Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   @Wilaggio the best pall on ALDORA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39174)

Karoler 25-06-2005 10:31

@up
wyjdz -.-

Aldruhn of Aldora 25-06-2005 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masakrowiec
Never~

To forum jest pełne dzieci, niedowiarków i cwaniaczków. Naprawde załosne.
Kazdy kto pisze "to nie mozliwe bla bla bla, on cos dolozyl" jest na maxa skretynialym idiotom i noobem ktory cale zycie spedzil ***iac roty w zad.

Nooby, zebym mogl to bym was wszystkich powycinal, jestescie gorsi od bR.

Dziekujcie CIP'om za skullsystem! -.-'

A niestety 2 problemem jest to że ostatnio jak go zabilsimy to nie krecilsimy :P :( Ale serio to forum traci na wartosci przez niektorych ludzi.=/ Wiesz ja mam jescze 2 unjusty do zuzycia ;) cos z tym mozna zrobic :PP

Masakrowiec 25-06-2005 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez metiu
O ****a zes sie wypowiedzial >.< To po ***a sie rejestrowales tutaj ? Idz do swojich BR'udasow, bo chyba nie jestesmy godni takiego zaszczytu, ze odwiedziles forum >.>

Wszystko na temat.

@do reszty: Dajcie swoje imionka i pokarze wam na test servie gdzie jest wasze miejsce.

Karrith 25-06-2005 12:34

nie rozumiem jak mozna posadzac za dokladanie lootu na tym hero huncie..zdazaja sie lepsze, tak samo z lootem z demonow...
a co do komentarzy Masakrowca to tesh sie nie dziwie, sam bym podobnie zareagowal na n0obizm ktory sie tutaj powieksza...
jesli ktos kto sie wybil ponad innych i jest za to obrazany przez innych to niestety na tym forum nie bedzie niedlugo mozna ogladac dobrych ssow...

@topic
screeny bardzo mi przypadly do gustu tylko zawiadamiaj w postch ze edytowales 1 posta, wtedy latwiiej by bylo ogladac

Iron 25-06-2005 12:43

Will usunoł ssy szkoda masa ma racje wypowiadają się ludzie którzy niegrali na aldorze więkoszosc niewidzieli ich w grze i mówią im co zrobili co nie ,ja im wierze widzialem ich i wiem na co ich stac.Hail Aldora

metiu 25-06-2005 15:15

Lol to teraz sie z toba zgadzam, wszyscy na tym forum i tak czy siak pujda za PG tibijskim... Nikt swojego zgadnia nie ma, bo wszyscy mysla ze oni sa tymi "wyjatkami", wiec teraz te forum zegnam >.<

aires 25-06-2005 15:29

Cytuj:

@do reszty: Dajcie swoje imionka i pokarze wam na test servie gdzie jest wasze miejsce.

Jak by coś, Name: Aires

Wszyscy dorośli robią tyle błedów?

Royal de'Van 25-06-2005 15:31

@Iron Guridan
Jakbym nie znal to bym nie pisal . A pozatym to juz ten temat z lootami i innymi sprawami jest zakonczony. ZAKONCZONY!!

Ozon18 25-06-2005 16:41

Hrhrhr, po prostu musze skomentowac ;]]]]

Logo 25-06-2005 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aires

Masakrowiec - Own3d!
Macie racje, dajcie lepiej cos na tibia.de bo i tak wiara noobow z forum bedzie postowalo to samo lub podobnie jak Masakrowiec bo to przeciez hlvl ;), pod postem strzela nick swojej postaci, level, swiat, i mysla ze maja "+".

aires 25-06-2005 17:34

Taaa, ile to już można czytać postów, że jak mam 13 lat to jestem dzieckiem i nigdy niemam racji... 10x więcej, niż tych wszystkich noobów - niedowiarków razem wziętych. Aaa name podałem bo chciał od all :P

Logo - forum a tibia to 2 rożne rzeczy. Jak piszesz na temat to nie musisz wcale byc hlvlem.

Warlord Xion 25-06-2005 17:57

Cytuj:

Taaa, ile to już można czytać postów, że jak mam 13 lat to jestem dzieckiem i nigdy niemam racji... 10x więcej, niż tych wszystkich noobów - niedowiarków razem wziętych. Aaa name podałem bo chciał od all :P

Logo - forum a tibia to 2 rożne rzeczy. Jak piszesz na temat to nie musisz wcale byc hlvlem.

Logo był* hlvlem ^^ .A co do wieku to macie coś ,może zaczelibyście uczyć młodszych a nie ich przeklinać.

@Topic
Co tu komentować jak X widac ?

Masakrowiec 26-06-2005 03:49

Cytuj:

Wszyscy dorośli robią tyle błedów?

To dopiero bedzie wyzwanie, 13 latek grajacy na swiecie non pvp ;) juz nie moge sie tego doczekac :D

Masakrowiec 26-06-2005 03:54

Cytuj:

Gdybys dokladnie przeczytal co napisalem moze zauwazylbys ze mój post byl kierowany do noobów (ludzi ktorzy albo nie maja zielonego pojecia o tej grze, badz wydaje im sie ze wiedza wiele, lecz w rzeczywistosc nie wiedza nic.) ktorych bez watpienia jest na tym forum niezmiernie duzo, a nie do zwyklych normalnych szarych istot jak pozostali gracze :)

Odpisujac w taki, a nie inny sposób pokazales wlasnie do ktorej czesci sie zaliczasz.

Pamietaj ze lvl to nie wszystko, liczą sie wiedza i umiejetnosci.

Evil Skipi 26-06-2005 09:07

@up Mylisz pojecia.

n00bowi wydaje sie ze wie wszystko, a nie wie nic. Takich trzeba tepic.
Newbie natomiast jest to osoba grajaca krotko, nie wiedzaca duzo, lecz nie wymadrzajaca sie. Takim trzeba poogacac, wiec widzisz jest duza roznica miedzy
n00bem a newbiem.

A to tylko tak a propo...

Dethmar 26-06-2005 09:39

Aktualnie nie widze ss, ale wczesniej juz widzialem a nie dalem kommenta, to teraz dam. :p Gratz wszytkiego co osiagnales, bardzo dobre SS
Jeszcze raz GZ!!

Gotexor 26-06-2005 09:51

No to moze pokoleji...Ssy widzialem wczesniej bardzo fajnie Gz....Co do niektorych Komentow Jak bym byl Modkiem to bym im dal bana ...

aires 26-06-2005 10:05

Cytuj:

To dopiero bedzie wyzwanie, 13 latek grajacy na swiecie non pvp ;) juz nie moge sie tego doczekac :D

Cytuj:

Pamietaj ze lvl to nie wszystko, liczą sie wiedza i umiejetnosci.

Aha, czyli jak posiadam wiedze i umiejętności, ale mam 13 lat to już po mnie i nie mam racji? ;)

Wiem, że to co napisałeś było do noobów... ale to, że koleś ma 12 czy tam 80 lat to nie argument. Lepiej wyjdź przed depo, powiedz free itanz i zobacz, co zrobią inteligentni, dojrzali ludzie mający w rl 16+ lat ;-)

Wiet 27-06-2005 17:36

Jak ty jestes Wil to ja jestem Bubbel -.-'
Powiedz z jakiego miasta jestes to zobaczymy czy mowisz prawde ;)

Edit:
No jeśli to prawda, że jest z bydgoszczy to teraz gra nim ktos inny :o
1szy owner byl ze Szczecina... Zreszta zobaczcie inne posty tego goscia co wklejal ssy... -.^

Iron 27-06-2005 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royal de'Van
@Iron Guridan
Jakbym nie znal to bym nie pisal . A pozatym to juz ten temat z lootami i innymi sprawami jest zakonczony. ZAKONCZONY!!

Czemu uważasz ze te słowa były skierowane do ciebie ja nieuważam ze ty się nieznasz bo grasz na Aldorze i napewno wiecej wiesz odemnie sorka jak cie uraziłem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:22.