Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Little Fighter II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39742)

Misiachu 28-05-2006 13:04

srry za odswiezanie tematu ;)

Mam pytanie ... czy przez neta mozna grac np. w 3 osoby ?? bo z qmplami jak gramy to 2 max wchodzi :/ plx o odpowiedz

Jaszczurek 28-05-2006 21:30

Gra jest ciekawa owsze, ale grałem w nią jaieś 3 lata temu z kumplami. Sam też grałem. Moim zdaniem najlepszy jest Henry Roudolf i Dennis jest też dobry. Co do gry Julianem lub Frizenem można ściągnąć wszystkie postacie z neta,ale jeśli przejdzie ktoś stage mode na difficulty tymi zwykłymi postaciami to wtedy sie odblokują te postacie.

Quezacoatl 28-05-2006 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiachu
Mam pytanie ... czy przez neta mozna grac np. w 3 osoby ?? bo z qmplami jak gramy to 2 max wchodzi :/ plx o odpowiedz

Grać może do 8 osób. Max 4 na jednym kompie, a więc 2 kompy po 4 na jednym (nie polecam, bo klawiatury nie starcza) Można się połączyć w 8 komputerów po 1 osoba na każdym. Jeżeli nie możesz z kimś grać może to być spowodowane innymi wersjami gry, lub może ten z kim chcesz grać jest za granicą (nie wiem jak to konkretnie działa, ale nawet ludzie z jednego kraju nie mogą czasem grać, a z różnych to już wogóle) to ma coś z IP.

@Up
lf2.net w czasie gry i masz to samo <.<

Ojczul1 29-05-2006 19:57

Ja uważam ze Firzen rlz a tak to firen albo freez bo 1 ma mieczyk a 2 fajne kule ognia.

Nornius 29-05-2006 20:03

A ja uważam, że Little Fighter II to nie jest RPG.

Co do gry to sama jest spoko... ale ten temat jest w złym dziale.

Killavus 29-05-2006 20:08

Ja polecam, to świetna gierka, bo w to gram jak coś to macie kod wpisz go w dowolnym momencie gry daje od wszystkie postacie i nowy tryb trudności kod to "lf2.net" ;D Woody ROX!!!

Gollumek 29-05-2006 22:38

heh ja gram w to u qmpla i umie grac wszystkimi postaciami, ale najlepsza to Louis EX :D:P

Misiachu 30-05-2006 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl
Grać może do 8 osób. Max 4 na jednym kompie, a więc 2 kompy po 4 na jednym (nie polecam, bo klawiatury nie starcza) Można się połączyć w 8 komputerów po 1 osoba na każdym. Jeżeli nie możesz z kimś grać może to być spowodowane innymi wersjami gry, lub może ten z kim chcesz grać jest za granicą (nie wiem jak to konkretnie działa, ale nawet ludzie z jednego kraju nie mogą czasem grać, a z różnych to już wogóle) to ma coś z IP.

@Up
lf2.net w czasie gry i masz to samo <.<

wlasnie tylko jak grac zalozmy w 3 osoby na 3 kompach <qmple sasiedzi> bo jak wejdzie jeden to drugi juz nie moze :/ plx help
edit: aa i wersje tez mamy te same

Salet007 31-05-2006 19:28

Grałem w to kiedyś ... miałem kod na wszystkie postacie ... ale przeszedłem i sie znudziła. Nie to co tibia, która chyba nigdy mi się nie znudzi :D

Quezacoatl 31-05-2006 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiachu
wlasnie tylko jak grac zalozmy w 3 osoby na 3 kompach <qmple sasiedzi> bo jak wejdzie jeden to drugi juz nie moze :/ plx help
edit: aa i wersje tez mamy te same

Hmm... jeżeli macie to samo IP to nie możecie się łączyć. Jeżeli jednak jesteście sąsiadami to zawsze możecie usiąść 2 lub 3 na jednym, ważne tylko żeby odpowiednio ustawić konfiguracje klawiszy, żebyście sobie nie przeszkadzali.

@Do innych ;)
Jeżeli jesteście zadowoleni z przejścia stage mode jednym z trójcy wymiataczy (Julian/Firzen/Louis EX) to spróbujcie cały stage knightem przejść... B)
Mnie się to udało (wprawdzie na easy, ale zawsze...) :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15.