![]() |
To, że może nie być nowych światów jest mało pradopodobne, lecz możliwe. Sam kupiłem sobie pacca i teraz czekam na czerwcowe serwery więc mam nadzieję, że wyjdą. Więc nie sugerujcie się tak moim zdaniem, po prostu się nad tym zastanawiałem. ;)
|
zarabiscie z ta tibia mieli cos robic zeby nie bylo lag ulepszac tibie taaaaa.Chyba pogorszyc tibia juz coraz gorsza:(
|
e tam...
narazie to nic takiego nie zrobili poczekamy po update zobaczymy czym sie wykaza...
|
eeeh mnie tam to wisi ile jest osob na serverach... na premii jest baaaaardzo mała szansa ze liczba zalogowanych przekroczy 300 -.-'
A co do tych new serverów. Im więcej ludzi kupi pacca to będą nowe servery. Ehhh wy jestescie jacys dziwni ostatnim razem jak były nowe servery to wszyscy na nowe JUZ! A teraz to samo ja tego nierozumiem ma ktos 150 lvl i idzie na nowy swiat bezsensu -.-' |
na Guardi jest fajnie bo mało wiary a jak dojdzie dużo to lol -_-
|
ja kupilem pacca wczoraj od Droma ale jeszcze nie przyszedl a servy niech powstana godzine po tym jak dostane pacca xD
|
Kurde. Bardzo mozliwe, ze nie bedzie nowych swiatow... Troche nieciekawie mi sie to zapowiada, bo mialem wlasnie isc na nowy server po updacie.... -,-
|
ja wazam ze nie ma co gdybac Raul napisal co mysli i sie zrobilo zamieszanie zobaczymy co bedzie.
pomysl zeby serwy powstaly godzine po otrzymaniu pacca jest dobry ale chodzilo ci ze jak JA dostane pacca:> ??? |
Ja sie nie ciesze
Wiecie co to oznacza? Bardziej przepelnione i tak juz pelne expowiska! :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cokolwiek napiszesz od razu wszyscy podchwytuja |
cip sux
850 to i tak był nadmiar. mam nadzieje że jak zrobią ową dżunglę zrobi sie troche nowych expowisk.
|
hmmm 900 graczy oznacza wiecej ludzi na expowiskach itp ;/ qrde
ja tam mam pacca to mi to zwisa czy jest 850 czy 900 max. na servie Dobra inforamacja dla faccow -.- |
Cytuj:
Chyba sam idziesz na nowy serwer więc wypluj te słowa ! --.-- |
Cytuj:
|
Wiesz... Ja wątpie, czy zoptymalizowali kod serwerów...
BTW... Męczycie się z lagami to kupcie neozdrade i kłopot z głowy(nie mówie nic o losowych disc.) :P. Ale jak jeździcie na modemach 56k to się nie dziwie, że macie lagi =/ // Phew! |
50 uhmakerów więcej ... nie widzę sensu przejmować się expowiskami, ruch będzie jaki był.
|
No to szykować się na lagiiii!
Na 100 % będzie więcej lagów. Co do pomysłu... głupi pomysł. Może dlatego, że jestem pacc? :p |
Dla mnie nie był to najlepszy pomysł.
|
L-a-g-s-?-?-?-?-?
Narazie dla mnie jest to dobra nowina, ponieważ nie posiadam Pacc-a.
Lecz po wakacjach kupuje i boje się o za bardzo przeciążone expowiska.... :( @up: co miesiąc wchodzą nowe servy?? :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Spam :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:15. |