![]() |
tego nie da sie opisać, to co ni tam robią, mozna nazwac zaspokoajaniem swych dzikich rządz na pieniądze, i zaspokojenie chorej psychiki
Ps. a to wszytsko by jakieś paniusie miały sie w co ubrać |
ja *******e... wyciaga z klatki i **** w ziemie...ja *******e bieze i na zywca ze skóry ****a ttlko z shotguna w leb
|
Brak słów...Takich ludzi powinno sie za lewe jajo przez prawa nogawke na drutach wysokiego napiecia wieszać....biedne zwierzątka....pierwszy raz czuje takie wspolczucie dla innej istoty...naprawde ;(...moze sie wydawac ze tam takie zwierzeta co to tam jest umra i nikt nie bedzie sie przejmowal....ale tacy ludzie sa po prostu chorzy....a jakbym zlapal takiego s****iela kiedys? Powiesil za jaja pod sufitem i obdarl go ze skory? To co? Poszedlbym siedziec a facet dostal by Bóg wie ile pieniedzy odszkodowania....
|
Po komentarach wole nie oglądać tego filmu
|
koszamar te zdjecia D hehe <lol2> ale co mi tam :o znacie jakas fajna stronke z humorem??
|
Po tych komentarzach nawet nie będe tego filmiku ściągał,poprostu takich ludzi jak oni to albo powinno sie rozstrzeliwać albo powiesić za jaja i niech dynda na drzewie.Poprostu tacy j***** ludzie wszystko zrobią dla pieniędzy ,co za s******** ,że tacy ludzie są na świecie :(
|
ok
obejrzałem dokońca obrywanie zwierząt na wpół żywych niejest miłym widokiem walenie ich o podłoge też chyba nie a później gdy zwierze mrógneło i okazało się że żyje ,a gośćiu mu odcioł nogi i obdarł ze skóry żywcem myślałem że się rospłacze...life is brutal.... , a no i zapomniał bym o deptaniu ich po głowie żeby sie udusiły ,dlaczego tych zwierząt nie zabito tylko obdarto żywcem ? proponuje obedrzeć ich zeskóry ,żywcem ciekawe czy to też im się spodoba ...
|
Nie obchodzi ze ze dostane za to bana ale musze to powiedziec. SKU*WYS*NI!!!! Takich powsadzac do klatek i tez na zywaca poobdzierac ze skury!!!!!
Obejzalem caly. Ciezko wytrzymac bez wzruszenia ;( Mam nadzieje ze ten film dotrze do jak najwiekszej liczby ludzi. Rozeslijcie do znajomych na gg |
:o Nie obejzalem filmu calego bo nie moglem wytrzymac.
K****A jak ja bym takiego zlapal i zaczal o ziemie zucac a potem zywcem skure sciagac P******Y C**J za przeproszeniem... Nie ma na takich ludzi nawet slow... ;( Jak mozna tak postepowac ze zwierzetami ja p******e (Przepraszam za bluzgi ale naprawde nie moglem wytrzymac :() |
s****..... to zwierzatko jeszcze zylo jak on obcinal mu lapy:( to straszne ze ludzie takie rzeczy potrafia robic:(
|
*******one Suki Za***ane ( Sram Na Bana ) Bylbym Tam To Bym Im Czaski Polamal. ****y Niemyte Sie Znecaja Nad Mniejszymi Bym Mial Tylko Noz To Bym Pociachal Na Plasterki *****ow ***anych
|
(przepraszam za bluzgi) Ja***le, szok, k****a szok. Kaflarze Po***ni, Ch***e, po****sy, Skur***y. Jak bym takiego dorwal, to bym tak dlugo za odbyt ciągnol az bym sie do jezyka dostal, po czym powiesił bym Ch**ja za jego własne jelito na akacji, i trzaskalbym nim o kolczasty pien, odciolbym jaja na zywca, odpilowal rece i nogi tempą i zardzewiałą piłą...Wytrzymałem do momentu kiedy pokazali malutkiego szopa(chyba) leżącego na ziemi i oddychającego, a ten jeden Su***syn naciął mu futerko na nodze( po czym pewnie zdarł, ale tego już nie oglądałem)
|
ku### zaje##łbym takich na miejscu z żywymi ziwerzętami tak postępować gdybym wiedział kto to sam bym tam pojechał i za####ł jak szmate .
|
-.-
Ludzie sa naprawde chorzy ....
czego nie zrobia dla kasy....... wziąść nóż i ich tak ze sory po obdzierać i lapy i nogi pocuinac ... !!!! |
Wiem dużo na ten temat.
Zwierzęta są zabijane tylko dla futer. Czasami pozyskiwane są też "nużki" do szycoryków i tych innych rzeczy. KAŻDY TAKI ZWIERZAK TO SĄ GROSZE !TO JEST NAJGORSZE! Powinni wnieść ustawe która by zabraniała by zabijanie zwierząt z których robione są futra. Jak narazie to mnie na rzygi zbiera :P Naprawde brzydze sie takich ludzi .... Ale i oni muszą zyć , lecz można znaleźć inną prace ! Walić mode .... |
Co Za Idioci!! Nie Moglem Na To Patrzec!!! :?/:(
|
Ja pie**ole to jest takie strzaszne ze tego sie nie da oladac doczekalem moze do 4 minuty i urywki potem tylko po prostu sie nie da, ku**a te zwierzeta bezbronne az plakaly bylo widac to jak zrobili zblizenie na jego oczy wlasnie po tym juz nie moglem, po prostu barbazynca, kolesia powinni do gazu dac albo jego tak wypatrzoszyc, polamac kregoslup, udusic, zadeptac, ale tam w chinach <bo to chyba tam bylo> to jest na porzadku dziennym. Rzeczywiscie tutaj dobry text: "Ludzkosc to wirus ktory toczy ta planete". Czlowiek zabija wszystko WSZYSTKO !!! Nawet samych siebie. Omg takie ladne te szopy a on im ucina lapki NO KUR*A JEMU TAK OBCIAC JAJA!! WSADZIC WIDELEC DO OKA I TAKIE PODOBNE RZECZY !!! NIECH SIE POCZUJE JAK ONE. No normalnie mam teraz mieszanke smutku, wspolczucia i KUR*ICY NA TEGO PO*EBA!!
|
Co za ***any pedał c*** niedorobiony ciekawe jak by stara c***a ocinala i skure z dupy zrywala ciekwe jak by sie poczól brak slów na S****ieli :( X( ;(
|
Ja *******e po***ani ludzie ;( Te zblizenia na ich oczka kiedy byly no ten wiecie ;( boshe przeciez to gorzej niz straszne :baby:
|
ehh..brak słów poprostu.Jakie s****ysyny w dupe *******one na kopcu kreta przez spleśniałego bażanta,****y co uciakły ze skrobanki z roz***anej chaty szmaciaża z Uzbekistanu.Takich to tylko powinni za*******ić ****a w pysk s****ysynów w dupe ***anych ****y ***ane.*******one ***ane ********y ****a rodzice ich na*******ali prętem w kołysce i ****a im tak s*******oło psychike.****a żadnych skrupółów.Jego powinni tak za*******ić o tą glebe.*******onego s****ysyna.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54. |