![]() |
@up
wyjdz -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wszystko na temat. @do reszty: Dajcie swoje imionka i pokarze wam na test servie gdzie jest wasze miejsce. |
nie rozumiem jak mozna posadzac za dokladanie lootu na tym hero huncie..zdazaja sie lepsze, tak samo z lootem z demonow...
a co do komentarzy Masakrowca to tesh sie nie dziwie, sam bym podobnie zareagowal na n0obizm ktory sie tutaj powieksza... jesli ktos kto sie wybil ponad innych i jest za to obrazany przez innych to niestety na tym forum nie bedzie niedlugo mozna ogladac dobrych ssow... @topic screeny bardzo mi przypadly do gustu tylko zawiadamiaj w postch ze edytowales 1 posta, wtedy latwiiej by bylo ogladac |
Will usunoł ssy szkoda masa ma racje wypowiadają się ludzie którzy niegrali na aldorze więkoszosc niewidzieli ich w grze i mówią im co zrobili co nie ,ja im wierze widzialem ich i wiem na co ich stac.Hail Aldora
|
Lol to teraz sie z toba zgadzam, wszyscy na tym forum i tak czy siak pujda za PG tibijskim... Nikt swojego zgadnia nie ma, bo wszyscy mysla ze oni sa tymi "wyjatkami", wiec teraz te forum zegnam >.<
|
Cytuj:
Wszyscy dorośli robią tyle błedów? |
@Iron Guridan
Jakbym nie znal to bym nie pisal . A pozatym to juz ten temat z lootami i innymi sprawami jest zakonczony. ZAKONCZONY!! |
Hrhrhr, po prostu musze skomentowac ;]]]]
|
Cytuj:
Macie racje, dajcie lepiej cos na tibia.de bo i tak wiara noobow z forum bedzie postowalo to samo lub podobnie jak Masakrowiec bo to przeciez hlvl ;), pod postem strzela nick swojej postaci, level, swiat, i mysla ze maja "+". |
Taaa, ile to już można czytać postów, że jak mam 13 lat to jestem dzieckiem i nigdy niemam racji... 10x więcej, niż tych wszystkich noobów - niedowiarków razem wziętych. Aaa name podałem bo chciał od all :P
Logo - forum a tibia to 2 rożne rzeczy. Jak piszesz na temat to nie musisz wcale byc hlvlem. |
Cytuj:
@Topic Co tu komentować jak X widac ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Odpisujac w taki, a nie inny sposób pokazales wlasnie do ktorej czesci sie zaliczasz. Pamietaj ze lvl to nie wszystko, liczą sie wiedza i umiejetnosci. |
@up Mylisz pojecia.
n00bowi wydaje sie ze wie wszystko, a nie wie nic. Takich trzeba tepic. Newbie natomiast jest to osoba grajaca krotko, nie wiedzaca duzo, lecz nie wymadrzajaca sie. Takim trzeba poogacac, wiec widzisz jest duza roznica miedzy n00bem a newbiem. A to tylko tak a propo... |
Aktualnie nie widze ss, ale wczesniej juz widzialem a nie dalem kommenta, to teraz dam. :p Gratz wszytkiego co osiagnales, bardzo dobre SS
Jeszcze raz GZ!! |
No to moze pokoleji...Ssy widzialem wczesniej bardzo fajnie Gz....Co do niektorych Komentow Jak bym byl Modkiem to bym im dal bana ...
|
Cytuj:
Cytuj:
Wiem, że to co napisałeś było do noobów... ale to, że koleś ma 12 czy tam 80 lat to nie argument. Lepiej wyjdź przed depo, powiedz free itanz i zobacz, co zrobią inteligentni, dojrzali ludzie mający w rl 16+ lat ;-) |
Jak ty jestes Wil to ja jestem Bubbel -.-'
Powiedz z jakiego miasta jestes to zobaczymy czy mowisz prawde ;) Edit: No jeśli to prawda, że jest z bydgoszczy to teraz gra nim ktos inny :o 1szy owner byl ze Szczecina... Zreszta zobaczcie inne posty tego goscia co wklejal ssy... -.^ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:22. |