![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Namowilem jednego kolege (czasem sie na forum odzywa) na przyjscie na zjazd. ALE JA MY SIE DO HOL..Y ROZPOZNAMY!!!??? I prosze kazdego kto ma zamiar przyjsc o napisanie posta ja przyjde na 100% w ostatecznosci 99% bo jak przyjda 3-4 osoby to nie ma sensu. Ostatnia sprawa co bedziemy robic proponuje pojscie na lody :D
Ufff ale sie napisalem :) |
Cytuj:
Ale tak na serio, to chyba się ustali już na miejscu. Drogą demokracji ;) ludowej |
Cytuj:
No, ja mam tak ze 160 + też i jestem młodszy o rok. @edit: Tzn. Chyba jednak przyjde... KIEDY TO SIĘ ODBĘDZIE? |
No cóż... <z wielkim chałasem przetrzepuje cały pokój, w poszukiwaniu spinki, zwalając z biurka równo poukładane szkice... Znalazła! Siada do kompa.> Ja mam zapinkę z niebieską różą. Ale tak na serio to można by coś wymyślić. Można to zrobić na zasadzie pytania i odezwy. Tak bedziemy sprawdzać, czy ktoś jest z naszej "paczki". Tzn. Pytamy się o prostą, rzecz (np. o jaką zapytałby się turysta), a w odpowiedzi otrzymujemy coś innego (np. zabawnego, albo związanego z tibią). Jest tez druga, nie powiem, że łatwiejsza opcja na znak rozpoznawczy. Jakaś rzecz, przedmiot, który nie będzie miała pierwsza, lepsza osoba. Możemy zastosować obydwa sposoby. Jest tylko jeden problem, kto ma pomysł na pytanie i odezwę?
A jeśli chodzi o spędzenie tego czasu, to lody są dobrym pomysłem. Na rynku jest, ta... no... Witaminka :P, są dobre lody i fajna atmosfera :D. A tak na poważnie to chciałabym, znać wasze propozycje... |
Cytuj:
|
I co bylo juz to spotkanie? To wlasnie sie skapnelam ze ktos zacząl taki temat :D i chyba troche sie spoznilam ;] niech ktos mi odpowie na prw. wiad. bo nie wiem czy nie zapomne tu wejsc jeszcze ^.-
|
Ja mam pomysl na ta rozmowke
-Dzieen dobry nie wie pan gdzie jest ulica grabiszynska (albo wymyslcie jakas inna) -Nie wiem ale czy wie pan badz pani ktora godzina -Magic long sword -0.o czesc -czesc |
Ty! Nasunąłeś mi pomysł:
-Przepraszam! Nie wie może Pan/Pani która jest godzina? -Godzina 0 czasu Tibijskiego. I co? Nada się? Komentarz: Każdy nie-tibijczyk popatrzy na zegarek i powie ci, że jest 12.00. Tak rozpoznamy się napewno! :D |
Eileen bardzo dobre tylko nie wiem co znaczy te "0" po prostu godzina czasu tibijskkiego gorzej bedzie jak jakis przechodzin zapyta o godzine wyjdzie sie na debila :D :D :D
|
Eee? bedziecie biegac i wszystkich przy "fredziu" pytac jaki czas? Niech ktos ma kartke z napisem TIBIA ;p<j/k>
|
@Marcin
Godzina "zero", kochanie... Godzina zero... @cFaniak Ale z ciebie cfaniaczek... :P @edit Acha! Brać cyfrówkę? Robimy sobie fotke na pamiątkę? |
@cFANIAK
Masz racje z tym pytaniem o czas niech ktos napisze sobie na koszuli TIBIA i usiadzie kolo pomnika mowie calkiem powaznie ja zobacze czy mam jakas koszule. @Eileen Jezeli masz bierz oczywicie (sa wakacje nie chce mi sie myslec :D :D :D) @edit Jak cos ja moge ubrac koszule z napisem tibia i usiasc kolo fredzia (chyba cos znajde) |
Nie lepiej najpierw rozejrzeć się za Starkey'em? (swoją fote ma w avatarze). I będzie odrazu wiadomo gdzie się ustawić ; > Może wpadne, tylko zastanawia mnie co tam byśmy robili.
|
Po pierwsze moze sie tak w koncu starkey odezwie.
A po drugie jak nie obetnie wlosow do zjazdu to moze byc :D @starkey Wez chlopie zagladaj do tego tematu to w koncu ty jestes inicjatorem no nie?? |
Wiecie, jak znajdzie się grupa zbłąkanych osób, która będzie wyglądała na zagubione dokładnie o godzinie 12 pod Fredrą, to chyba nie będzie tak ciężko się zorientować po cholerę tu stoją...
|
Cytuj:
@Down : ja mowie juz teraz - bede tylko na 50% :) |
To ile nas będzie? Trzeb liste obecności spisać :D
Ja, Marcin + kolega Kald, Nekro, Eerion, Wieszok, Psycho, Grim, Luckq, Injustice (?), Starkey oczywiście :P... O kims zapomniałam? |
Ja pojawię się na 100%, ale nie wiem, na jak długo- "koleżanka" przyjeżdża;), więc albo przyjdę z nią, albo poprostu zmyję się kapkę wcześniej.
Co będziemy robić, jak to co? Będziemy gadać, wygłupiać się, a najważniejsze: poznamy się w RL :D. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:11. |