![]() |
Jezeli mam skille 74/73 i trenuje sposobem na slimach, zabijam klona knifem na full defie to ile bede trenował na 80/80? bo ja nie umiem tego obliczać :P
|
@Gari...... Posłuchaj Norrina i nie zachowuj się jak n00b
@wszyscy co mówili i sliamch :P(sorki że tak ale dużo tych nicków:P) THX WIELKIE!! Jeszcze troche poskilluje na dvarafch a potem poszukam tych slimów :D... |
Ja jak miałem knajta (na non pvp) treniłem z ghulami na ghoostlandzie...Wystarczy namówić kogoś kto pomoże przy lurowaniu ;) Ty ropniesz ghula , a ghoul cie atakuje, idziesz w jakieś miejsce, gdzie nie ma ludzi i sobie trenisz ;)
|
Jedyną wadą są n00by , przez którcy h na non-pvp spokojnie nie potrenisz...
<wybjianie dwarfów/slimów z którymi trenujemy> |
Hah niezle: P
jak ja trenilem to sam na geo i byly 2 wielkie minusy... strata duzej ilosci uhow, nie spalanie many:/ (geo wysysa mane) |
Sir cfany jestes bo ma juz skile dobre wiec musiales to ujawnic.... n/c. Juz sie loguje i ide zobaczyc tam czy jest juz kolejka ktora czeka na kolejny resp geo . Grrr
|
Gari.. właśnie to tylko gra a sam zacząłeś z pretensjami.. to co innego? Dokładnie.. ale jak kto się zachowuje w grze.. można wywnioskować jak się zachowuje w RL.. Peace
|
Można właczyć bota i całą noc trenić nice
|
W sumie kolejną wadą tego sposobu trenowania jest posiadanie kolegi, który summonuje Monka i będzie gotowy siedzieć tam z nami cały dzień. Lecz gdy mamy swojego to nie ma problemu.
|
1 wielki debilizm.....
geo zabije monka spokojnie jak chce i kiedy chce.....(mi go zabil w 40 sekund) ""No Comment"" |
to dobre
faktycznie dobry sposub
ale jednak trzeba juz miec jakis lvl zeby tak skilic na 8 np to nie wiem jak ty dojdziesz do tego geo i jak zrobisz tego monka hahahaha |
Cytuj:
monk ma duuuzyy def i leczy sie szybko (szczególnie kiedy obrywa potrafi kombo leczenia robic) wiec ty tu nie ******* ze ci monka w 40 sec zabil bo to nie mozliwe X( |
Jak już kiedyś skomentowałem trening DOSKONAŁY!. Nic gratz pomysłu :) szkoda że wczesniej wastowałem uhy.
|
Cytuj:
monk parcele przesunie ;) |
dobre to ;)
HAIL HARMONIA :D |
Temu co zabil monka w 40 sekund.. to nie jest debilizm.. trzeba miec wprawy troche zeby dobrze ich ustawic.. mi jakos jeden monk starczyl na 4 godziny.. i nie dlatego ze mi pozniej zginal tylko dlatego ze juz mi sie nie chcialo trenic.. kilka osob juz sprawdzilo metode i jest ok.. sprobuj drugi raz.. nie moge nic za to ze Ty nie umiesz grac summonami.. a z poziomu wypowiedzi zastanawiam sie czy wogole potrafisz grac wlasnym charem.
Co do sposobu.. skorzysta kto chce, umie.. i bedzie zadowolony :). |
Może pomysl i dobry, ale dla niskich lv trening na potwrkach jest lepszy. Zakladajac, ze 8 lv na trolach i dwarfach zrobi skile 60/60 to w miedzy czasie wbije 3-5 lv. Znow wyzszy lv palek, spokojnie moze wziasc wlucznie w lape i isc np. do dyclo i pod expi i potreni. Rycerz o skilach 90/90+ bierze sword, lub tak jak ja machete i idzie trenic na cyklopach, srednio na 3-4h idzie mi 1 uh, czasem nawet przez caly dzien 0, jesli tylko żarcia wezme tyle by starczylo :)
Moze lurowanie 2 cyklopow na 0.5-1h jest uciazliwe( lecz malo), ale znalezienie sorca, druida by summonowal monka na trening bedzie trudniejsze, a takiego, ktory zrobi to za darmo i bedzie stal caly dzien graniczy z cudem. |
Dobre
Nizle GZ Saneris!! fajny pomysl :P
HARMONIA ROX |
Masz racje Bysiu ale to sposob ze nie trzeba latac za potworkami.. co dla palka z wyzszym lvlem i distem.. taki mino pada po 2 sekundach :P. Ja mam kumpla co mi postawi sorka i na caly dzionek.. mozna sie jakos dogadac.. Ty mu poblokujesz pozniej czy pojdziecie razem na hunt itp..
|
Ale kto palkowi kaze na minoskach Saneris, to dla rycka o skilach ~60.60.
Palki od 55-60 dista spokojnie moga isc na cyce, guardy, lidery i fe w cyclo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48. |