącej książki o programach graficznych od kumpla i będzie git :D . Rób dalej ale tym razem....... WIĘCEJ ! |
Cytuj:
@Edit: Cool avatarek! :) @Down: Nie znasz się na żartach... czy ludzie muszą brać tak wszystko serio? A pozatym twój kumpel to nie limenu, Shan. Twojemu kumplowi nie wyszło to im też nie? Przemyśl co piszesz... Jesteś jak każdy inny człowiek... jak ja albo kumpel/a tego nie zrobi to już nikt nie ma szans. |
@limenu
nie beton wcale nie jest cool, a pomysl na komiks z ziemniakami dawno mial juz moj qmpel i nic mu nie wyszlo (tzn. BETON jeden wielki byl) Pijak Romek z parapetu warzywniaka? Chyba jednak beton sie zapowiada -.- |
Śliczne prace, Shan (kartofelki rox!:P). Kiedy wyjdzie (mniej więcej) pierwsza część tego komiksu? ;)
|
Cytuj:
2. Hm, widzę, że bardzo ci zależy i nawet życzysz nam żebyśmy zrobili bardzo słaby komiks, hm? Humoru trochę... @up Nie wiemy. Dopiero głosujemy wszystkie za i przeciw co do postaci. ;) @down A twierdzisz, że nie będzie na poziomie? Mogę już powiedzieć, że raczej nie będzie Lewitujących Kubeczków Po Jogurcie itp. Bedzie odrobina absurdu, ale bez przesady... I raczej nie będzie to humor bawarski (dosadny). |
niczego wam nie zycze, po prostu nie podchodze zbyt optymistycznie -.-
humoru owszem, ale na jakims poziomie -.- /edit: zreszta co bedziemy dyskutowac wszystko i tak sie okaze pozniej, a narazie rysuj wiecej pixartow bo masz do tego talent |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:29. |