Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Karwa 133(ek) Dead (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39422)

DJ Wedkarz 25-06-2005 20:52

no i ku*** po co to bylo-.-.Nie rozumiem czemu polacy sa tacy glupi zeby sie zabijac.Nie macie juz co robic? X( Tak wogole to ta danubia mnie wkur***.Jakis po***any serwer,dla ludzi ktorzy tu nie graja ostrzegam przed robieniem tu postaci X(

Nexagon 25-06-2005 21:33

O Boze... dzieciaki moze idzcie obejrzec dobranocke czy cos bo juz mi sie niedobrze robi od was... wojna to wojna, w jej sklad wchodza trapy, trzeba potrafic grac zeby taki trap zrobic. Sprobujcie trapnac 134 knighta pff dla was ciezko by bylo 11 druida -.- wiec nie pie*%^@#$ ze trapneli go i zabili nooby... bo wy macie w maxie 30 lvle i blyszczycie zenada... Karwa byl normalny i wporzadku swego czasu teraz przesadzal i padl tyle na ten temat...

kthxbye

Nexa~ ON HOOLIDAYS

Aeglos Tribunal 25-06-2005 21:41

buheheheh widze że musiał cieńko przeskrobać Nex~ masz rację żeby trapnąć takiego knighta trzeba umieć grać nie wiem co zrobił teraz :P ja tam nic do niego nie mam ale nie będe się w to wtrącał skoro mówisz że większość nie ma 30 LVLi może tak jest ja sam mam 24 -.- ale wiem co i jak na danOObi bo troche już tu gram znam was all prawie więc wiesz może są to dzieciaki a co do tego trapa 11 druta to może by trapli :P ja tam trapa jeszcze nie robiłem ale niedługo będe musiał z qmplem zabić kolesia więc sprobuję =D

pozdro~ Bombel
Hail Regulator's
Hail Tribunal's
Hail ME ! >.<

Alcor Sake 25-06-2005 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nexagon
O Boze... dzieciaki moze idzcie obejrzec dobranocke czy cos bo juz mi sie niedobrze robi od was... wojna to wojna, w jej sklad wchodza trapy, trzeba potrafic grac zeby taki trap zrobic. Sprobujcie trapnac 134 knighta pff dla was ciezko by bylo 11 druida -.- wiec nie pie*%^@#$ ze trapneli go i zabili nooby... bo wy macie w maxie 30 lvle i blyszczycie zenada... Karwa byl normalny i wporzadku swego czasu teraz przesadzal i padl tyle na ten temat...

kthxbye

Nexa~ ON HOOLIDAYS

JA protestuje ja mam 44 lvl i byłem ofiarą trapa więc wiem jak to jest ****a.
Ty gura masz 20-27 lvl więc nie wiesz ile się traci podczas takiego deda.Dlatego należą się kondolencje Karwie 50 k w .. i jeszcze exp -.- więc pomyśl nim twa błyskawiczna odpowiedż znajdzie się na forum

Koberitka 25-06-2005 21:51

Omg !

Boze co to ma byc ??!! :|
Zeby polak polaka zabijaj to juz zlekka przesada :|
Swiat mowi za siebie Dan00bia...

Swiat: Pacera
Name: ********
Profesion: Druidka
Lvl: 29
Mlvl 43 (9% do 43 :p)

>>>.Hail Niesmiertelni.<<<

tadel 25-06-2005 21:59

:/

szkoda goscia
ale widocznie mieli jakieś powody
przeciez za nic by go nei ubili :/

raziel1992 25-06-2005 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tadel
szkoda goscia
ale widocznie mieli jakieś powody
przeciez za nic by go nei ubili :/

tak myślisz? niektórzy polacy już tacy są

Carl Fry 25-06-2005 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Logo
Nooby to mnie otaczaja na tym forum.
Nie rozumiem czemus sie rzucacie.
To nie byl Uh trap, to byl trap Karwa sie sam tam "wbil".
I nie mozna nazwac noobem czlowieka ktory ma 100+ lvl trapuje dobrze, a wy mu nigdy nie dorosniecie do piet....
A to ze leja Polakow to TO JEST TYLKO GRA a pvp to czesc gry.
Jezeli tak strasznie was to boli to nie wiem po co Karwa gra na pvp.
Jest wojna, ludzie padaja.
A tam bylo kilku szwedow przebranych w Polskie outfity i gildia Paladinki.
Nie wiem czemu Pala i Karwa sie leja byli w tej samej gildi myslalem ze to dobrzy kumple.
Jak jeszcze raz ktos wcisnie posta "to nooby" lub "polak ***ie polaka" to mnie szlak trafi.
Przeraza mnie wasza ortografia i noobostwo.
Tyle mam tu do powiedzenia.
Wasz evul nub killer,
Logo.

ten czlowiek powinien rozwiac wasze watpliwosci... bardzo dobrze rozpisal ten "problem"(??). wiec namawiam aby jeszcze raz go przeczytac.
zgadza sie w polsce wystepuje analfabetyzm wtorny... czasem mnie krew zalewa jak widze slowa "jusz" "tesz" "ktury" "muj" "bendom" "tibiom" "trza" itp.

Aeglos Tribunal 25-06-2005 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alcor Sake
JA protestuje ja mam 44 lvl i byłem ofiarą trapa więc wiem jak to jest ****a.
Ty gura masz 20-27 lvl więc nie wiesz ile się traci podczas takiego deda.Dlatego należą się kondolencje Karwie 50 k w .. i jeszcze exp -.- więc pomyśl nim twa błyskawiczna odpowiedż znajdzie się na forum

BUHAHAHAH do Twojej wiadomości NEXAGON .. to jest jeden z tych który zabił fingera -.- nie ma dopisanego tutaj TRIBUNAL więc Ty się zastanów debilu zanim coś napiszesz Karwe znam od kiedy miał 60 LVL więc wybacz -.- na danOObi gram sporo czasu więć zamknij dupe na ten temat -.- pamiętam jeszcze jak Nexagon miał 40 LVL -.- więc zastanów się TY zanim coś powiesz -.-

Alcor Sake 25-06-2005 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zejiwu
X( X( X( X(

X( X( X( X( X( X( X( X( X( tam jest keylog X(

OSZOŁOM PLX :evul:
\/ ja pisze nie mówie .... ....

Y@hu^^ 25-06-2005 22:40

Ehh...

~Tribunal's jest jedna z tych ,,rodzin" na Danubi która zadzi, wiec nie radze z nimi zadzierac.

@Alcor Sake: Skoncz temat, bo nie wiesz o czym mówisz :confused:

Xoltor 25-06-2005 23:29

n/c

Polak bije polaka ~~ szkoda słów. Ale widocznie Karwa musial cos od***ac..

Igrexou 26-06-2005 00:54

Omg... Co w tym dziwnego że sie zabijają nawzajem... Wojna to wojna... Wróc to wróg... na wojnie nie patrzysz czy Polak, Rusek czy Niemiec tylko bijesz. A te wasze pier***enie o tym "jak polak mógł zabić polaka" to spójrzcie na siebie... zakładam że większość z Was to przedstawiciele płci męskiej :P i założe sie że każdy z Was chociaż raz w życiu bił sie w szkole z kolegą ze szkoły/klasy. I co? Czemu wtedy nie mieliście problemów że to "kolega z klasy (Polak)" Ehhh... Jak im Karwa podpadł to jego problem,widać że czymś zasłużył i za to go zabili... A co do tego co mówią niektórzy że to nooby bo zrobili trapa... To mówie wam... sami zróbcie trapa a potem opowiedzcie czy bylo łatwo plx...

Masakrowiec 26-06-2005 04:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou
Omg... Co w tym dziwnego że sie zabijają nawzajem... Wojna to wojna... Wróc to wróg... na wojnie nie patrzysz czy Polak, Rusek czy Niemiec tylko bijesz. A te wasze pier***enie o tym "jak polak mógł zabić polaka" to spójrzcie na siebie... zakładam że większość z Was to przedstawiciele płci męskiej :P i założe sie że każdy z Was chociaż raz w życiu bił sie w szkole z kolegą ze szkoły/klasy. I co? Czemu wtedy nie mieliście problemów że to "kolega z klasy (Polak)" Ehhh... Jak im Karwa podpadł to jego problem,widać że czymś zasłużył i za to go zabili... A co do tego co mówią niektórzy że to nooby bo zrobili trapa... To mówie wam... sami zróbcie trapa a potem opowiedzcie czy bylo łatwo plx...

Święte słowa, lol. Po raz pierwszy zgadzam sie z kimkolwiek na tym forum ;)

Co do trapa to nie oni są noobami, tylko Karwa. Litość, jak mozna do HU*A nie wiedziec o trapie w windzie majac ten lvl ... -.-?

Talron 26-06-2005 04:57

Nie dalo sie zrobic exani hur down?

Zyphiel 26-06-2005 05:20

Zgadzam się z osobami które wyśmiewają teksty w stylu "polak bije polaka, jak tak morzna, lódzie pomyzlcie co wy robicie, wy nooby ^%?^$" (błędy ortograficzne zamierzone)
Polak polaka, szwed szweda, polak szweda, co za różnica, to tylko gra.

Moim zdaniem Karwa wcale nie jest najlepszym polakiem - na prawdziwy szacunek zasługuje Undead Slayer z Novy który nie sharuje a level się powiększa.

Talron 26-06-2005 05:34

Oczywiście że nie jest najlepszym polakiem.Najlepszy jest chyba Seromontis na Hibernie.Odpowiecie mi wreszcie czy nie dało się zrobić exani hur down?

Aeglos Tribunal 26-06-2005 17:27

Jankes cfaniak jesteś ?? to podaj swój name możesz mi go dać na prv msg -.- oglądałeś jakieś filmiki z wojen ? choćby z Eterni gdzie strapowali Jamala też ich dużo było i co z tego ? mówi się trudno on padł i tyle -.- ale gra dalej więc co to za komentarz pozatym Karwa też nie ma dobrego PVP ciekawe czy Ty byś trafił w 116 LVL z utani hur. + bohy trafiłbyś ? -.-

Jankes123 26-06-2005 18:17

Ja sie nuiechce klucic ale jak Nex wywala tekstami takimi... , ok pozostawie to bez komęta....

:/

Necron 02-07-2005 15:11

No i oczywiście wszyscy:
UUUU POLAK POLAKA TO NIE PO CHRZEŚCIJAŃSKU(ale jak polak bije brazylijczyka to juz spoko, a on tez prawdopodobnie jest chrześcijaninem), TO NIE PATRIOTYCZNE itp.
Tibia to tylko gra! Nie możecie wiązać spraw patriotycznych z tibia.
Acha i jeszcze jedno: dlaczego nie podoba wam sie jak Karwa padl od innych polaków, a jak ludziska wstawiaja filmy w których zabijaja polaków to wszyscy "Spox film" albo "Ale noobek z tego goscia"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:04.