Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Czego lub kogo najbardziej nienawidzisz w Tibii?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39101)

Oerta 01-07-2005 08:52

Ja zaglosowalem na inne bo cholernie wciąga:P
Ale na serio to zaglosowalem na gracze zabujcy bo jak na przyklad expowalem na foldzie to knight 46 lwl mnie zaatakowal a moim nowym charem na 15 lwl(To już jest stary char:P)zabralem mu polowe życia,no ale cuż,silniejsi wygrywają;(

Arco 01-07-2005 08:59

Jak już całej gry nie lubie ; ]

ale tak to nie lubie pk i NOObków

Death Claw 01-07-2005 11:36

Pk

Ja wybralem ''zabujcow'' bo co masz zrobic jak masz zalozmy 20lvl a podejdzie ci taki 80lvl i cie zabije za nic ?? :(

Marixon 01-07-2005 11:44

Literówka...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Death Claw
Ja wybralem ''zabujcow'' bo co masz zrobic jak masz zalozmy 20lvl a podejdzie ci taki 80lvl i cie zabije za nic ?? :(

"Zabójców"!!

A tak poza tym no to masz rację... :p

Sir Emilio 01-07-2005 12:08

noobow ktorzy nie znaja chociaz podstaw angielskiego...
prubuje cos kupic pytam ile chce a on mi odpowiada ze sprzedaje item -.-
moj glos na "inne"

Xan Arcanist 01-07-2005 12:18

Mnie najbardziej wkurzają PKerzy. Starasz się mieć dobre skille, trenisz przez cały dzień a przychodzi taki pałek na 50 levelu i puszcza ci kombo z boltów i runek i zanim się zdążysz uhnąć widzisz cudowny napis "You are ded", brak armora na którego zbierałeś forse przez kilka dni i spadek skili. X( X( X( Nienawidze pk X( X( X(

Maiky 01-07-2005 15:02

Zagłosowałem na PK ponieważ przez to nie gram na serverze pvp:) no a na wszystkich servach wkurzają chaterzy :) no ale gdyby nei bylo Uh makerów którzy siedzą cały dzień i noc to pomyślcie ile byście stali na Trade i pisali "buy bp uh " no i teżpomyślcie jakie by były ceny BP :) w każdej grze są np. kody a w TIBI są różnego rodzaju boty . Nie popieram tego no ale nic na to się nei poradzi

chcialełem jeszcze napisać że nigdy nei spotkałem się z PA

Czarniawy 01-07-2005 15:02

szkoda że nie zrobiles ankiety "jakiej narodowosci najbardziej nie lubisz w tibii" bez wachalbym sie nad Polakami i Brazolami, zaznaczyłem Power Abuser to jednoznaczne co polak na wyższym lvlu ale nie za wysokim tak od 25-40. Oni sa najgorsi może w tym wyprzedzamy nawet brazoli.....

Jakis Druid z Astery 01-07-2005 20:22

Inne

czyli pewnien nieprzewidywalny najbardziej denerwujacy problem w calej Tibi...:(

Arzo 02-07-2005 10:19

Mnie najbardziej wkurzają PA i PK a na forum, które jest związane z Tibią ludzie, którzy zakładają głupie tematy.

PS. Ten temat akurat jest spoko :D

Knight Simon Dark lord 02-07-2005 11:29

ja narzekam na noobow i lurerów i lootthiefuw czyli tych co lootbagi kroja jaka maja satysfkajce dzieci które nie umieją grać chcą coś ukraść i potem powiedzieć znajomym że oni sami zdobyli na 8 lvl crown armor na hero (przylad taki) jedyne czego nie nawidze to nooby
NOOBY NA MADAGASKAR

Marixon 03-07-2005 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arzo
Mnie najbardziej wkurzają PA i PK a na forum, które jest związane z Tibią ludzie, którzy zakładają głupie tematy.

PS. Ten temat akurat jest spoko :D

Miło mi :D .

A co do PA to ja nie głosowałem na nich, bo jakoś ich na własnej skórze na szczęście nie odczułem ;) . Co do PK to najlepiej się na 4 mlvl UH-ami zabezbieczyć i jest O.K. B) . A wcześniej mozna nosić mf'y, IH-y... Więc też na nich nie glosowałem.

Gufat III 03-07-2005 22:45

Obecnie power abuserzy... A tak to nie cierpie "polaczkuf" (specjalnie napisałem z błędem) Nie znają polskiego, angielski cierpi... Nooby ogólnie rzecz ujmując.

Marixon 03-07-2005 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord
ja narzekam na noobow i lurerów i lootthiefuw czyli tych co lootbagi kroja jaka maja satysfkajce dzieci które nie umieją grać chcą coś ukraść i potem powiedzieć znajomym że oni sami zdobyli na 8 lvl crown armor na hero (przylad taki) jedyne czego nie nawidze to nooby
NOOBY NA MADAGASKAR

Lootthief to po prostu taki thief, którego miałem na myśli, czyli złodziej. To tak gdybyśmy sie nie domówili z kimś ewentualnie.

Taki siaki mag 03-07-2005 23:14

Ja cheaterów. Dzisiaj byłem na forum ze strony www.tibia.org.pl. Czytam sobie i co widze. Że 99 % bywalców na tym forum korzysta z MC albo z TBI no i oczywiście efekty tego że tam temat otworzyłęm. Napisałem po prostu że to oszustwo i że tibia. pl to uczciwa fanowska strona Tibi a oni na to :
- że jesteśmy debilami, kturzy całymi godzinami robią runki i łowią ryby
- że im super bota zazdrościmy
- że tibia.pl jest lalusiem i pupilkiem Tibia.Com
- od razu dostałem bana
- i teraz najzabawniejsze,że tibia.pl przysyła tam szpiegów, żeby najnowsze tematy i newsy sciągali od nich.

Dlatego nienawidze cheaterów!!!

Marixon 03-07-2005 23:41

Hej ziom!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taki siaki mag
Ja cheaterów. Dzisiaj byłem na forum ze strony www.tibia.org.pl. Czytam sobie i co widze. Że 99 % bywalców na tym forum korzysta z MC albo z TBI no i oczywiście efekty tego że tam temat otworzyłęm. Napisałem po prostu że to oszustwo i że tibia. pl to uczciwa fanowska strona Tibi a oni na to :
- że jesteśmy debilami, kturzy całymi godzinami robią runki i łowią ryby
- że im super bota zazdrościmy
- że tibia.pl jest lalusiem i pupilkiem Tibia.Com
- od razu dostałem bana
- i teraz najzabawniejsze,że tibia.pl przysyła tam szpiegów, żeby najnowsze tematy i newsy sciągali od nich.

Dlatego nienawidze cheaterów!!!

Heh... Ja sie na innych stronach tibijskich nie rejestrowałem nigdy... ale czytałem trochę i tam ciągle pisze np. "Jak stworzyć własnego OTS-a?", "Jak się korzysta z TBI?", itp. A co do punktu 3) no to Tibia.pl jest uczciwą, porządną stroną i dlatego CipSoft ją szanuje.

Marixon 06-07-2005 16:16

Fakt, ale Br są gorsi...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gufat III
Obecnie power abuserzy... A tak to nie cierpie "polaczkuf" (specjalnie napisałem z błędem) Nie znają polskiego, angielski cierpi... Nooby ogólnie rzecz ujmując.

A u mnie:

Obecnie złodzieje... A tak to cierpię "Brazyluf" (specjalnie napisałem z błędem) Nie znają polskiego (logiczne chyba :p ), brazylijskiego pewnie też, angielski cierpi... Nooby ogólnie rzecz ujmując.

Shadow warrior 06-07-2005 20:33

Ja nienawidzę hackerów, ty się tak długo męczysz żeby mieć dobrą postać, a oni ci ją kradną.

Marixon 07-07-2005 12:47

Czytaj uważniej Shadow~!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rycerz Marixon
(...) Chyba każdy gracz uważa, że największym chamstwem w Tibii jest hacking. Jeśli nie, niech wyrazi swoją opinię w temacie (...)

Mówiłem, żeby nie pisać, że hackowanie!! Ale jak już zagłosowałeś na "inne" no to chociaż napisz w poście co oprócz hackingu.

wazz 09-07-2005 17:17

rycerz marixon, wyluzuj troche, komentujesz kazdy post... i poprawiasz kazdy blad =/ niektorzy nie uzywaja polskich znakow a ty juz musiales sie pochwalic ze wyczailes... ja tam zlodzieji nie lubie, bo jestem po 2 banach za pk, hunted za pa i uzywam mc, tbi i robie drutami nocki afk -.- a wkurzylo mnie jak mi gosciu ukradl 800 hamow ktore nioslem moim druidom...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09.