![]() |
srry za odswiezanie tematu ;)
Mam pytanie ... czy przez neta mozna grac np. w 3 osoby ?? bo z qmplami jak gramy to 2 max wchodzi :/ plx o odpowiedz
|
Gra jest ciekawa owsze, ale grałem w nią jaieś 3 lata temu z kumplami. Sam też grałem. Moim zdaniem najlepszy jest Henry Roudolf i Dennis jest też dobry. Co do gry Julianem lub Frizenem można ściągnąć wszystkie postacie z neta,ale jeśli przejdzie ktoś stage mode na difficulty tymi zwykłymi postaciami to wtedy sie odblokują te postacie.
|
Cytuj:
@Up lf2.net w czasie gry i masz to samo <.< |
Ja uważam ze Firzen rlz a tak to firen albo freez bo 1 ma mieczyk a 2 fajne kule ognia.
|
A ja uważam, że Little Fighter II to nie jest RPG.
Co do gry to sama jest spoko... ale ten temat jest w złym dziale. |
Ja polecam, to świetna gierka, bo w to gram jak coś to macie kod wpisz go w dowolnym momencie gry daje od wszystkie postacie i nowy tryb trudności kod to "lf2.net" ;D Woody ROX!!!
|
heh ja gram w to u qmpla i umie grac wszystkimi postaciami, ale najlepsza to Louis EX :D:P
|
Cytuj:
edit: aa i wersje tez mamy te same |
Grałem w to kiedyś ... miałem kod na wszystkie postacie ... ale przeszedłem i sie znudziła. Nie to co tibia, która chyba nigdy mi się nie znudzi :D
|
Cytuj:
@Do innych ;) Jeżeli jesteście zadowoleni z przejścia stage mode jednym z trójcy wymiataczy (Julian/Firzen/Louis EX) to spróbujcie cały stage knightem przejść... B) Mnie się to udało (wprawdzie na easy, ale zawsze...) :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15. |