Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Podwyższony limit graczy na wszystkich światach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39102)

Raul 21-06-2005 21:55

To, że może nie być nowych światów jest mało pradopodobne, lecz możliwe. Sam kupiłem sobie pacca i teraz czekam na czerwcowe serwery więc mam nadzieję, że wyjdą. Więc nie sugerujcie się tak moim zdaniem, po prostu się nad tym zastanawiałem. ;)

W-tk 21-06-2005 21:59

zarabiscie z ta tibia mieli cos robic zeby nie bylo lag ulepszac tibie taaaaa.Chyba pogorszyc tibia juz coraz gorsza:(

kszychu13 21-06-2005 22:12

e tam...

narazie to nic takiego nie zrobili poczekamy po update zobaczymy czym sie wykaza...

Dagfan 21-06-2005 22:18

eeeh mnie tam to wisi ile jest osob na serverach... na premii jest baaaaardzo mała szansa ze liczba zalogowanych przekroczy 300 -.-'

A co do tych new serverów. Im więcej ludzi kupi pacca to będą nowe servery.
Ehhh wy jestescie jacys dziwni ostatnim razem jak były nowe servery to wszyscy na nowe JUZ! A teraz to samo ja tego nierozumiem ma ktos 150 lvl i idzie na nowy swiat bezsensu -.-'

Menel 21-06-2005 22:26

na Guardi jest fajnie bo mało wiary a jak dojdzie dużo to lol -_-

Xeltix 21-06-2005 22:46

ja kupilem pacca wczoraj od Droma ale jeszcze nie przyszedl a servy niech powstana godzine po tym jak dostane pacca xD

Pramus 21-06-2005 22:47

Kurde. Bardzo mozliwe, ze nie bedzie nowych swiatow... Troche nieciekawie mi sie to zapowiada, bo mialem wlasnie isc na nowy server po updacie.... -,-

Pani Janina 21-06-2005 22:55

ja wazam ze nie ma co gdybac Raul napisal co mysli i sie zrobilo zamieszanie zobaczymy co bedzie.

pomysl zeby serwy powstaly godzine po otrzymaniu pacca jest dobry ale chodzilo ci ze jak JA dostane pacca:> ???

Writher 21-06-2005 23:03

Ja sie nie ciesze

Wiecie co to oznacza? Bardziej przepelnione i tak juz pelne expowiska! :(

Xeltix 21-06-2005 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pani Janina
ja wazam ze nie ma co gdybac Raul napisal co mysli i sie zrobilo zamieszanie zobaczymy co bedzie.

pomysl zeby serwy powstaly godzine po otrzymaniu pacca jest dobry ale chodzilo ci ze jak JA dostane pacca:> ???

jak ja :) ale ty mozesz dostac pacca wtedy kiedy ja xD

Nawi 21-06-2005 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
To, że może nie być nowych światów jest mało pradopodobne, lecz możliwe. Sam kupiłem sobie pacca i teraz czekam na czerwcowe serwery więc mam nadzieję, że wyjdą. Więc nie sugerujcie się tak moim zdaniem, po prostu się nad tym zastanawiałem. ;)

Cokolwiek napiszesz od razu wszyscy podchwytuja

SoBo 21-06-2005 23:09

cip sux

850 to i tak był nadmiar. mam nadzieje że jak zrobią ową dżunglę zrobi sie troche nowych expowisk.

OnlyM(PL) 21-06-2005 23:10

hmmm 900 graczy oznacza wiecej ludzi na expowiskach itp ;/ qrde
ja tam mam pacca to mi to zwisa czy jest 850 czy 900 max. na servie
Dobra inforamacja dla faccow -.-

Hellraiser 21-06-2005 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Limit graczy na wszystkich światach został podwyższony z 850, na 900 osób. Jako przygotowanie, kod serwerów został przystosowany do wpuszczania większej ilości graczy i zapewnia o wiele stabilniejszą grę.

Stało się to co tak dużo z Was bardzo chciało. Niestety lagi i tak pewnie dalej będą, a nawet możliwe, że większe. Czy ta zmiana oznacza również brak nowych światów w tym miesiącu? Niedługo powinniśmy się wszystkiego dowiedzieć.

Chyba sam idziesz na nowy serwer więc wypluj te słowa ! --.--

khazad 22-06-2005 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dared
Myślę, że dlatego zdecydowali się na powiększenie limitu, ze względu na nowe tereny...

//Podpisane: Dared
//Z nadzieją, że nie spowoduje to lagów

wiesz... ank zrobili a wcale male nie jest ( chodzi mi o pustynie tomby etc ) i jakos nie zwiekszyli ilosci graczy ktorzy moga sie lognac. no chyba ze zrobia cos naprawde duzego w co szczerze watpie

Dared 22-06-2005 07:26

Wiesz... Ja wątpie, czy zoptymalizowali kod serwerów...

BTW... Męczycie się z lagami to kupcie neozdrade i kłopot z głowy(nie mówie nic o losowych disc.) :P. Ale jak jeździcie na modemach 56k to się nie dziwie, że macie lagi =/

// Phew!

p.l 22-06-2005 07:44

50 uhmakerów więcej ... nie widzę sensu przejmować się expowiskami, ruch będzie jaki był.

Grim 22-06-2005 07:55

No to szykować się na lagiiii!
Na 100 % będzie więcej lagów. Co do pomysłu... głupi pomysł. Może dlatego, że jestem pacc? :p

Tychanowicz 22-06-2005 08:03

Dla mnie nie był to najlepszy pomysł.

Xhacker 22-06-2005 08:11

L-a-g-s-?-?-?-?-?

Narazie dla mnie jest to dobra nowina, ponieważ nie posiadam Pacc-a.
Lecz po wakacjach kupuje i boje się o za bardzo przeciążone expowiska.... :(

@up: co miesiąc wchodzą nowe servy?? :baby:

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Spam :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:15.