![]() |
no i ku*** po co to bylo-.-.Nie rozumiem czemu polacy sa tacy glupi zeby sie zabijac.Nie macie juz co robic? X( Tak wogole to ta danubia mnie wkur***.Jakis po***any serwer,dla ludzi ktorzy tu nie graja ostrzegam przed robieniem tu postaci X(
|
O Boze... dzieciaki moze idzcie obejrzec dobranocke czy cos bo juz mi sie niedobrze robi od was... wojna to wojna, w jej sklad wchodza trapy, trzeba potrafic grac zeby taki trap zrobic. Sprobujcie trapnac 134 knighta pff dla was ciezko by bylo 11 druida -.- wiec nie pie*%^@#$ ze trapneli go i zabili nooby... bo wy macie w maxie 30 lvle i blyszczycie zenada... Karwa byl normalny i wporzadku swego czasu teraz przesadzal i padl tyle na ten temat...
kthxbye Nexa~ ON HOOLIDAYS |
buheheheh widze że musiał cieńko przeskrobać Nex~ masz rację żeby trapnąć takiego knighta trzeba umieć grać nie wiem co zrobił teraz :P ja tam nic do niego nie mam ale nie będe się w to wtrącał skoro mówisz że większość nie ma 30 LVLi może tak jest ja sam mam 24 -.- ale wiem co i jak na danOObi bo troche już tu gram znam was all prawie więc wiesz może są to dzieciaki a co do tego trapa 11 druta to może by trapli :P ja tam trapa jeszcze nie robiłem ale niedługo będe musiał z qmplem zabić kolesia więc sprobuję =D
pozdro~ Bombel Hail Regulator's Hail Tribunal's Hail ME ! >.< |
Cytuj:
Ty gura masz 20-27 lvl więc nie wiesz ile się traci podczas takiego deda.Dlatego należą się kondolencje Karwie 50 k w .. i jeszcze exp -.- więc pomyśl nim twa błyskawiczna odpowiedż znajdzie się na forum |
Omg !
Boze co to ma byc ??!! :|
Zeby polak polaka zabijaj to juz zlekka przesada :| Swiat mowi za siebie Dan00bia... Swiat: Pacera Name: ******** Profesion: Druidka Lvl: 29 Mlvl 43 (9% do 43 :p) >>>.Hail Niesmiertelni.<<< |
:/
szkoda goscia
ale widocznie mieli jakieś powody przeciez za nic by go nei ubili :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
zgadza sie w polsce wystepuje analfabetyzm wtorny... czasem mnie krew zalewa jak widze slowa "jusz" "tesz" "ktury" "muj" "bendom" "tibiom" "trza" itp. |
Cytuj:
BUHAHAHAH do Twojej wiadomości NEXAGON .. to jest jeden z tych który zabił fingera -.- nie ma dopisanego tutaj TRIBUNAL więc Ty się zastanów debilu zanim coś napiszesz Karwe znam od kiedy miał 60 LVL więc wybacz -.- na danOObi gram sporo czasu więć zamknij dupe na ten temat -.- pamiętam jeszcze jak Nexagon miał 40 LVL -.- więc zastanów się TY zanim coś powiesz -.- |
Cytuj:
\/ ja pisze nie mówie .... .... |
Ehh...
~Tribunal's jest jedna z tych ,,rodzin" na Danubi która zadzi, wiec nie radze z nimi zadzierac. @Alcor Sake: Skoncz temat, bo nie wiesz o czym mówisz :confused: |
n/c
Polak bije polaka ~~ szkoda słów. Ale widocznie Karwa musial cos od***ac..
|
Omg... Co w tym dziwnego że sie zabijają nawzajem... Wojna to wojna... Wróc to wróg... na wojnie nie patrzysz czy Polak, Rusek czy Niemiec tylko bijesz. A te wasze pier***enie o tym "jak polak mógł zabić polaka" to spójrzcie na siebie... zakładam że większość z Was to przedstawiciele płci męskiej :P i założe sie że każdy z Was chociaż raz w życiu bił sie w szkole z kolegą ze szkoły/klasy. I co? Czemu wtedy nie mieliście problemów że to "kolega z klasy (Polak)" Ehhh... Jak im Karwa podpadł to jego problem,widać że czymś zasłużył i za to go zabili... A co do tego co mówią niektórzy że to nooby bo zrobili trapa... To mówie wam... sami zróbcie trapa a potem opowiedzcie czy bylo łatwo plx...
|
Cytuj:
Co do trapa to nie oni są noobami, tylko Karwa. Litość, jak mozna do HU*A nie wiedziec o trapie w windzie majac ten lvl ... -.-? |
Nie dalo sie zrobic exani hur down?
|
Zgadzam się z osobami które wyśmiewają teksty w stylu "polak bije polaka, jak tak morzna, lódzie pomyzlcie co wy robicie, wy nooby ^%?^$" (błędy ortograficzne zamierzone)
Polak polaka, szwed szweda, polak szweda, co za różnica, to tylko gra. Moim zdaniem Karwa wcale nie jest najlepszym polakiem - na prawdziwy szacunek zasługuje Undead Slayer z Novy który nie sharuje a level się powiększa. |
Oczywiście że nie jest najlepszym polakiem.Najlepszy jest chyba Seromontis na Hibernie.Odpowiecie mi wreszcie czy nie dało się zrobić exani hur down?
|
Jankes cfaniak jesteś ?? to podaj swój name możesz mi go dać na prv msg -.- oglądałeś jakieś filmiki z wojen ? choćby z Eterni gdzie strapowali Jamala też ich dużo było i co z tego ? mówi się trudno on padł i tyle -.- ale gra dalej więc co to za komentarz pozatym Karwa też nie ma dobrego PVP ciekawe czy Ty byś trafił w 116 LVL z utani hur. + bohy trafiłbyś ? -.-
|
Ja sie nuiechce klucic ale jak Nex wywala tekstami takimi... , ok pozostawie to bez komęta....
:/ |
No i oczywiście wszyscy:
UUUU POLAK POLAKA TO NIE PO CHRZEŚCIJAŃSKU(ale jak polak bije brazylijczyka to juz spoko, a on tez prawdopodobnie jest chrześcijaninem), TO NIE PATRIOTYCZNE itp. Tibia to tylko gra! Nie możecie wiązać spraw patriotycznych z tibia. Acha i jeszcze jedno: dlaczego nie podoba wam sie jak Karwa padl od innych polaków, a jak ludziska wstawiaja filmy w których zabijaja polaków to wszyscy "Spox film" albo "Ale noobek z tego goscia" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:04. |