![]() |
Pacce - eeee
jestem smutny poniewaz nie mam kasy na ukochanego PACCA
|
JA bym chcial mniec pacca bardzo, ale mama mi zabrania :D Dla niej to bzdet wydawac 90 zl na taka gre... moze i ma racje? xP ale pacca i tak bym chcial
|
Ja tak naprawde mało mam czasu na tę gre :( A przecież trzeba miec czas i pieniądze na granie z PACCem te przysłowie doskonale ddo tego pasuje : "PACC to pieniądz" ;) I nie chce tracić 90 złotych na "Darmową grę internetową" - jak mawia mój kumpel :D Choć mnie na to stać B)
|
Tibia to dla mnie zabawa ... nie widze sensu wydawania pieniedzy przez nia ... dla mnie to nonsens ;/
|
Inny powod.
Mialem kilka paccow. Sprzedalem postac. W innej sie skonczyl. Teraz nie mam postaci. |
Nietypowy powód
Cytuj:
Przynajmniej jak chciałeś mieć to miałeś, a ja chcę, a nie mogę... ;( |
pieniądze bym znalazł, ale uważam, że mam inne, ważniejsze wydatki, zwłaszcza w wakacje :>
|
90 zł za kilka nowych czarów i expowisk??
Jeszcze nie oszalałem (aż tak) na punkcie tibii żeby za nią płacić B) |
Szkoda, że ja nie mogę mieć narazie PACC-a...
Cytuj:
|
a ja nie mam pacca poniewaz...
mi sie skonczyl, mialem go pol roku i wkoncu ten czas przeminal... |
pacc
Tibia nie jest na tyle dobra gra zeby za nia placic. B) Jak ktos wyzej napisal ""90 zł za kilka nowych czarów i expowisk??
Jeszcze nie oszalałem (aż tak) na punkcie tibii żeby za nią płacić " :evul: calkowicie sie z tym zgadzam :evul: Za 90 zl mam 2-4 dni browarowania na J.Białym i na to mi nie szkoda kasy :evul: __________________ |
Pacc, Pacc, Pacc...
A ja zbieram na PACC-a :D . Niedługo chyba go kupię, ale muszę jakoś wykombinować, żeby odrazu 95 zł złotych nie ubyło. Mi na PACC-a kasy nie szkoda :p .
|
Ja mam kase, ale rodzice mi go kupić nie pozwalają ;( ;( ;( ;(
|
Ja podobnie...
Cytuj:
|
JA mam pacc'a, ale kiedy go nie miałem przeszkodą było to, że rodzice nie chcieli kupić mi pacc'a, ale w końcu ich na dzień dziecka namówiłem. B)
|
A ja nie mam pacca, bo stwierdzilem ze to wyzucanie pieniedzy w bloto, za te 90 zl mozna kupic cos innego, przydatniejszego.
|
Ja mam pacc, kończy mi się 1 września ;) i rodzice nie mają pojęcia, że go kupiłem :p .
|
Ja już na temat PACC-a zwariowałem (inaczej bym nie zakładał tego tematu)
Data nie jest raczej miła :p ... Nie dość, że się rok szkolny zacznie to jeszcze Ci się skończy PACC :confused: .
Do rzeczy: Powiedz rodzicom (jak chcesz), żeby Ci konto spersonalizowali, bo PACC-a za kasę tibijską kupiłeś niby i Ci pomoże przy odzyskiwaniu konta przy ewentualnym hacku :p . Pozdro 4u & all :p !! |
Ehh niektórzy młodsi ( Mówie tu do tych 11 i 12 latków ):
Teraz to wy kasę macie, i pacca byście chcieli bo na co innego możecie wydać? Ja w waszym wieku też kasę miałem, ale teraz jakoś nie mam nic ;) Zobaczycie, dorosniecie troszkę i wam się nawet pacca odechce ;) |
brak kasy w tibi :P miałem paca i było fajnie to da sie grac bez platneog konta
eh ja wydalem 100zl na pacc i zaluje tego lepiej kupic pacc za gp w tibi oglnie wydawanie kasy na rl na tibie jest zle bo mozna nezle sie zabawic za te pieniadze ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |